iOS 5.0 ke stažení

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Odpovědět
huhuh
Host
Host

Re: iOS 5.0 ke stažení

Příspěvek od huhuh »

ja ios5 nainstaloval bez problemu ale na 100letym ntb protoze se mi do pc neda dat itunes 10.5
iPhone 2G 8GB iOs 3.0 JB (Po smrti)
iPhone 3GS 32GB Černý iOS 5.1.1 JB Oficiální česká distribuce
iPhone 5G 64GB Černý iOs 6.1.2 JB Oficiální česká distribuce
iPhone 7 256GB Jet Black Bez JB (Bohužel)

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

necudujte sa.. v usa maju vecer.. ludia poprichadzali z prace a updatuje sa... vykaslite sa dnes na to a spravte si update zajtra doobeda
"audietur et altera pars"

Alek13
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Alek13 »

Urcite to udelam zitra)
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9.
iPhone 5

huhuh
Host
Host

Příspěvek od huhuh »

u me hotovo kdyztak kdyby nekdo mel take problem s instalaci itunes ozvete se mi pomuzu :)
iPhone 2G 8GB iOs 3.0 JB (Po smrti)
iPhone 3GS 32GB Černý iOS 5.1.1 JB Oficiální česká distribuce
iPhone 5G 64GB Černý iOs 6.1.2 JB Oficiální česká distribuce
iPhone 7 256GB Jet Black Bez JB (Bohužel)

mefistos

Příspěvek od mefistos »

pro vsechny kdo se ptaji jestli je 5.0 rychlejsi nez 4.3.3/4.3.5

->Obrázek

Mikas

Příspěvek od Mikas »

Já mám spíše problém s aktivaci. Nejde aktivovat přes WifI ani přes iTunes.

Píše že tam nemám SIM kartu ale tu jsem už 6měsiců nevyndával.
Zkusil jsem tedy zandat znovu a stejně pořád problém

http://imageshack.us/photo/my-images/12/beznzvuswv.png/

A přes Wifi píše stále problém s aktivačním serverem. ( je dočasně nedostupný)

Bart Art
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bart Art »

Ahoj :D ma nekdo skusebosti s tema gestama ? :D nejak sem je nepochopil
Jinak pro vsechny co maji 3200 me to slo az na po 5 , nic stim win nema spolecneho, zadne aktualizace ani firewall , jen proste kdyzste to vypli shodou nahod se vam to nainstalovalo , ja firwall mam zaplej win 7 nejstarsi Pack :D za to se sice stydim ale nO co uz , a pak ani zadny kraviny coste tu psaly , zbytecna namaha , jen proste skouset skouset skouset
Obrázek
iPhone 4 - 32Gb , iOS 4.2.1 JB , Bez PWR Buttonu

Asus K73S 17" :
Intel i5 - 4 x 2,9 GHz
RAM - 8 GB
nVidia 540M - 1 GB ram
Win 8,7 a Mac OS X 10.7.3 Lion

Chuck14

Příspěvek od Chuck14 »

Tak po probdělé noci se to podařilo a mám ios 5. Vcelku spokojenost jen jedna věc. Na lock screenu se mi nic neukazuje. V notifikační roletce ano ale lock je prázdný nevíte někdo čím to je ?

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

To je vlastnost. Co se stane pri zamcenem iPhone, to vidis na lock screene. Jakmile ho odemces, vidit to uz jen v notifikacich.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

ffish

Příspěvek od ffish »

Zdravím, mám větší problém než jsem myslel. Z počátku mi také nešlo obnovit iPhone a psalo mi to chybu, tak jsem pořád zkoušel. Na asi po sedmé iTunes najednou nenašlo iPhone a ten pořád do kola dělá "načítací kolečko" "jablíčko" a "jablíčko s lištou na loading" a to pořád dokola. Musím jedině zmáčknout obě tlačítka, aby se to vyplo. Když to připojím k iMacu, tak iTunes nic nenajde a jen se zapne iPhone a dělá to, co jsem psal. Fakt si nevím rady, jak docílit, aby mě zase iTunes viděl a mohl jsem zase zkoušet obnovu.

