Kupa prveho apple rada s pripadnym pouzitim windows

Odpovědět
cucpo
Host
Host

Příspěvek od cucpo »

Dobry den pani. Pls u nas su teraz zlacnene MacBooPro chcel by som kupit MacBook Pro 15" Core i7 2.2GHz /co poviete na tu vybavu mam dokupit 8GB neviem ake su poziadavky Lion / http://www.mzone.sk/macbook-pro-15-macb ... z-int-3194. No a teraz k otazke kedze som uplne neznaly Apple tak pre pripad potreby by som rad na zaciatku uvazoval aj s instalovanym W7 pre istotu. Mozem nainstalovat W7 cez BootCamp / to som sa docital ze to je mozny z free postup/ alebo kupit parallers ??? To ze sa pripojim k firemnemu exchange to dufam pojde. Tak ak by mal niekto chut bol by som rad za odpoved lebo kupa je mozna len do 31.7.2012

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Re: Kupa prveho apple rada s pripadnym pouzitim windows

Příspěvek od kotelník »

Bude Ti stačit i 4gb ram, záleží vždy na tom, co plánuješ na macboku dělat. Já mám early 2011 i7 2Ghz a 4gb by stačily, kdybych nevyužíval parallels k virtualizaci W7, to žere hodně ram.
Osobně bych nad využitím skrze bootcamp ani nepřemýšlel, protože parallels 7 pracují moc fajn a můžeš využít veškerých výhod os x a jen to nejnutnější provádět v těch debilních W7, přesně tak to mám já.
Zajímá Tě něco konkrétního?
Jo a exchange nebude problém ani v OS X a ani ve W7 v parallels... To je dnes natolik využívaný server, že se toho nemusíš vůbec bát.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Co se týče aplikací, tak já osobně to, co není free normálně platím, většinou jsou to v pohodě částky a zase tolik jsem toho nepotřboval nikdy... OSX toho má požehnaně v sobě, jinak má klasický mac appstore, jak jsi zvyklý z iPhonu, pokud jej máš.
Ram určitě 8GB.
U parallels si zvolíš sám jak chceš, aby windows fungovaly... V okně jako aplikace macu, režim celé obrazovky (to využívám já, mám udělanou další plochu kde mám v celé obrazovce windows a neplete mě to).
A antivirus, pokud vím, nějaké jsou, dokonce byly nějaké pokusy o viry, ale apple zaktualizoval a díru zalepil... Možná mě někdo opraví, já osobně antivir nepoužívám...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB

mberdych
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od mberdych »

Antivirak neres, pokud se chovas smysluplne a heslo davas jen aplikacim, o kterych vis k cemu jsou.

RAM se hodi vzdy, sam mam 16 GB, ted to nepotrebuju, ale za 3 litry je to ok.

cucpo
Host
Host

Příspěvek od cucpo »

Diky z ainfo pani

Odpovědět