iOS 5.0 ke stažení
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
-
- Starý pes fóra :)
Re: iOS 5.0 ke stažení
Nainstaloval
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
iOS 5.0 ke stažení
Tak ho otevri a zaskrtni/odskrtni "white icon labels"
Sent via iPhone
Sent via iPhone
-
Zatrhnul jsem a pak odškrknul jsem a stále žádné popisky
iOS 5.0 ke stažení
Zatrhni to a vyjed z toho udela se respring a budes je mit:)
Sent via iPhone
Sent via iPhone
-
Zatrhnul jsem "white icon labels" provedl jsem Respring a fakt je tam nemám.
iOS 5.0 ke stažení
Hmhmhm tak si odinstaluj winterboard a pockej si az ho aktualizujou pro 5.0 bude to bug
Sent via iPhone
Sent via iPhone
-
Asi ano nainstalovat jsem winterboard,ale padal do safe mode. Aby to fungovalo musel jsem nainstalovat winterboard fix for iOS 5 tady bude asi tem problém
Děkuji
Děkuji
-
Už byl vydán deb. Winterboard v Cydia zatím není, ale už je kompatibílní s iOS 5 a již mi zobrazuje popisky icon
-
- Moderatorka fóra
[mod=Metalgirl]A STOP! Tady se neřeší JB. O JBku si jděte povídat do příslušné sekce. Tam si založte téma a řešte si tam, co v Cydii je a není kompatibilní, co jede a nejede atd.[/mod]
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
-
- Klub čistého iOS
Bart Art: ne, zadne crackle app nemam, vse koupeno u applu, cca 20 gb aplikaci. S timto problemem jsem se setkal i na jinych forech, jestli nenajdu reseni, tak koncim s celym applem. Delal jsem vsechno oficialni cestou a takhle to do****.
Zdravím!Mám problém.Přešel jsem na iOS 5 a po dvou dnech používání jsem zjistil,že mi nejdou notifikace,i když mám v oznámení nastaveno vše jak má být.Na poštu používám Pushmail a na iOS 4 jelo vše naprosto v pohodě,tady mi to prostě upozornění na mail nevyskočí!Když rozkliknu Pushmail,tam mi vyskočí hláška,že pokud chci používat Oznámení(push),tak se mám připojit k iTunes.Vůbec to nechápu.Může mi někdo poradit co s tím?Ještě jednu věc bych potřeboval vysvětlit a to proč se mi neaktivoval iMessanger?V nastavení je stále napsáno,že čekám na aktivaci!Za případné rady děkuji.
-
- Host
Jelen50 píše:Zdravím, synchronizoval jsem si obrázky do iPhonu stejným způsobem jako jsem to dělal když jsem měl iOS4, ale teď mám obrázky v knihovně obrázků a ještě se mně vytvořila složka, z které se ty obrázky synchronizují a je v ní úplně to stejné. Nevíte, co mám udělat, aby tam zůstala jen ta knihovna obrázků? Díky.
Mám ten sám problém - knihovna obrázků, složka z pc,fotoaparát a fotostream....
když nedám synchron. tu složku z pc, všechno mi automat.zmizí i z knihovny!
-
- Host
-
- Host
Sorry za OT:
Neviem či mám zle nahodený iOS 5 na iPad-e ale všimli ste si niekedy, že aplikácia Kiosk nejde presunúť do priečinka? Snažil som sa ju tam narvať asi 15minút ale furt to nešlo. A problém s fotkami mám aj ja
Neviem či mám zle nahodený iOS 5 na iPad-e ale všimli ste si niekedy, že aplikácia Kiosk nejde presunúť do priečinka? Snažil som sa ju tam narvať asi 15minút ale furt to nešlo. A problém s fotkami mám aj ja
iPhone 3G 16GB Black iOS 4.2.1 JB - už jen jako záloha
-
- Host
-
- Mírně pokročilý
Netuším, jestli se to tu už řešilo, ale osobně jsem updatoval ios5 hezky bez zálohy a musím říci, že moc hezky je to vyladěné. Opět se mi systém zdá svižnější. Jedinou výtku mám k iBooks a to, že mi padá. JB nemám.
-
- Klub čistého iOS
Stve me, ze nedodelali do te horni notifikacni listy ty prepinaci tlacitka na wifi,bt apod.. Na to jsem se fakt tesil.. A jb nechci..
