chtel jsem se zeptat jestli tady nekdo z vas ma zkusenosti s polepy US klaves na CZ a jak to potom je s podsvicenou klavesnici? tyto polepene klavesy tedy nesviti / nejdou videt ve tme?
dekuji
edit:
nikdo nic jo?
[mod=jackherrer]nedelej doubleposty, kdybys ho udelal po tydnu abys dostal svoje vlakno vys nereknu pul slova ale ani ne po jednom dni? nezlob se na me ale na to jak dlouho tady jsi bys tohle mohl vedet..[/mod]
Polepy klaves vs. backlit keyboard
-
- Moderator fóra
Re: Polepy klaves vs. backlit keyboard
Polepy nemam, ale jsou myslim pruhledne > bude videt podsviceni US klaves, CZ znaky se tezko prosviti, kdyz jsou jen "tistene" na polepu. Jinak klavesy jsou podvicene i dokola, ne jen pismenka.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
to jackherrer: bohuzel nemuzu cekat tyden na odpoved. proto double post kdyz to tu jinak nefunguje a lidi vetsinou prohlizeji pouze nejcerstvejsi temata a behem par minut se to moje skryje po 20 dalsich.
iTukan: to jsem potreboval vedet, dekuju!
iTukan: to jsem potreboval vedet, dekuju!
-
- Moderator fóra
takze napises dotaz a kdyz nemas do par hodin odpoved tak ti jsou pravidla fora uprde*e a budes delat doubleposty dokud se nejaky dobrak nesmiluje a nenapise ti odpoved? hmm tak to sme to s tim expertem u tebe zrovna nevyhrali.. ty mas jit prikladem :/
I will maintain an attitude of open-mindedness.