Má cenu jít do Macbooka?
Re: Má cenu jít do Macbooka?
Pokud chceš odepisovat Daň z přidané hodnoty, faktura za nákup MB musí být vystavena na firmu nebo OSVČ, která je plátcem DPH.
V tom případě získáš pouze roční záruku a za její prodloužení na 2 nebo 3 roky si budeš muset připlatit.
V tom případě získáš pouze roční záruku a za její prodloužení na 2 nebo 3 roky si budeš muset připlatit.
-
- Starý pes fóra :)
Vyjadrenie vykonneho riaditela Nvidie
ludia si mysleli, ze ide o novy iTablet, ale bola to "len" novinka od Nvidie 
Možno zaujímavejšie ako samotný tablet boli vyjadrenia riaditeľa Nvidie na margo kalifornskej firmy. Podľa Huangových slov je jeho dom ?celý Apple?.
?Apple používa pre svoje počítače tie najlepšie technológie. Apple hovorí svojim zákazníkom: ak si kúpite počítač od nás, môžete si byť istí, že sme vám dali dovnútra tie najlepšie technológie. To je ich sľub zákazníkom. Ich sľub nie je: vybrali sme najlepšiu technológiu pre vás s výnimkou toho čo nám Intel dovolí použiť. To nie je ich sľub. A to je dôvod prečo Apple používa najlepšie technológie kde chce a kedy chce. A práve preto som celý Apple. Doma sú to iba samé Macy. Nvidia technológie sú vo všetkom, ale ja používam Macy. Môj syn má dva Macy, moja dcéra má Mac, máme ďalší Mac len tak pre prípad a moja žena má tiež Mac. Je to jednoducho Mac, Mac, Mac! Pretože viem, že má vo vnútri to najlepšie.?
Cely clanok najdete tu
Takze ist do Macu alebo nie?
Ja som cely Apple ?

Možno zaujímavejšie ako samotný tablet boli vyjadrenia riaditeľa Nvidie na margo kalifornskej firmy. Podľa Huangových slov je jeho dom ?celý Apple?.
?Apple používa pre svoje počítače tie najlepšie technológie. Apple hovorí svojim zákazníkom: ak si kúpite počítač od nás, môžete si byť istí, že sme vám dali dovnútra tie najlepšie technológie. To je ich sľub zákazníkom. Ich sľub nie je: vybrali sme najlepšiu technológiu pre vás s výnimkou toho čo nám Intel dovolí použiť. To nie je ich sľub. A to je dôvod prečo Apple používa najlepšie technológie kde chce a kedy chce. A práve preto som celý Apple. Doma sú to iba samé Macy. Nvidia technológie sú vo všetkom, ale ja používam Macy. Môj syn má dva Macy, moja dcéra má Mac, máme ďalší Mac len tak pre prípad a moja žena má tiež Mac. Je to jednoducho Mac, Mac, Mac! Pretože viem, že má vo vnútri to najlepšie.?
Cely clanok najdete tu
Takze ist do Macu alebo nie?

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Nemyslel to ironicky ? Alebo je až taký veľký fanušik Apple ?
-
Myslis, ze zartoval?
Vykonny riaditel Nvidie urcite vie co davaju do pocitacov od Applu
myslim si, ze preto je spokojny s produktami od Apple, tak isto aj 82% ludi, ktori si zakupili produkt od tejto spolocnosti.
Vykonny riaditel Nvidie urcite vie co davaju do pocitacov od Applu

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Ja sa nehádam ale zdalo sa mi až vtipné aký je appleom pobláznený hlavne táto časť:
A práve preto som celý Apple. Doma sú to iba samé Macy. Nvidia technológie sú vo všetkom, ale ja používam Macy. Môj syn má dva Macy, moja dcéra má Mac, máme ďalší Mac len tak pre prípad a moja žena má tiež Mac. Je to jednoducho Mac, Mac, Mac!
-
máte někdo v macbooku více jak 4GB RAM?
Kdo je masochista milujici problemy, rad se hrabe v systemu, sbira viry a trojany , rad resi nepredvidane situace a tesi se netrpelive na kazdy pad systemu, tomu Apple v zadnem pripade nedoporucuji. Pro takove lidi je to az prilis spolehlivy, smesne jednoduchy a diky tomu naprosto nudny kram na nic. Stejne jako iPhone ..... Apple je proste firma s vyrobky pro line amiky a rozmazlene ubozaky, kteri nemaji ani tuseni o tom, co je to skutecny pocitac, nejlepe s windovs ,a jak uzasne takovy pocitac umi pobavit a poucit vnimaveho uzivatele... 

