Paráda hlavně tu tapetu na pozadí plochy ji nemusím popisky pak nejsou skoro vidět.
Táká se to sice 3G ale to vůbec nevadí.
hele když jsem měl 3Gčko tak tam šlo v sn0wbreeze nahrát custom kde se nastavilo vypnout MT a pozadí....u 3GSka mi to ale ty políčka odfajfkovat nepovolí bylo by to jednodušší než se vrtat v root ne?

S tou rychlostí jak jsem psal je dobrá a třeba ono vyjetí home screenu po odemknutí je plynulejší než u 3.1.3 (tam to pravda škobrtne...)a efektnější,když mrkneš o pár postů zpět jde o scrooling v nastavení....je to prkotina a kolikrát tam člověk leze ale nedělá to jen tam.
EDIT:
Takže edituji a uvádím věc na pravou míru:Před chvílí jsem nahrál
iOS 4.2.1 z DFU a zdá se že ty včerejší posty byly naprosto zbytečné...proč?
Jde o to že v nastavení a jinde záleží na tom jak rychle prst po displeji posunujete,když pomalu je to krása když rychleji sem tam to škobrtne no a když displej prstem rychle "pohladíte" je to krapet horší ale stále dobré.
Na téhle verzi jsem jel krátce hned jak vyšla 4.3 jsem udatoval což byla tehdy asi chyba...tam můžu prstem posouvat jak chci a plynulé to zkrátka není.
Závěrem pokud chcete mít 3GSko rychlé a kompatibilní s většinou nových apps/games používejte
4.2.1Samozřejmě to můžete ještě "poštelovat" viz. odkaz co dával 7luke.com a povypínat hledání spootlight (popravdě mě je k ničemu než vyťukám název dávno u hledané věci sem...tak moc toho v iP nemám),udělat reset sítě a další.
Ještě jedna věc na závěr týhle slohovky (klasika u mne...jsem děsně užvaněnej

),teď skutečně iPhone 3GS lítá tak jako nikdy předtím....scrooling,i rychlejší odezva při spouštění aplikací atd.,zaprvé to přičítám 4.2.1 a zadruhé...běhe dvou dnů jsem nahrával snad všechny iOS které mi iTunes za pomoci SHSH dovolí a pokaždé z DFU modu,domnívám se že to iPhone protáhlo tak že je teď ve stavu jako když "spadnul" z linky a něžná asijská ručka jej šoupla do krabice