Vsimol som si zaujimavy ukaz. Ludia pouzivajuci nejaky macbook vobec nepouzivaju mys. Alebo len velmi malo. Staci im, pravdepodobne touchpad. Naopak, ludia pouzivajuci notebooky s win maju mys vzdy so sebou a aj ju pouzivaju.
Viem, ze touchpad v macbookoch je celkom dobre urobeny , celkom sa mi pacil pri par pouzitiach. Ale aj tak si myslim ako nepouzivatel macbooku, ze mys je potrebna
Co vy na to, pouzivate so svojim macbookom mys, alebo je touchpad uplne dostacujuci?
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE iPad mini 5, 64GB, wifi, SG MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Je to uplne jedno aky system mas ide iba o zvyk kebych chcel byt iba na internete a na FB a podobnych blbostiach staci Touchpad pokial by som chcel hrat hry tak si zoberiem myš a to plati ako u windousov tak aj u Macov
Ale vubec ne, nejde o zvyk, ale provedeni polohovaciho zarizeni. Touchpad na beznem notebooku je maly, nepresny, nejde na nem poradne ani scrolovat, o gestech se ani nebavme a u vetsich ntb s numerickou klavesnici neni uprostred ntb. Pokud delas s trackpadem, je to jako nebe a dudy. Uziti 100%, gesta, velikost. J to super. Moje pritelkyne se magic mouse nedotkla, ja ji mam v praci na stole, vyuzivam, kdyz u toho sedim hodiny, doma nikoli, doma spis ipad a s sebou, kuprikladu ke klientum ji netaham
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM iPhone 6S space gray, 64GB
Do doby Trackpadu jsem si nedokázal představit počítač bez myši. Na Macbooku vůbec nepotřebuji, na iMacu mám kombo Magic Trackpad + Magic Mouse - Trackpad používám na běžné surfování, myš pokud je třeba hodně klikat, označovat, apod. Na ní je to příjemnější.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8 iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8 iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10 Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.