Leap motion
taky doufam ze to tam snad nekdy dodelaji protoze lozit porad pres cele nastaveni abych zapnul mobilni data je fakt otrava.nechapu duvod proc tam ani takova obycejna vec nemuze byt
-
- iPhone guru
Predpokladam ze vsude jinde krome nasi republiky nejsou data tak drahy a jsou davany k telefonu za vic jak 14k automaticky. Vypinani dat je tedy spis specifikou nekolika statu s operatory jako mame my a kvuli nim to Apple do systemu davat nebude. Krom toho jestli se nepletu tak oficialne to tam ma jen Samsung a zrejme by to vedlo jen k dalsim potyckam.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
Mam len 1 otazku ohladne Pripomienok v iOS5... Kde sa daju pridat adresy pre jednotlive zoznamy? Napriklad by som chcel automaticky pre zoznam NAKUP dat ze mi to vzdy zobrazi cele, ked pridem do obchodu... Alebo da sa nejako aspon pridat nova adresa, ked mi ma pripomienka zapipat? Pretoze ja vidim len moje adresy a este adresy kontaktov ale adresu tesca alebo ineho supermarketu v kontaktoch nepotrebujem... Dik za pomoc
-
- Sponzor 2014
Prosim vas, v iPod (teda Music) app mi nezobrazuje Artwork velkeho mnozstva albumov a vobec netusim preco... V iTunes mam vsetko ok, pred instalovanim iOS5 som mal vsetky v iPhone a teraz nic... skusal som vymazat hudbu a dat znova, skusal som vymazat len hudbu kde mi chyba artwork, restartnut iTunes a nahodit znovu, no stale mi to chyba. Skusal som googlit, nikde nic, nemal s tym niekto problem ? Ako sa to da riesit ?
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Host
mamut píše:taky doufam ze to tam snad nekdy dodelaji protoze lozit porad pres cele nastaveni abych zapnul mobilni data je fakt otrava.nechapu duvod proc tam ani takova obycejna vec nemuze byt
Je to Apple!:-) Mně se třeba ten notifikační systém až tolik nelíbí - roletka jak na androidu..nevím, už mi to nepříjde tak jiné, applovské Vždyť jejich kouzlo bylo v tom, že vše bylo tak jednoduché, přesto krásné... ale tak buď si zvyknu nebo ne
-
- Klub čistého iOS
Saddako: Prosimte neplet to s daty.. ja rikal wifi a bt jelikoz svoji baterii v ip4 mam rad a nepotrebuju ji menit po roce.. a vubec i blby symbian belle to ma a dokonce i s temi tvymi daty.. cili pochybuju ze na to android ma nejaky patent..
Leap motion
-
Ona po roce odchází baterka? A že jsem si toho nikdy nevšiml...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
prosím o pomoc, po udpatu na iOS 5 mi přestal fungovat osobní hotspot jak přes USB tak přes BT...mám O2...netušíte co se děje - máte někdo stejný problém...
díky
díky
-
- Klub čistého iOS
Ne Golfe.. ona je nesmrtelna
viewtopic.php?f=85&t=48802
Reknu ti priklad ze zivota. Pritelkyne i ja jsme si koupili notasy(vim, ze to neni mobil ale technologie baterii jsou stejne) skoro ve stejnou dobu(rozdil v radech dnu). Ona ho pouzivala stylem nabit 100% vytahnout ze zasuvky, opet se vybil tak zase do zasuvky. Ja ho pouzival tak, ze jsem ho mel stale v zasuvce(nevyhoda je ta ze to stale zere elektriku). Mno a ted po 3 letech(samozrejme ji to odeslo drive ta baterie nez po 3 letech) jsme je prodavali. Ja stim, ze mi vydrzi hodinu v zaprahu(prace ve win a puvodne vydrzel 1,5-2h) a ona stim, ze bez nabijecky ho uz ani nezapne.
Cili proto rikam, ze svou baterii mam rad. A udrzuju ji na co nevyssim moznem nabiti pokud to jde. Jakmile dopouzivam wifi ci mobilni data apod.. ihned vypinam.
A proto rikam, ze by se mi tendle prepinac v te notifikacni liste opravdu libil.
Klidne si ty svoje telefony pouzivejte jak chcete.. Me je to sumak Ale verte, ze to ma vliv na zivotnost te baterie. A vim, jaky je problem potom sehnat kvalitni a originalni baterii jako nahradu.
viewtopic.php?f=85&t=48802
Reknu ti priklad ze zivota. Pritelkyne i ja jsme si koupili notasy(vim, ze to neni mobil ale technologie baterii jsou stejne) skoro ve stejnou dobu(rozdil v radech dnu). Ona ho pouzivala stylem nabit 100% vytahnout ze zasuvky, opet se vybil tak zase do zasuvky. Ja ho pouzival tak, ze jsem ho mel stale v zasuvce(nevyhoda je ta ze to stale zere elektriku). Mno a ted po 3 letech(samozrejme ji to odeslo drive ta baterie nez po 3 letech) jsme je prodavali. Ja stim, ze mi vydrzi hodinu v zaprahu(prace ve win a puvodne vydrzel 1,5-2h) a ona stim, ze bez nabijecky ho uz ani nezapne.
Cili proto rikam, ze svou baterii mam rad. A udrzuju ji na co nevyssim moznem nabiti pokud to jde. Jakmile dopouzivam wifi ci mobilni data apod.. ihned vypinam.
A proto rikam, ze by se mi tendle prepinac v te notifikacni liste opravdu libil.
Klidne si ty svoje telefony pouzivejte jak chcete.. Me je to sumak Ale verte, ze to ma vliv na zivotnost te baterie. A vim, jaky je problem potom sehnat kvalitni a originalni baterii jako nahradu.
