Tuning MacBooku - zvýšenie výkonu pre novší OSX - MBW 06
-
- Host
Tuning MacBooku - zvýšenie výkonu pre novší OSX - MBW 06
Zdravím někde jsem četl že si néjaký týpek vytunil iMac G4( lampičku)jako novej procesor,ramky a bůh ví co ještě a to jen pro to aby mu tam šel OSX 10.8.0 a vyšší tak sem se chtěl zeptat jestli by šlo něco podobného udělat i s MacBookem White Late 2006 aby se nejen trochu zvýšil výkon ale aby tam šel i novější SW tak jestli by to šlo tak jestli ný mi popřípadě někdo kdo tomu rozumí víc než já třeba poradil co za komponenty použít...
Naposledy upravil(a) Marek dne ned srp 25, 2013 10:11 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upravený názov tématu
Důvod: upravený názov tématu
-
- Klub čistého iOS
Re: Tuning MacBooku - zvýšenie výkonu pre novší OSX - MBW 06
Aktuální osx na to nedostaneš,ale výkon můžeš zvýšit rozšířením ramek a koupením ssd,což se u 7 let strého macu navyplatí...jestli potřebuješ vetší výkon tak je jediná volba koupě novýho macíka.Pokud chceš něco na čem rozběháš ML tak si kup macbook do roku 2008 hliník a bílej od 2009.
Naposledy upravil(a) borectom.98 dne úte srp 27, 2013 10:35 am, celkem upraveno 2 x.
iPhone 7
Macbook Pro Retina 15
iPad Air 2
Restore,aneb lék na vše
Macbook Pro Retina 15
iPad Air 2
Restore,aneb lék na vše

-
- Host
Takže něco na způsob tohodle udělat nejde?
www.youtube.com/watch?v=jI-9CNEpgoo
www.youtube.com/watch?v=jI-9CNEpgoo
-
- Starý pes fóra :)
Ale jo, asi by to šlo, ale:
1/ Troufáš si na to? Vybrat komplet vnitřnosti MacBooka a vestavět do nich novou elektroniku?
2/ Vyplatí se to cenově?
3/ Jestli jsem dobře pochopil z toho videa, tak deska, kterou tam dává, není Apple, takže je to hackintosh (aka customac) se všemi problémy, které to s sebou nese - kompatibilita, možné problémy s aktualizacemi a v neposlední řadě to není v souladu s licencí OSX.
1/ Troufáš si na to? Vybrat komplet vnitřnosti MacBooka a vestavět do nich novou elektroniku?
2/ Vyplatí se to cenově?
3/ Jestli jsem dobře pochopil z toho videa, tak deska, kterou tam dává, není Apple, takže je to hackintosh (aka customac) se všemi problémy, které to s sebou nese - kompatibilita, možné problémy s aktualizacemi a v neposlední řadě to není v souladu s licencí OSX.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderator fóra
Cenově se to určitě nevyplatí. Podle mě je čas uvažovat o něčem novém nebo se spokojit se starším systémem.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen