iMac 27" i3 - i5

Odpovědět
spinmaster

iMac 27" i3 - i5

Příspěvek od spinmaster »

takze nejaky ten tyzden uz zhanam iMac 27
teraz mam Mac Mini (2010) a zistujem ze by mi vyhovovalo nieco rychlejsie, zaroven premyslam o vymene mojho starsieho 24" monitora tak kupa imacu 27" sa mi zda ako jasna vec
zial akosi nemozem najst nikde priame porovnanie Mac Mini a iMac pretoze su to rozdielne stroje tak sa chcem opytat aky velky je to skok? (uvazujem nad novym i3, pretoze pouzite i5 nikto nepredava)
dakujem

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iMac 27" i3 - i5

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Nestačilo by do miniho dát SSD? Potom bude jako blesk. Popř. si ho navolit do nového iMacu. My je máme ve škole a ten displej je bomba - rozlišení, pozorovací úhly, barvy.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

spinmaster

premyslal som o kupe cinema displeja, ale davat 1100 sa mi nechce, tak predavam mini a kupujem maca... a cital som ze macy maju stale problem s ssd po case.. pozeram casto aj hd filmy a mac mini sice stiha ale je tam uz citit ze zabera z posledneho

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Lion už s SSD mít problémy nebude. Filmy si uložíš na velký externí disk a je to. Nevím no, chceš rychlost, ale v podstatě jediné co brzdí dnešní počítače jsou pevné disky. Buď budeš chtít větší rychlost nebo větší kapacitu? Je to na tobě. Samozřejmě, že iMac bude i tak rychlejší než mini, ale s SSD to bude fičák.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

spinmaster

o kapacitu mi ani nejde, mam externe disky.. hlavna je pre mna rychlost, rozbalovanie, kopirovanie, pozeranie hd.. a hlavne aj ten ips displej.. zial kupit pouizvany iMac 27 je skoro nemozne, tak budem musiet ist do noveho :(

EDIT: Takze nakoniec som kupil i7 na firmu a mam to lacnejsie ako i3 :)

To je super, ale doubleposty robiť nemusíš. :D Upravené. Dodo

Odpovědět