Chuck14

Příspěvek od Chuck14 »

JAsně a počasí se tam tedy dostane jak ?

Milan_s
Host
Host

Příspěvek od Milan_s »

Zkusenosti:
* instalace iTunes + stazeni iOS5 => check
* instalace iOS5, chvili to trvalo, aplikace smazany z iPhone, kontakty v r..i
=> aplikace a jejich nastaveni restorovany po provedeni inicializace iPhone po instalace iOS5
=> kontakty. Tohle me dost matlo, protoze kdyz me prisla SMS, videl jsem od koho, ve volanych cislech jsem videl historii, to same v SMS atd.. ale kdyz jsem otevrel kontakty tak jsem videl leda kulove. Sel jsem na icloud.com a tam kontakty vidim take. Tak uz jsem byl z toho takovy nesvuj. Ale po provedeni prvniho full backupu na iCloud se vse narovnalo.

Instalace naprosto bezproblemova. Restore nastaveni, muziky a co ja vim ceho, za 1.

Spokojenost.. :)

Instalace podpory iCloud v macosx (OT) resp updatu macosx, za 1.

Hrabatko
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Hrabatko »

to ffish: Měl jsem stejný problém. Je potřeba uvést iDevice do DFU - držením home tlačítka a power tlačítka do té doby, dokud se neobjeví ikona iTunes a bílého kablíku. Mě to pomohlo. Následně už provedeš restore z iTunes.

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Chuck14 píše:JAsně a počasí se tam tedy dostane jak ?

Na lockscreen? - JB
Do Notifikací? - Nastavení > Oznámení
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

tomina666
Host
Host

Příspěvek od tomina666 »

Update proběhl OK...ale mám věci s kterýma si nevím rady.... :Yahoo!:

1-jak dostat kontakty na iCloud?? Kalendář tam mám, ale kontakty nee....:( synchronizací mi to nejde - nemám je v IP ve skup.iCloud...a ani přes web v pc nevím jak na to - mám jednotlivé soubory - co kontakt, to jeden soubor..

2- synchonizace fotek....měl jsem v pc složku iphone, kde jsem si synchron.ale když to dám teď, mám jí v tel., ale vešeré ty fotky mám v knihovně obrázků!!!!!!Takže to tam mám 2x

ještě dotaz - kde se nastavuje jak často se mi pustí zálohování na iCloud...?

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Jedna z příjemných novinek iOS 5.0 na iPadu - čas se konečně synchronizuje s NTP serverem.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

BNC-BOY

Příspěvek od BNC-BOY »

INŠTALÁCIA BEZ PROBLÉMOV --- Aj ked som mal trošku obavy, lebo som čítal vaše skusenosti, ale aj napriek tomu som to chcel vyskúšat. Robil som to včera okolo polnoci, a všetko je OK hned na prvý šup :) Žiadne hlášky, žiadny error. Inštalácia klasickym postupom cez iTunes ( ver. 10.5 ), Mac ( 10.6.8 ), iPhone4 32GB. Sťahovanie nového SW cca. 50 min. , následna inštalácia trvala cca. 40 minut. V telefone mám všetko tak ako predtým, všetky kontakty, SMS, hudba, fotky, videa, app a všetko funguje :) Celkom to trvalo asi 2 hodinky, ale telefon je dost full, volne mieto mám iba 3,3GB.
Tym čo to nejde prajem veľa štastia a trpezlivosti :)

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od couplu »

Update proveden asi na 3x... První 2 pokusy jsem zkoušel Opt + Update, ale házelo mi to Error 3002, tak jsem provedl Opt + Restore a úplně v pohodě, pak obnova z iCloudu.
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010

TomXasS
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od TomXasS »

Vsetko funguje, najprv bola chyba 3200, ale na druhy pokus to pekne preslo. Stahoval som z http://icomfie.com/iOS5.html, instalacia asi len 15 minut a vsetko fici paradne.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi

czgaston
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od czgaston »

Dobrý den,

Mám problém s přechodem z 4.3.5 na IOS 5.0.