-
dokonca aj sám Steave Jobs prehlásil že na svete existujú iba dva typy ludí a to géniusovia a hlúpejší a on tvrdil že sa považuje za toho hlúpejšieho a preto keď Steave dokáže ovládať iphone a mac takto dokáže každý
momentálne som si už po dlhšom čase zadovážil Led cinemu s klávesnicou aj magic mouse tak ma konečne nebudú strašiť tvoje slová
Petrt píše:OT: tak to škoda, že jsi si víc nevyzkoušel podsvícenou klávesnici, protože to je ještě návykovější jak multi touchpad)/OT
momentálne som si už po dlhšom čase zadovážil Led cinemu s klávesnicou aj magic mouse tak ma konečne nebudú strašiť tvoje slová

-
- iPhone expert

Ale i tak je super ležet večer v peřinách a vidět na klávesnici

iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
Kks veď ten výkonný riaditeľ si musí utierať zadok s dolármi.. btw už sa aj ja tesím na ,môj macbook ale bude až za rok na vianoce 
Edit: oprava na začiatku apríla!!!

Edit: oprava na začiatku apríla!!!

Naposledy upravil(a) Dodo dne čtv bře 04, 2010 3:10 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
co poviete na toto?
oplati sa za tu cenu?
Kód: Vybrat vše
http://www.macprestudenta.sk/Mac_pre_studenta.html
oplati sa za tu cenu?

-
- iPhone expert
Pro mě se vyplatí i za víc a pro jiné je to stále předražená plečka
Chci říct, že každá sleva se vyplatí. Tato studentská akce není první a věřím, že ani poslední (stačí číst minulou a tuto stranu).

Chci říct, že každá sleva se vyplatí. Tato studentská akce není první a věřím, že ani poslední (stačí číst minulou a tuto stranu).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
Ja osobne vlastnim MacBook Pro 13" 2.53GB 4GB RAM .. a som s nim nadmieru spokojny .. uz by som klasicky notebook nechcel
cena je podla mna primerana tej kvalite.. uz len na vzhlad nepoznam notebook ktory je krajse a kvalitnejsie spraveny
zatial vsetko co potrebujem na nom fici tak ako ma... a ak nahodou potrebujem windows tak BootCamp to isti
Kto neskusil nevie

cena je podla mna primerana tej kvalite.. uz len na vzhlad nepoznam notebook ktory je krajse a kvalitnejsie spraveny

zatial vsetko co potrebujem na nom fici tak ako ma... a ak nahodou potrebujem windows tak BootCamp to isti

Kto neskusil nevie

-
- Mírně pokročilý
Premyslim take uz tak pres rok nad macbookem a mam mensi dotaz ... vse co se tu pise o programech (aplikacich) napr iMovie,prohlizeni hudby ,fotek a dalsi vychytane aplikace..... ja anglicky umim jen par slov tim se chlubit teda vzadnym pripade nechci
,ale patri to k mi otazce...jsou pocesteny tyto programy? Da se s macbookem domluvit i po cesku? 

-
- Klub čistého iOS
-
- Mírně pokročilý
No tak ovsem to je nadhera
diky moc ! Ted jeste prekousnout tech 30 nebo 23 tisic 

-
- Moderator fóra
OT:
chezz: Pokud je 23 tisíc moc, tak se koukni po nimim. Ten se dá sehnat podstatně levněji a prakticky s totožným výkonem jako základní macbook.
chezz: Pokud je 23 tisíc moc, tak se koukni po nimim. Ten se dá sehnat podstatně levněji a prakticky s totožným výkonem jako základní macbook.

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Mírně pokročilý
dival jsem se na netu ,nechal si i vygooglovat a levnejsi jsem nenasel 

-
- Moderator fóra
Co? Macbook? Ten určitě ne..
MacMini seženeš za cca 15 000 Kč.
MacMini seženeš za cca 15 000 Kč.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Mírně pokročilý
No ja se bavim o macu
nechci zadny mini , chci natym sledovat kdyz uz notas tak filmy, klipy a chci ztoho neco mit ne se divat a zaostrovat s dalky co se to tam deje
za tech 23 tisic si myslim je uplne idealni pro laika a pro bezne vyuziti ne?

-
- Moderator fóra
OMG. Víš vůbec co to je MacMini? Najdi si ho...
Pro člověka, co kupuje první mac a nechce moc investovat podle mě ideální volba. Ale mě je to jedno..Klidně si kup MacPro
Pro člověka, co kupuje první mac a nechce moc investovat podle mě ideální volba. Ale mě je to jedno..Klidně si kup MacPro

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Mírně pokročilý
Klidek ,jen chci dobrou radu
ten macmini ma kolik palcu ?

