Baterka porad ok, mam ho vesmes napojeny v siti a mimo s nim prehravam filmy na tv a pri minimalnim jasu krasnych 6 hodin neni problem.
Jedine co tedka budu delat je upgrade RAM, bud na 4 nebo 8 gb, ty dva na praci staci, ale kdyz toho ma clovek hodne spusteno tak se obcas objevi "kolecko stesti" hlavne iphoto,imovie, a slusne zere ramku i safari, ktere pouzivam, google chrome je na tom pry lepe.
Jinak pokud mam vsechny app vypnute tak rozebehnu i call of dutty 4 aniz by se sekalo, sice ne v tom nej rozliseni, ale ten standart no problem

takze myslim ze pri upgradu na 4gb ramky to bude ok i pri te praci, osobne se mi Pro taky nelibilo, libila se mi varianta se stribrnou klavesnici, a ten White mi na doma staci, nedalam zadnou grafiku, nepracuji s fotkami v RAW, takze si nestezuji

Do novehu Whitu jde dat i 8gb ramka, zjistovano i v istylu, isetosu
Jinak mi to pripomnelo jak nekdo na srazu rikal tu historku, ze slysel nekde v prodejne s elektrem, kde kupoval kluk holce notas, a kdyz se ji ptal jaky chce, tak mu rekla, ze je ji to jedno jenom aby mel to svitici jablicko