Assisted GPS and GLONASS
Digital compass
Wi-Fi
Cellular
Iphone podporuje Glonass navigacny system??

amdatlon1 píše:Inak neviete či sa na 4S dá nastaviť verzia videa? Prípadne kvalita, či by som ho chcel vo full HD nahrávať alebo v nižšom rozlíšení
Dave píše:kde jsi iP koupil?
byeen píše:...Ked mate niekto skusenosti s full HD na 4S, dajte vediet pls kolko to zabera miesta. Diky !
Sphyn0x píše:Za? (€)
ls8 píše:Jak přišli na to, že se to odehrává v září 2011? Já tam vidím September 16, ale rok tam nevidím.
Rossik píše:ahojte, vsimli ste si toto na stranke applu v tech spec. iphonu:
Assisted GPS and GLONASS
Digital compass
Wi-Fi
Cellular
Iphone podporuje Glonass navigacny system??predtym som to v specifikacii nevidel, nieco mi uslo alebo to tam teraz pridali???
People píše:Rossik píše:ahojte, vsimli ste si toto na stranke applu v tech spec. iphonu:
Assisted GPS and GLONASS
Digital compass
Wi-Fi
Cellular
Iphone podporuje Glonass navigacny system??predtym som to v specifikacii nevidel, nieco mi uslo alebo to tam teraz pridali???
tak to je pecka.
...Podle něj by bylo možné použít Liquidmetal, respektive určitý typ slitiny, která je optimalizovaná pro příjem signálu, v příští generaci antény iPhone. Vyjádřil se, že Apple již superslitinu otestoval. Před dvěma roky! Použil ji v iPhone 3G. Jedná se o pomůcku pro vysunutí SIM karty, která byla dodávána s modely určenými pro americký a možná i asijský trh.
88MaTo88 píše:spustila sa nova reklama na Siri v iPhone 4S
http://www.youtube.com/watch?v=86LxStLX ... r_embedded
len skoda ze maju problem s tou baterkou..