Ahoj, nedávno jsem si koupil iMac a mám nějaké otázky jesti je to normální.
1. V zadu, přibližně jak je jablko, něco pořád klepe.
2.Dole, jak je levý reproduktor, po vypnutí iMacu svítí něco zeleně.
3.Na tom plastu který kryje display je z vnitřní strany něco bíleho, jakoby nějaký vryp nebo něco, ale je to malinké. Myslíte si že je to na reklamaci?
4.Magic mouse při ježdění strašně drhne, vám také? (vydává hluk při jízdě)
5.Displej se strašně rychle zapatlává, můžete doporučit něco, čím bych to mohl čistit?
6.Když dělám update iPhone, vždycky se vyskytne nějaký error a iphone ani nejde zapnout, nic. Tak ho musím připojovat k Acer Ferrari a tam vždycky udělat restore a pak update. Nevíte co s tím?
Děkuji mockrát
Kombo
iMac - chyby
Re: iMac - chyby
Ahoj
1) Přesně, taky mě to dost štve. Při trošku větší zátěži, ale i když nic nedělám klepe, někdy i cinká, nevím, jestli to není na reklamaci.. iMac mám od Vánoc.
2)To mě tam nic nesvítí
3)Nic takové nepozoruji, asi reklamace
4)Mě také, mám ale podložku,.. Přes můj dřevěný stůl to strašně hlučelo..
5)Ahoj,.. Ty jsi nedostal k iMac Apple hadřík?? Já jsem ho měl přibalen společně s Keyboard a Magic Mouse..
6)Jaký error se vyskytne?
1) Přesně, taky mě to dost štve. Při trošku větší zátěži, ale i když nic nedělám klepe, někdy i cinká, nevím, jestli to není na reklamaci.. iMac mám od Vánoc.
2)To mě tam nic nesvítí
3)Nic takové nepozoruji, asi reklamace

4)Mě také, mám ale podložku,.. Přes můj dřevěný stůl to strašně hlučelo..
5)Ahoj,.. Ty jsi nedostal k iMac Apple hadřík?? Já jsem ho měl přibalen společně s Keyboard a Magic Mouse..
6)Jaký error se vyskytne?
Nedavno jsem koupil novy iMac 21,5 a v nem zase hucel vetrak a cely pocitac na stole vibroval. Zkus to vyreklamovat, me prodejce pocitac bez sebemensich problemu vymenil za novy, ktery je jiz v poradku.
@nalevka
1.Psali mi že je to možná špatnej HDD, alenechce se mit o reklamovat
2.Zkus se podívat večer, je to asi ějaká kontrolka nebo co.
3.To mi až tak nevadí, je to mini
4.Mám Razer Destructor podložku a je to stejně hukot
5.Dostal, ale to musím ty patlance hodně "rozmazávat" aby nešli vidět
6.Už si to nepamatuju, ale všude psali že mám udělat restore iPhone, a když jsem ho dělal, objevil se error, iphone přeskočil do režimu žehomám připojit k pč a tak to bylo pořád dokola..
1.Psali mi že je to možná špatnej HDD, alenechce se mit o reklamovat

2.Zkus se podívat večer, je to asi ějaká kontrolka nebo co.
3.To mi až tak nevadí, je to mini
4.Mám Razer Destructor podložku a je to stejně hukot
5.Dostal, ale to musím ty patlance hodně "rozmazávat" aby nešli vidět
6.Už si to nepamatuju, ale všude psali že mám udělat restore iPhone, a když jsem ho dělal, objevil se error, iphone přeskočil do režimu žehomám připojit k pč a tak to bylo pořád dokola..
-
- Starý pes fóra :)
Mam iMac 27 podzim 2009 .. zadne klepani neni.. bude asi spatny HDD .. reklamovat a zazalohovat data nebo o ne v nejblizich dnich asi prijdete ;-) to co sviti u repro je nejaka kontrolka.. sviti to zelene.. pozoruji to vecer.. to vam nejak vadi ? a co se tyce toho patlani skla nikoliv plastu.. tak prestante na nej sahat neni to prece dotykovy monitor ;-)
a to ze vam nejde udelat restore neni chyba iMacu...

Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Tím jsem myslel to štěrchání, cinkání...
Je to na reklamaci? Je to docela iritující!
Stáhněte si to a pusťe si to na maximum, snad to uslyšíte, nahrával jsem to přes Diktafon v iPhone!
http://kiwi6.com/file/c9io0268ns
Je to na reklamaci? Je to docela iritující!
Stáhněte si to a pusťe si to na maximum, snad to uslyšíte, nahrával jsem to přes Diktafon v iPhone!
http://kiwi6.com/file/c9io0268ns
-
- Host
jestli je to slyšet zespoda od průduchů, tak bych tipnul větráček, stáhni tuším fancontrol či jak se to jmenuje, dá se tím nastavit manuálně rychlost jednotlivých větráků, a zkoušej jeden po druhém, či se ten zvuk změní, vylučovací metoda, když to nebudou fany, tak testnout harddisk
máš to v záruce, tak to neřeš, nahraj líp, a dej to poslechnout někde v servisu,
si myslím, že ti stejně řeknou, ať to přineseš, takové ty klasické řeči - to může být tohle nebo tamto, to mi nemůžem takhle posoudit atd., je to všude stejný
tohle mi dělal před smrtí fan na noťasu
máš to v záruce, tak to neřeš, nahraj líp, a dej to poslechnout někde v servisu,
si myslím, že ti stejně řeknou, ať to přineseš, takové ty klasické řeči - to může být tohle nebo tamto, to mi nemůžem takhle posoudit atd., je to všude stejný
tohle mi dělal před smrtí fan na noťasu