3GS, oldbootrom
McDog píše:Cakal som otazku ci uz ide iOS4.1 aj JB:)
Tak sa opytam za vsetkych do buducna:)Ide?
No ale běžně telefony v téhle ceně mají 5MPX a víc,jako proč poslouchat rádio přes net za data,když to můžu mít zadarmo.Na některých stránkách se bez flashu nic nedozvíš.Jo,videa na youtube tam sice jdou ale kvalita zobrazení je hrozná,i kdysž možná to bylo spíš připojením.Displej taky není nic extra.Telefon si přizpůsobit téměř nemůžeš.HTC HD2 je teda rychlejší a má víc MB ram.
No,HTC si přizpůsobíš k obrazu svému a s každou novou rom je rychlejší,android už tam jde dát taky a když ho máš radši,tak je tu HTC Desire. Já nemyslel pamět na data,ale operační pamět,HTC má 576 MB ram a 1GHz procesor.Ano,WM je možná slabost těchto telefonů,ale to se s příchodem WM7 vyřeší.
juslik píše:trosku od veci alebo co prosim vas znamena do HDR ?
mick77 píše:Potvrzuju ze mi jailbreak na 4.1 GM funguje.
Mel jsem 3.1.3 pote jsem prehral na 4.1 GM ,pak pouzit redsn0w_win_0.9.5b5-5 vlozit do nej FW 4.0 final a jailbreaknout.
Pouze jsem zaznamenal problem s wifi ,sice se pripoji ,ale na net se nepripojim ,mozna jen problem u mně.
balda88 píše:A máš v telefonu vše jak má být? Včera jsem taky zkoušel JB na 4.1 GM vše proběhlo jak mělo, ale jen mi zmizel Telefon a nebyl jsem se schopen připojit na AppStore a na Cydii se mi to taky nepovedlo.