Zdravím, už jsem si tady přečetl x příspěvků o tom, co si kdo chce pořídit, mezi čím se rozhoduje, ale mě to nakonec v rozhodování úplně nepomohlo. Takže bych měl dotaz na znalce. V dohledné době si plánuju pořídit MBP, vesměs bych ho chtěl používat pro práci s HD videem (dříve jsem se zaobíral prací v Sony Vegas, teď bych chtěl vyzkoušet Final Cut) a samozřejmě pro běžnou práci. Osobně by se mi nejvíce líbila 13cti palcová varianta, protože se nechci tahat v ničim velkým, nadruhou stranu se bojím, že pokud mají třináctky jen integrovanou grafiku HD3000, tak že by mi to výkonově nepostačovalo. Takže je otázkou, jestli bych nemusel volit patnáctipalcovou variantu (což bych moc nechtěl - ikdyž chápu, že má "externí" grafiku). Dál jestli by mi u trináctky třeba nepomohlo "jen" zvednout paměti na 8GB, apod. - abych mohl zůstat u "malého" notebooku, který bych si doma připojil k monitoru (docku)...
Jinak pokud bych se musel rozhodovat mezi 13ctkou a 15ctkou, tak bych se rozhodoval mezi těmito stroji >>>
13palcový: 2,8 GHz
Dvoujádrový procesor, 2,8 GHz
Intel Core i7
4 GB 1333 MHz
750 GB 5400 ot./min1
Grafika Intel HD 3000
15palcový: 2,2 GHz
Čtyřjádrový procesor, 2,2 GHz
Intel Core i7
4 GB 1333 MHz
500 GB 5400 ot./min1
Grafika Intel HD 3000
AMD Radeon HD 6750M s 512 MB paměti GDDR5
Předem děkuju, jestli mi bude někdo schopen pomoct s mým problémem...