Leap motion
-
- Mírně pokročilý
Už je to hodně ot,ale nemůžeš srovnávat baterii na noťasi,s baterii třeba v IP,i dneska mi Ipod touch 1.generace a IP3g drží barerku prakticky stejně,každej den se nabíjí.Na noťasi,baterka všeobecně odejde dřív.Na starym noťasi,mi baterka odešla po roce a pak nevydržela ani na kompletní start systému.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
-
lukaspraha píše:prosím o pomoc, po udpatu na iOS 5 mi přestal fungovat osobní hotspot jak přes USB tak přes BT...mám O2...netušíte co se děje - máte někdo stejný problém...
díky
Jo, je nutné udělat reset síťových nastavení.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Nezdá se vám vyšší výdrž baterie? Dnes jsem přišel z práce a od rána 95% celou dobu zaplé wifi. Většinou mám kolem 70%. Ale třeba je to náhoda.
-
- Klub čistého iOS
Pasis: No ja vedel, ze to byla chyba to tu psat. Oka tak jinak.. Precti si o tom par clanku a zjistis, ze te baterii(samozrejme dle technologie) opravdu svedci vice kdyz je nabita. Dlouhodobe skladovani je zase neco jineho.
Oka koncim s timdle tematem. Listy vyp. zap. v notifikacich je mi lito..
Oka koncim s timdle tematem. Listy vyp. zap. v notifikacich je mi lito..
Leap motion
-
- Host
Kopec77 píše:Nezdá se vám vyšší výdrž baterie? Dnes jsem přišel z práce a od rána 95% celou dobu zaplé wifi. Většinou mám kolem 70%. Ale třeba je to náhoda.
u mně se zdá spíš opačná vlastnost...
ls8 píše:lukaspraha píše:prosím o pomoc, po udpatu na iOS 5 mi přestal fungovat osobní hotspot jak přes USB tak přes BT...mám O2...netušíte co se děje - máte někdo stejný problém...
díky
Jo, je nutné udělat reset síťových nastavení.
já Vám kolego děkuji
-
jind píše:Ne Golfe.. ona je nesmrtelna . ......Cili proto rikam, ze svou baterii mam rad. A udrzuju ji na co nevyssim moznem nabiti pokud to jde.... ihned vypinam...verte, ze to ma vliv na zivotnos baterie...
Pokud bys tam jako důvod uvedl to, že potřebuješ prodloužit dobu na to jedno nabití z důvodu šetření energie či úsporu dat při malém FUPu, tak se ani nebudu namáhat sem cokoliv psát. Takhle si ze sebe udělal "něco" (nechť si to každý domyslí sám), co už hraničí s paranoiou. Větší blbost si jako důvod opravdu nemohl uvést.
A jinak co se týče toho tvýho exemplárního příkladu s noťasem, v mém okolí na tom byla naprostá většina lidí naprosto obráceně, kdo to měl stále v síti, tak ta jeho baterka tak po roce "zlenivěla", že byla naprosto nepoužitelná. Ale žij si v tomto bludu dál.
Konec OT
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iOS 5.0 ke stažení
Měl jsem ios 5 beta 6 a ukazovala se mi k aktualizaci beta 7 a ted mi to píše ,že verze 5.0 je aktuální to nechápu...( Verze 5.0 9A5302b) jak dostanu finální verzi do tel?podle mě jí tam nemám
-
- Moderatorka fóra
Normálně, půjdeš na začátek tohoto tématu, stáhneš si FW iOS 5 final a přes shift + restore v iTunes na počítači uděláš restore na finální verzi.
Díky moc
EDIT:
stahuju,restore chápu ale nejsem si jistej tím shift??? Porad prosím
Nedělej více příspěvků pod sebou, sloučeno, používej tlačítko upravit pod příspěvkem a tak dopisuj další věci. MG
EDIT:
stahuju,restore chápu ale nejsem si jistej tím shift??? Porad prosím
Nedělej více příspěvků pod sebou, sloučeno, používej tlačítko upravit pod příspěvkem a tak dopisuj další věci. MG
-
- Host
Kopec77 píše:Nezdá se vám vyšší výdrž baterie? Dnes jsem přišel z práce a od rána 95% celou dobu zaplé wifi. Většinou mám kolem 70%. Ale třeba je to náhoda.
Spíš naprosto naopak. Příjde mi, že se výdrž snížila docela dost. Ale nevím jen takovej první dojem
GameCenter: nick003
-
- Moderatorka fóra
Wejvy: Pokud máš windows, tak na klávesnici podržíš tlačítko shift, pokud máš MAC OS X, tak podržíš na klávesnici tlačítko ALT a v iTunes na počítači zároveň klikneš na tlačítko Obnovit. To najdeš v záložce Info po připojení iPhonu. Takže shift + Obnovit a vyskočí ti okno s nabídkou na vybrání toho staženého FW. Ten stažený FW pak vybereš a potvrdíš, zahájí se restore. Musíš mít nainstalované nejnovější iTunes.