Dobrý den Rozhodl jsem se pro nákup Macbooku Air 2013
Přijde mě úžasný (Rychlost CPU,Intel HD 5000,12 hodin baterie,SSD 800/800 zápis/čtení,802.11ac Wi-Fi) jsem rád že jsem počkal na novou generaci a do staré bych rozhodně nešel ) ale taková otázka je v něm starý OS X ..po vydání nového OS X 10.9 budu moct provést upgrade? zdarma nebo za money?
Macbook Air 2013 i5 256GB iPhone 5S Space Grey iPhone 6 64 GB Space Grey
V dnesni dobe internetu uz je docela prezitek mit nejaky velky disk..pokud nefotim nebo nenatacim videa a nepracuju s tim. Vse uz se da stahnout.
Ja bych mel dotaz, chtel bych ho koupit na studentskou slevu, ale nejsem student ale vzal bych to pres kamarada. Je to nejaky slozitejsi, nebo staci predlozit kartu? Ze bych ho bud vzal s sebou, nebo ho to popripade musim nechat zaplatit?
# iPhone 5S 32Gb Space gray # Macbook Air 11" 2013 # Magic Mouse
Ok, řeknu přítelkyni ať mi dá potvrzení ještě má zkoušky a zajdu tam s tím no je to divný, ale snad to klapne.
EDIT: Tak jsem nakonec pořídil Macbook Air 11" a nejvíc spokojenost. Splněnej sen Ptali se mě jestli jsem student, říkal jsem že jsem bohužel nesehnal potvrzení, tak jsem si mohl vybrat dárek buď iPod Shuffle, Trackpad nebo Magic Mouse a jelikož mě zajímala ta MM, tak jsem si vybral ji
# iPhone 5S 32Gb Space gray # Macbook Air 11" 2013 # Magic Mouse
Bol by som si skoro istý, aj minulý rok to bolo tak, že keď vyšiel AIR, vtedy predstavili aj nový OSX a keď vyšiel oficiálne, tieto predané Air aj so starým OSX sa mohli updatovať zadarmo na novší
To platí údajně pro maximálně půl roku staré nákupy. Podle informace z iStyle stačí poslat do Apple číslo faktury a údajně vygenerují redeem kód díky kterému lze novější verzi systému (a já doufám, že konečně i novějšího iLife) získat.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
mam obejdnano z cz apple storu MBA 11", i5, 8GB RAM, 128 SSD.. po temer 20 letech na windowsech sem se rozhoupal do maca.. docela se tesim :) ma mi prijit cca za 2 tydny tak pak poreferuju, ale ocekavam prvnich par dni pernych s nastavovanim aplikaci ktere nejsou nativne pro OS X (nechtejte je po me vyjmenovavat) a budu to resit alternativne v tom horsim pripade budu muset virtualizovat widle