mbp 17 vs air 13

Odpovědět
maxmilian
Host
Host

mbp 17 vs air 13

Příspěvek od maxmilian »

Mám 17ku model 2010 i5 8gb ram a základní disk.

Láká mě air 13, dovedu si představit že bych na něm pracoval s externím monitorem ale zajímá mě jak moc velkej bude rozdíl ve výkonu... když pracuju tak to nejsou většinou moc náročné operace (Photoshop maya atd, neredruju nikdy nic složitého). ale když už mám otevřených více oken právě v tom photoshopu tak se to lehce kouše. podle testu by byl asi air s i7 lepší než moje starší i5ka, to je ale test procesoru.
hry nehraju, ale grafická karta má taky nějakej vlil na výkon. Nejradši bych si ho koupil ke stávajícímu třeba i slabší ale na to nemám peníze a tak pořád nevím jestli ho budu most nahradit.

Odrazuje me "Jen" 4gb ramka a ta slabší grafická karta. Udělali jste někdo takovej přechod? :)

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: mbp 17 vs air 13

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

i7 je určitě výkonnější, ale být tebou, asi bych nepřecházel. Raději bych dokoupil SSD. Pokud se to kouše jen lehce, není kam spěchat. Počkej třeba rok.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

SteveJSF
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

mbp 17 vs air 13

Příspěvek od SteveJSF »

Nevim, nakolik je srovnatelna ta i7 v MBA a i5 v tvem MB Pro, ale ta i7 neni to co maji Pro modely. I kdyz je ta i7 novejsi model, vetsi vykon bych od ni necekal.

Ja teda soucasny model MBA mam a na vykon si nestezuju, ani ve Photoshopu, ale pochybuju, ze bys poznal nejaky vyznamny rozdil. Snad s vyjimkou rozdilu, ktery ti da prechod z mechanickeho HDD na SSD.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

Odpovědět