Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Prej je to kod kterej bezi mimo jadro.. Bezi v uzivatelskem prostredi a ne v jadru... A je nalezen v systemu...Prvni byl jailbreakme.com a spirit... Ps taky rekli ze vsechna zarizeni budou mit untethered s 5.0 iOS vcetne ipad 2 etc:) cekaji jen na hardware (iphone 4S/5).... Tesim se:)
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
S hledáním v indexech či jedničkách a nulách mám zkušenosti... Jednou jsem se o hledání exploitu pokusil, ale dopadl jsem špatně... Zařízení se rebootlo ale Cydia a další aplikace nešly, ale i tak dobrý Měl jsem asi špatnej call bootu.. Dělal jsem na tom asi týden.
Ale to znamena, ze ho moze apple zalepit, alebo aspon ciastocne (nebude untethered) ale ak je v chipe, tak bude tethered jailbreak a k tomu len nejaky "mensi" explolit v SW a je tu untethered
Znamenalo by to tethered jailbreak (isty) a niekedy aj untethered
OT: No hlavně, že ty se nikdy nemýlíš co? Ale i tak, je to v chipu a když je to v chipu, tak to vždy zaručuje min. tethered JB, jak doposud na stávajících zařízeních.
Ne je to vzdy untether... Rekl sem to jednou a mareceq zase pise nejaky hlouposti... Prelozte si toto "This kind of exploit cannot be tethered because nothing can cause a recovery mode loop." nikdy neznamena tethered protoze to tethered proste byt nemuze...
A právě na to je SHSH záloha... No, každopádně .. Pokud bylo objeveno 5exploitů, budou muset docela šetřit.. Odhadnu že na iOS5 bude tethered na třeba na iOS5.1 už by měl být untethered.. Je to logické
v chipu je BOOTROM a oni ho nasli v software.. boze marecku ticho uz.. vadi mi jak pises blbosti...
"These userland exploits are, as suggested by the name, related to software. Unlike hardware-based exploits, these can be patched. A hardware revision wouldn’t matter that much in this case."
nevim co pises o chipu v jejich prezentaci pisou ze greenpois0n bude mit userland exploit ( a ten jiny nez untethered byt nemzue).. takze je jasny untethered pro 5.0...
nemusis nic zalohovat a jestli tam nemas jailbreak ani ted a nemas software 4.3.3 tak si tam s klidem muzes dat ios 5 protoze o nic neprijdes a to jestli bude nekdy jailbreak nikdo nevi....ale vsichni doufaji ze bude protoze kdyby nebyl znamenalo by to i ze iPhone 4S by byl bez JB
iPhone SE 64GB Space Gray MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2 Moto 360 Xiaomi Mi Band iPhone 5C 32GB Blue iPhone 4S 8.1.3