Pokaždé co dám aktualizovat tak mi vyskočí chyba 3914.
Zkoušel jsem měnit host soubor na mém macu a nic.
Zkoušel jsem i googlit návody a taky nic nepomáhá.
Zkoušel jsem i jiný PC a stále to samý dík moc za rady.
iPhone 4, 16 GB
MacBook Pro 15", MID-2010
Apple TV 2g
Airport express cube 5g
iPad 3gr. 64gb 4g

lodyha
Host
Host

Příspěvek od lodyha »

Poradí mi někdo s aplikací Připomínky? Jde mi o o zadávání adresy přímo a ne jen využití z konaktů - je tato možnost vůbec?

hawris
Host
Host

Příspěvek od hawris »

Zdravim, nesetkal jsem se někdo s tímto?

Chci přejíz z devl.účtu na staženi ofiko IOS5 a nemužu dát restore.
Vyhodí mi to tuhle hlášku:

Při stahování softwaru pro Iphone se vyskytly poříže.Požadovaný prostředek nebyl nalezen viz. obrazek

http://imageshack.us/photo/my-images/835/snmek.png/

Novou Itunes mám, zkoušel jsem i jiný USB port, instaloval na Macbooku nejnovější update a pořád tahle hláška.Nikde jsem žádný návod nenašel.

Díky za každou radu
Naposledy upravil(a) hawris dne čtv říj 13, 2011 10:01 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6 16GB GS
iPad2 16GB black
Macbook Pro 13 -I just got married

Eten Cross

Příspěvek od Eten Cross »

sebsar píše:chcel by som sa spytat tych ktory si uz dali ios5 na iphone 3GS ci je pridana aj podpora pridavania lokalizacnych pripomienok v reminders app lebo v GM verzii to nebolo a nechapem preco ked hardwarovo by to problem byt nemal

...čo sa týka Location Based Reminders tak som ich na 3GS-ku zahliadol len raz, a to keď som mal iOS beta 2...a aj to nefungovali (neupozorňovali)... Včera som dal offiko iOS cez restore, žiadny restore cez backup a aj tak možnosť "AT THE LOCATION" sa na mojom 3GS nezobrazuje :unknown: A dosť ma to hnevá, lebo to je funkcia pre mňa ako stvorená :good: Riešenie googlujem jak blázon od včera, kontroloval som povolenie zistovania polohy, zapnutie sync s iCloud, dokonca som mal zvlasť reminders "na mojom iphone" a "na iCloud" a stále bez úspechu... 300 restartov applikácie, iphonu, on/off synchronizácie s icloud, vymazanie pripomienok a restorov už ani nestojí za reč... Fakt neviem ako ďalej... :%) :o

Skúsim to doma ešte na druhom 3Gs a uvidím či tam to bude fungovať... :pardon:

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Ne, na 3GS tato funkce není.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

killerGBU
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od killerGBU »

tak koukám, že asi widgety třetích stran jenom přes JB?

alien682

Příspěvek od alien682 »

hawris píše:Zdravim, nesetkal jsem se někdo s tímto?
Chci přejíz z devl.účtu na staženi ofiko IOS5 a nemužu dát restore.
Vyhodí mi to tuhle hlášku:
Při stahování softwaru pro Iphone se vyskytly poříže.Požadovaný prostředek nebyl nalezen viz. obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/835/snmek.png/
Novou Itunes mám, zkoušel jsem i jiný USB port, instaloval na Macbooku nejnovější update a pořád tahle hláška.Nikde jsem žádný návod nenašel.
Díky za každou radu

to isté sa stalo aj mne, mám doteraz iOS 4.2.1, jailbreak ... chcel som dať update, ale dal som len stiahnuť iOS 5... takmi ho stiahlo, chcel som spraviť najprv restore aby som odstranil jailbreak ale furt táto hláška... nový OS X Lion mám aj itunes...
(skúsim ešte na pc najskôr aktualizovať na 4.3.5 a potom na 5.0, ale neviem neviem)

Prosím, poraďte!!! :)

hp500
Host
Host

Příspěvek od hp500 »

All new features in iOS5. :twisted:

Všetky dôležité novinky v iOS 5 na videu:

http://www.redmondpie.com/ios-5-for-iph ... lkthrough/

hawris
Host
Host

Příspěvek od hawris »

Přátelé,

prosím, o radu, dělla jsem na tel. obnovení dat a nastaveni a když pak připojím IP k iTunes vyskočí tohle:

"We're unable to complete your activation. This device is not registered as part of the iPhone Developer Program. If you are a member of the Program, please register your device in the iPhone Developer Program Portal"

viz obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/24 ... 1013v.png/

Nevíte co s tím, zkoušel jsem se registrovat na developerský program a nic.

