takze nejaky ten tyzden uz zhanam iMac 27
teraz mam Mac Mini (2010) a zistujem ze by mi vyhovovalo nieco rychlejsie, zaroven premyslam o vymene mojho starsieho 24" monitora tak kupa imacu 27" sa mi zda ako jasna vec
zial akosi nemozem najst nikde priame porovnanie Mac Mini a iMac pretoze su to rozdielne stroje tak sa chcem opytat aky velky je to skok? (uvazujem nad novym i3, pretoze pouzite i5 nikto nepredava)
dakujem
iMac 27" i3 - i5
-
- Moderator fóra
Re: iMac 27" i3 - i5
Nestačilo by do miniho dát SSD? Potom bude jako blesk. Popř. si ho navolit do nového iMacu. My je máme ve škole a ten displej je bomba - rozlišení, pozorovací úhly, barvy.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
premyslal som o kupe cinema displeja, ale davat 1100 sa mi nechce, tak predavam mini a kupujem maca... a cital som ze macy maju stale problem s ssd po case.. pozeram casto aj hd filmy a mac mini sice stiha ale je tam uz citit ze zabera z posledneho
-
- Moderator fóra
Lion už s SSD mít problémy nebude. Filmy si uložíš na velký externí disk a je to. Nevím no, chceš rychlost, ale v podstatě jediné co brzdí dnešní počítače jsou pevné disky. Buď budeš chtít větší rychlost nebo větší kapacitu? Je to na tobě. Samozřejmě, že iMac bude i tak rychlejší než mini, ale s SSD to bude fičák.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
o kapacitu mi ani nejde, mam externe disky.. hlavna je pre mna rychlost, rozbalovanie, kopirovanie, pozeranie hd.. a hlavne aj ten ips displej.. zial kupit pouizvany iMac 27 je skoro nemozne, tak budem musiet ist do noveho 
EDIT: Takze nakoniec som kupil i7 na firmu a mam to lacnejsie ako i3
To je super, ale doubleposty robiť nemusíš.
Upravené. Dodo

EDIT: Takze nakoniec som kupil i7 na firmu a mam to lacnejsie ako i3

To je super, ale doubleposty robiť nemusíš.