-
- iPhone expert
Ty sis ho asi nenašel co? Mac Mini není ntb.
Tady máš přehled všech počítačů od Applu.
Tady máš přehled všech počítačů od Applu.
MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
Uz jsem ho nasel , je to stolni to ja nechci:( sice teda za 15 je dost vybavenej co se tyce vykonu ,ale preferuji ntb tak ze asi sahnu po te cene 23 ..asi 

-
pokud máš v blízkosti nějakého plátce, může Tě MB Pro vyjít na +-25K 

-
- Host
Ahoj vsem, muzete prosim poradit?
Jaky je rozdil mezi Macbook air CZ a US na Alze.cz. Jde opravdu jen o klavesnici?Dik
Jaky je rozdil mezi Macbook air CZ a US na Alze.cz. Jde opravdu jen o klavesnici?Dik
-
- iPhone expert
Má cenu jít do Macbooka?
HW je stejny, rozdil je jen v klavesnici.
Nevim o tom, ze by delali jine konfigurace pro ruzne zeme.
Nevim o tom, ze by delali jine konfigurace pro ruzne zeme.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Sponzor 2014
V polke tohto mesiaca cestujem do USA. Uz dlho,asi pol roka /od kupy iphoneu/ rozmyslam nad kupou MB /asi white,skrz cenu/. Chcem sa spytat uzivatelov, ktori maju MB z USA, ci nemaju problem pri praci,napr s anglickou klavesnicou ? Takisto, pri reklamacii,ci sa v servise nesnazili uskocit a nechcel prijat opravu v zaruke,pretoze bol kupovany v USA. Myslim,ze MB by mi mal vyhovovat, NTB pouzivam hlavne na pracu s mailom, internet, hudba, a pisanie dokumentov /coho sa trochu bojim/... stale som na vazkach,tak uvidim :/
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- iPhone expert
Takisto, pri reklamacii,ci sa v servise nesnazili uskocit a nechcel prijat opravu v zaruke,pretoze bol kupovany v USA.
Problém bys s tím u českého zastoupení mít neměl, na počítače dává Apple 1-letou mezinárodní záruku, v česku dostaneš 2 roky, tak záleží na tobě jestli musíš šetřit za každou cenu
Jinak já mám MacBook Pro 13" pár dní a nemůžu si ho vynachválit! Rychlý start, nemusím čekat, než mi naběhnou v pozadí všechny ty zbytečný aplikace - antivir, PC suite, atd - amá už v základu všechno co potřebuju. Jo, a co opravu moc moc doporučuju všem uživatelům notebooků je tenhle hybridní Harddisk: SEAGATE Momentus XT 500GB
Na Alze stojí něco málo přes 3 tisíce, ale zrychlí vám už tak bleskovej počítač neuvěřitelným tempem - přinejmenším start OS a často používaných programů.
http://www.alza.cz/seagate-momentus-xt- ... 181410.htm
Krom MBP mám ještě normální stolní mašinu s Windows, protože občas používám Photoshop, Dreamweaver a další věci od Adobe ke kterým mám jenom Windows licenci... Holt bez woken to asi ještě nějakou dobu nepůjde, ale do školy je ten Mac díky svojí výdrži na baterku naprosto nepřekonatelný!
2012 MacBook Air 13" 1.8GHz | 8GB RAM | 128GB SSD
2010 MacBook Pro 13" 2.4GHz | 8GB RAM | 750GB - odcizen! S/N: W805312VAPT
2006 Mac Pro 8-Core 2,33GHz | 16GB RAM | 256GB SSD + 3TB RAID0 | ATi HD4870 1GB
2005 PowerMac G5 Quad 2,5GHz | 8GB RAM | 1TB RAID0 | Quadro FX4500 512MB
-
- Senior uživatel
Co se týče MB, má tady někdo MBpro 13" ? Chtěl bych se zeptat na reálnou vydrž (např. pri psaní v textovém editoru apod. )
- iPhone 7+ 128GB
- iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
-
- Sponzor 2014
Vydrz pri beznom pouzivani textoveho editoru je velmi dlha. Dovolim si tvrdit, ze ak mas stlmene podsvietenie klavesnice (cez den) a stlmeny jas displeja, tak to bude vklude 8-9 hodin, mozno 10. Mne pri podsvieteni klavesnice, wifi, chrome s minimalne 7 kartami, nejake app ako mail a textovy editor vydrzi mbp minimalne 5hodin. Vydrz je fakt neskutocna.
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
Mam MBP 13" a ta vydrz je fakt neuveritelna, kdyz jsem ve skole a pouzivam to pouze na prohlizeni PDF a psani dokumentu se zapnutou wifi a nastavenim jasu kousek pod polovinu (takovej rozumenj kompromis mezi citelnosti a spotrebou) tak se urcite dostanu az na tech 7 hodin. Konecne notebook jak ma byt, rano nabiju a do skoly jdu pouze s notebookem a netaham zadnou nabijecku...
Samozdrejme pokud pustis nejakou narocnejsi app, nebo si budes poustet videa na youtube, tak to jde sakra dolu ta vydrz
Ale na kancelarskou praci je to opravdu neskutecna vydrz...
Samozdrejme pokud pustis nejakou narocnejsi app, nebo si budes poustet videa na youtube, tak to jde sakra dolu ta vydrz