Děkuji za jakoukoliv odpověd, už je to zoufalý.

EDIT: POMOHL RECOVERY MODE
Naposledy upravil(a) hawris dne čtv říj 13, 2011 4:02 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6 16GB GS
iPad2 16GB black
Macbook Pro 13 -I just got married

rogerer

Příspěvek od rogerer »

zdar, jak vám to šlape na 3GS? Včera kolem půlnoci jsem se do toho pustil a musím říct že jsem celkem mile překvapen....občas se to teda zadrhne (třeba když chci otevřít nějakou sms konverzaci tak proste chvilku obcas cekam) jinak fakt parádní. Dokonce na 3GS jde i uprava fotek coz puvodne jit nemela.....skoda ze nejde fotit HDR....tu funkci tam dat mohli....mam aplikaci HDR takze v tom nevidim problem.....notifikacni centrum je paradni - icloud momentalne testuju - tech 5 giga je celkem limitujících.....nevíte jak na icloud dostat jiz vyfocene fotky? Tj. fotky co mam normálně v albu?

nick003
Host
Host

Příspěvek od nick003 »

hp500 píše:All new features in iOS5. :twisted:

Všetky dôležité novinky v iOS 5 na videu:

http://www.redmondpie.com/ios-5-for-iph ... lkthrough/

Ja tam snad nektery "fýčury" ani nemam :D :(
GameCenter: nick003

jarjarbinks
Host
Host

Příspěvek od jarjarbinks »

po nainstalování iOS 5, vše funkční, ale nějaké ty novinky moc nechápu, nebo nefungujou

1. Notification centre - je tam vidět počasí, nějaké připomínky, popř. úkol z kalendáře, pak akcie a to je vše, dá se to nějak nastavit, např. akcie nechci, ale chci tam ostatní věci jako emaily apod.
2. iMessage - jak to funguje? to se nějak nastavuje přes normální zprávy?
3. Kiosek - dá se tam přečíst také něco českého?
4. Reminders - jaký je rozdíl oproti úkolu nebo poznámce v kalendáři? Jinak opět to jenom pípne a to je celé, pokud mám mobil v kapce a neslyším to, tak opět zapomenu úkoly vyřídit, nebo to řešíte jiným programem. Prostě Vím že druhý den ráno v práci mám někomu volat, nebo něco vyřídit, tak bych chtěl najet na dotyčnou osobu, pokud jí mám v kontaktech, a dát k ní připomínku a v daný čas a den mi to bude pípat nebo vyzvánět, pokud to nesplním tak např. každých pět minut znova upomínka, jak říkám v autě, v kapse apod. prostě ty upomínky neslyším :-(

Předem děkuji za rady :-)

kmarty
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kmarty »

1. Notification Center = Nastaveni -> Oznameni
MBP 15" 2.66GHz, 8GB RAM, GF9600M GT
iP4 16GB

jirka2908
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jirka2908 »

3. zatím ne
4. remiders se ti ukáže i jako notifikace..a můžeš si nastavit aby to připomělo podle GPS v jakém místě budeš... ( Nastavíš si svoji práci...Jak mile tam přijedeš tak to zazvoní ...To opakování si nejsem jistej :-) ale budeš to mít na lockscreen..Takže když se podíváš na mobil ( jen na hodiny) tak to uvidíš...
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme

Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete

Luke288
Host
Host

Příspěvek od Luke288 »

měl bych pár dotazů, jestli někdo bude tak trpělivý. četl jsem tady pár problémů s obnovou kontaktů apod.
teď mám iTunes 10.1.1.4, iOS 4.1(8B117) JB přes GP
nerad bych něco podělal ve smyslu ztráty kontaktů, což by mě asi bolelo nejvíc. tzn je lepší udělat zálohu na původním itunes, nebo nejdřív aktualizovat itunes a až pak zálohu?
je v pohodě udělat aktualizaci na jailbreaknutým iOS, nebo udělat nejdřív restore na čistej systém bez JB a až pak aktualizovat na iOS5?
poslední dotaz- JB jsem měl v podstatě jen kvúli lockinfo a callcounteru (ten bych i oželil). jde na iOS5 nastavit, aby viděl na lockscreenu počasí, zmeškaný hovory, sms a mejly? viz dotaz č.1 od jarjarbinks

kmarty
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kmarty »

(Ja dneska asi zaspamim forum nebo ja nevim)

Nevim jestli je to jen u iOS5, ale ve Spotlightu jsem narazil pri vyhledavani na jednu vec. Pokud mam v telefonu nastaveny jazyk "Cestina" a pres Spotlight jdu vyhledat kontakt, ktery obsahuje (ale nezacina) "ch", pak se muzu dopracovat dvou vysledku v zavislosti na rychlosti psani (predevsim jde o prodlevu mezi psanim "c" a "h"). Jmeno "Nachod" je smysleny kontakt, pouzity pro tenhle test:
1.Obrázek 2.Obrázek
Prvni je psano rychlosti "kapajici voda", u druheho jsem se snazil neudelat mezi "c" a "h" pauzu. V obou pripadech ale kontakt s timto jmenem existoval.
Pokud je telefon nastaveny na anglictinu a/nebo je "Ch" na zacatku, pak to nedela a kontakt s "ch" najde vzdy.
Naposledy upravil(a) kmarty dne čtv říj 13, 2011 2:18 pm, celkem upraveno 1 x.
MBP 15" 2.66GHz, 8GB RAM, GF9600M GT
iP4 16GB

fido_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fido_cz »

Luke288 píše:jde na iOS5 nastavit, aby viděl na lockscreenu počasí, zmeškaný hovory, sms a mejly? viz dotaz č.1 od jarjarbinks

Hovory, sms a maily ano. Pocasi ne.

nick003
Host
Host

Příspěvek od nick003 »

Jak nastavit do ty notifikační lišty tu wifi a ostatni ikony jak je to ve videu redmondpie? Nejak se toho nemůžu dopídit diky.
S nachod a nac .... pauza .. hod nemam problem
GameCenter: nick003

pepol

Příspěvek od pepol »

Tak jsem tady pročetl vše a bohužel mi restore na iOS 5 nejde!Zkoušeno jako update i Ctrl+restore několikrát a stále error 3002!V hosts nemám žádnou adresu Saurika,jak je popisováno,že to je příčina,a bohužel nic!Kdyby někdo přišel na nějakej jinej fígl,tak to tady prosím upněte§Díky

jirka2908
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jirka2908 »

Udělej to přes DFU..a co to znamená ctrl+Update ??
Nemyslíš shift + Restore/update...
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme

Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete

jarjarbinks
Host
Host

Příspěvek od jarjarbinks »

jirka2908 píše:3. zatím ne
4. remiders se ti ukáže i jako notifikace..a můžeš si nastavit aby to připomělo podle GPS v jakém místě budeš... ( Nastavíš si svoji práci...Jak mile tam přijedeš tak to zazvoní ...To opakování si nejsem jistej :-) ale budeš to mít na lockscreen..Takže když se podíváš na mobil ( jen na hodiny) tak to uvidíš...

no sice to bude na lockscreen, ale když nastane případ, že připomínku (úkol) neslyším, jsem v autě, přijdu do práce a někdo mi volá, tak pak už nic na lockscreen není, a vůbec nevím, že jsem měl něco udělat :).
Prostě pokud ten úkol nesplním, tak by mě na něj měl mobil pořád upozorňovat, do té doby než potvrdím, že jsem si to upozornění přečetl.

Odpovědět