-
Má cenu jít do Macbooka?
Zajimalo by me, jak dlouho by vydrzel pri hrani Minecraftu 

Life sucks. And then you die.
-
- iPhone expert
kbenes: Tak ono, když máš jas na jednu čárku a máš otevřenej jen Word/OpenOffice, tak těch 7hodin dáš s více laptopama, nejen s MBP, ikdyž je fakt, že je to dobrej notebook jak na výdrž tak na všechno. 
Jen si schválně pust jakoukoliv hru - Plant vs Zombies třeba a uvídš, jak ti nahoře ta výdrž bude odskakovat po minutách/hodinách

Jen si schválně pust jakoukoliv hru - Plant vs Zombies třeba a uvídš, jak ti nahoře ta výdrž bude odskakovat po minutách/hodinách

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
-
- iPhone expert
NFS Carbon jsem hrál na baterku 4,5 hodiny non-stop. Pak se mi MacBook uspal.
To jsem u žádnýho jinýho laptopu neviděl.
To jsem u žádnýho jinýho laptopu neviděl.
-
- iPhone expert
Tak to já taky ne, mám u baterky health 99% a vydrželo by mi to na takovoudle hru tak půl hodiny. Jak dlouho máš mac?
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
-
- Host
Jak je to s hrama ? Jde tam spustit hra FarCry nebo COD MW2 ve verzi pro win v nejakem emulatoru nebo tak ? Kterej MacBook by to zvladl ?
Diky
Diky
No One Lives Forever
-
- Sponzor 2014
Colpeas to si spustal cez win ? Normalne rozmyslam nadnhrou do mbp 

iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- iPhone expert
MacBooka mám teď měsíc a pár dní k tomu. Carbony jsem hrál na Macu - je to podle všeho jediný díl, který byl i v Mac variantě. (nechápu, proč se u EA rozhodli přestat používat Cider na konverzi NFS...)
Jinak hry můžeš normálně pouště ve virtual machine - je to ale docela krkolomný, např. Parallels neumí použít pro windows více než 1 jádro.
V BootCampu mám ale nainstalovaný Win7, a hraju většinu her přes něj. Výdrž na baterku ve Winech je ale směšná a MacBook hlučně větrá i za klidového stavu...
Jinak CoD na Mac existují, jenom si nejsem jist dílem modern warfare 2, jednička vyšla 100%. Myslím, že bys ho rozchodil na MacBooku model 2009, ale na nízký rozlišení a detaily. Celá letošní řada Maců (možná s vyjímkou Airu) by to zvládla
A potřeboval bych radu: Proč mi Bootcamp ukazuje, že je možné využít jenom 2,74 GB RAM, když mám instalovaných 4GB? GPU má přece jenom 256MB....
Jinak hry můžeš normálně pouště ve virtual machine - je to ale docela krkolomný, např. Parallels neumí použít pro windows více než 1 jádro.
V BootCampu mám ale nainstalovaný Win7, a hraju většinu her přes něj. Výdrž na baterku ve Winech je ale směšná a MacBook hlučně větrá i za klidového stavu...
Jinak CoD na Mac existují, jenom si nejsem jist dílem modern warfare 2, jednička vyšla 100%. Myslím, že bys ho rozchodil na MacBooku model 2009, ale na nízký rozlišení a detaily. Celá letošní řada Maců (možná s vyjímkou Airu) by to zvládla
A potřeboval bych radu: Proč mi Bootcamp ukazuje, že je možné využít jenom 2,74 GB RAM, když mám instalovaných 4GB? GPU má přece jenom 256MB....
-
- iPhone guru
Asi proto, že máš nainstalovaný jen 32bitový windowsy, který neumí využít víc jak 3GB RAM 

MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik