iOS 4.2.1 pre iPad/iPhone/Touch DOSTUPNY!
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
-
- Starý pes fóra :)
Re: iOS 4.2.1 pre iPad/iPhone/Touch DOSTUPNY!
@votrelec005: mne to spravilo asi 3 x servery Apple jednoducho nezvladaju tento napor
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
tak airprint na kterej sem se tak těšil mi nejde rozchodit, resp. hledá mi to pořád tiskárnu a pak napíše, že nenašel..z maca tisknu přes wifi bez problémů, sdílení mám nastavený, tak nevím...zkoušeli jste někdo??
Ale mam pocit ze na iPod Touch 2gen Airprint nefunguje. alebo sa mylim?
-
- Moderator fóra
mamut píše:yesterday zustalo
edit:budik uz funguje normalne kdyz si ho nastavite jenom na pracovni dny tak vzbudi vcas
Budik už funguje od te doby co v US byl časovy posun
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Starý pes fóra :)
POZOR U iPhone 4 se updatuje BBfw na 03.10.01 pro ty co mají blokované iPhony doufám že víte co to znamená!!
bold. MG
bold. MG
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Moderatorka fóra
Jako to přehnali s tou velikostí ne? 389 MB pro iPod Touch 3G a pro iPhone 3GS 401 MB
EDIT: A buď jsem magor, nebo poprvé v životě na mě vyletěly licenční podmínky v češtině.
EDIT: A buď jsem magor, nebo poprvé v životě na mě vyletěly licenční podmínky v češtině.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Spíš bych řekl že to přehnali s tím mobile me pro 3gs ..
-
- patron iPhone.cz
iPhone 4 má 655 mega
to už tam asi pro iP4 přibalili i nějaký film do iPodu
ale zase naopak koukám, že když napíšu "u" na začátku slova a pak ťuknu boční klávesu s diakritikou (čárka), napíše se automaticky "ú", zatímco když to samé dělám uvnitř slova, udělá se automaticky "ů"
i na starých FW
a pokud chci zrovna jiný znak, tak holt delším přidržením "u"
hafik píše:Popisek Yesterday je ostuda...
ale zase naopak koukám, že když napíšu "u" na začátku slova a pak ťuknu boční klávesu s diakritikou (čárka), napíše se automaticky "ú", zatímco když to samé dělám uvnitř slova, udělá se automaticky "ů"
i na starých FW
a pokud chci zrovna jiný znak, tak holt delším přidržením "u"
Naposledy upravil(a) 7luke.com dne pon lis 22, 2010 9:24 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
k Find my Phone -> vzhledem k tomu, ze staci provest restore a telefon se jiz neda lokalizovat, tak to v podstate nema nejaky velky smysl...az to udelaji tak, ze to pobezi nekde oddelene nezavisle na flashnuti firmware, tak to bude super
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Klub čistého iOS
Tvosi: To s tebou tedy nesouhlasím. Pokud ho restornou, tak máš alespoň nějaké přibližné vodítko, kde iPhone v poslední chvíli byl a pokud budeš mít štěstí a zloděj rostoroval doma, tak máš vyhráno
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
Zdravim, chcel som spytat, ci uz niekto ma na 3g iOS 4.2 alebo 4.2.1, hlavne na to, ci sa telefon zrychlil alebo rychlost ostala taka ista ako na 4.1. Dakujem.
-
- Sons of Jailbreak
dobrý večer ...
mám iP4 zakoupený od vodafon ale simku tam mám od O2 ...
iTunes mi automaticky stáhl update za 20min ... ale na update se ještě necítím
jak je to s tím multitáskingem ? když kliknu na home button tak se to vypne ?
a co aplikace ? které jsou určené na iOS4.1 asi nepůjdou na iOS4.2 ? myslím jak z appstore tak z cydie ...
mám iP4 zakoupený od vodafon ale simku tam mám od O2 ...
iTunes mi automaticky stáhl update za 20min ... ale na update se ještě necítím
jak je to s tím multitáskingem ? když kliknu na home button tak se to vypne ?
a co aplikace ? které jsou určené na iOS4.1 asi nepůjdou na iOS4.2 ? myslím jak z appstore tak z cydie ...
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
-
- Host
Cau, nevite jak funguje to vyhledavani textu v Safari??
-
- Moderator fóra
kdyby apple neco delal s rychlosti u 3G, tak by to napsal do vylepseni, jako minule. Necekej vubec nic
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Nikdy necituj poslední příspěvek! citace smazána. pe.kova
no ja som dufal v nejake vylepsenie, podla tohoto videa, kde mal nainstalovanu asi nejaku betu to vyzeralo rychlejsie ako 4.1, skoro ako s 3.1.3 ... preto by ma zaujimalo, ci to je pravda a oplati sa update ...
Zobrazit video na http://youtu.be/Dyt97kowyTA
Kód do fóra: [youtube]Dyt97kowyTA[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
no ja som dufal v nejake vylepsenie, podla tohoto videa, kde mal nainstalovanu asi nejaku betu to vyzeralo rychlejsie ako 4.1, skoro ako s 3.1.3 ... preto by ma zaujimalo, ci to je pravda a oplati sa update ...
Zobrazit video na http://youtu.be/Dyt97kowyTA
Kód do fóra: [youtube]Dyt97kowyTA[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Moderator fóra
matouch350 píše:Tvosi: To s tebou tedy nesouhlasím. Pokud ho restornou, tak máš alespoň nějaké přibližné vodítko, kde iPhone v poslední chvíli byl a pokud budeš mít štěstí a zloděj rostoroval doma, tak máš vyhráno
tak ono to hlavne musim stihnout nechat lokalizovat driv nez ho restornou ne?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
Tak asi som nasiel VELKY problem. Apple sice spristupnil MobileMe aj zdarma ale podla vsetkeho dodrbal jednu velmi dolezitu vec.
Nechcu sa mi synchronizovat kontakty z MobileMe.
Moze to niekto vyskusat?
Moze to niekto vyskusat?
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iOS 4.2.1 pre iPad (!!!!iPad!!!!)
Znama vec ale musim: zamok otacania RIP, normalna sk/cz klavesnica by nebola? (idem to skusit s externou, ci to tam nebude lepsie) ale katastrofa, lebo VCERA som skusal externu klavesnicu s i4 pod 4.0 a tam PEKNE klasicky pisem. AK NA IPADE ani ta nebude normalna, tak je to fail.
V Safari sa plusko na bookmarky zmenilo na inu ikonku. A pribudol mi v nastaveni Airplane rezim, preco?
reagujte cez CITOVAT a zmazte moj text.
V Safari sa plusko na bookmarky zmenilo na inu ikonku. A pribudol mi v nastaveni Airplane rezim, preco?
reagujte cez CITOVAT a zmazte moj text.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Klub čistého iOS
Tvosi: Tak jasný, ale to, že se mi ztratil mobil si všimnu během 5ti minut a ne během 5 dnů, takže si myslím, že tomu komu nebude osud Jeho iPhone lhostejný si sežene co možná nejrychleji připojení na net a iPhone si lokalizuje. Aspoň já bych to tak udělal A pochybuju, že zloděj nebo nálezce poletí okamžitě někam s připojením a bude restorovat iPhone Chvilku mu to potrvá Nemyslíš?
Edit: Ta služba mi příjde jako dobrá vychytávka a určitě to není k ničemu a je mi líto, že nešlape na mém 3GS, doufám, že se to podaří nějak obelstít hackerům.
Edit: Ta služba mi příjde jako dobrá vychytávka a určitě to není k ničemu a je mi líto, že nešlape na mém 3GS, doufám, že se to podaří nějak obelstít hackerům.
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
-
- iPhone expert
iOS 4.1 -> iOS 4.2
neustále!! Zkoušel jsem i cache přes terminal a nepomohlo OSX 10.6.5 a iTunes 10.1
neustále!! Zkoušel jsem i cache přes terminal
Kód: Vybrat vše
sudo dscacheutil -flushcache
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iphonik4
nesiel mi ani restore ani nic... dal som iphone do druheho USB na macbooku, uz vsetko islo ako ma. hodinu som sa s tym sral
no a chcem sa spytat... updatol som iP4 na 4.2 (no JB), a trva to aj o sekundu viac ked chcem zmazat program (ikonu) a drzim na nej prst... to iste ked sa ikony "trasu" a stlacim Home.. trva to o vyse sekundu dlhsie kym to zareaguje.. nestalo sa to niekomu?
nesiel mi ani restore ani nic... dal som iphone do druheho USB na macbooku, uz vsetko islo ako ma. hodinu som sa s tym sral
no a chcem sa spytat... updatol som iP4 na 4.2 (no JB), a trva to aj o sekundu viac ked chcem zmazat program (ikonu) a drzim na nej prst... to iste ked sa ikony "trasu" a stlacim Home.. trva to o vyse sekundu dlhsie kym to zareaguje.. nestalo sa to niekomu?
-
- Klub čistého iOS
iphonik4: Zkoušel jsi z DFU? Nebo zkus jiný MAC/PC
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
-
- Mírně pokročilý
Zatím na iP4 jede dobře:), akorát mě trošku zklamalo, že v docku multitaskingu není možnost regulovat intenzitu jasu., na to jsem se těšil nejvíc. Jsem zvědavej jestli (až dososám 4.2 na přítelkynin iP 3g) půjde přidat do Find my iPhone, pochopil jsem, že by to jít mělo, pokud ho aktivuji z iP 4....
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých
-
- Klub čistého iOS
Shark NX píše:Tak asi som nasiel VELKY problem. Apple sice spristupnil MobileMe aj zdarma ale podla vsetkeho dodrbal jednu velmi dolezitu vec.
Moze to niekto vyskusat?
Práve som skúšal MobileMe free trail a tiež sa mi kontakty nezosynchronizovali. A takisto mi nechcelo načítať webové rozhranie mailu. Imho to bude asi preťažené, ale skúšať už to teraz nebudem, účet som dal zrušiť.
-
- Mírně pokročilý
Další novinka. V iPodu mi ve standartním zobrazení zmizely obrázky alb, ale v landscape režimu jsou..restart nepomohl a restore v DFU modu se mi kvúli tomu dělat nechce.
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iOS 4.2.1 pre iPad (!!!!iPad!!!!)
Takže pripojil som k iPadu klávesnicu (Apple BT) a našťastie sa na nej píše bežným spôsobom, dôkaz miesto sľubov je tento text, ktorý píšem po prvýkrát na iPade v perfektnej diakritike. Nanešťastie je virtuálna klávesnica pri vkladaní diakritiky mizerná a asi sa to nezmení.
Od tejto chvíle mať iPad a externú klávesnicu znamená plné využitie pri písaní textov a ďalšej práci, takže rôzne korektúry a všetko, čo si myslíte, že s iPadom zmáknete, tak bude sa dať.
Toľko vysielanie o iPade a externej klávesnici s SK či CZ rozložením vrátane variánt QWERTY a QWERTZ.
Až teraz sa dá iPad považovať za použiteľný na Slovensku či Čechách bez klopenia zraku pri otázke na sk cz diakritiku ))
Od tejto chvíle mať iPad a externú klávesnicu znamená plné využitie pri písaní textov a ďalšej práci, takže rôzne korektúry a všetko, čo si myslíte, že s iPadom zmáknete, tak bude sa dať.
Toľko vysielanie o iPade a externej klávesnici s SK či CZ rozložením vrátane variánt QWERTY a QWERTZ.
Až teraz sa dá iPad považovať za použiteľný na Slovensku či Čechách bez klopenia zraku pri otázke na sk cz diakritiku ))
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Mírně pokročilý
Uniqat píše:Ako zmizli. mne idu.. aky mas ipod ?
mám iPhone 4, myslím v aplikaci iPodu...některý zůstaly vidět a jiný se zobrzaí jen v landscape..
No ked to ani zajtra nepojde tak ich asi zastrelim ... Mam od nich Full Account a bol by som rad keby fungoval tak ako kedysi.ScorpionSX píše:Práve som skúšal MobileMe free trail a tiež sa mi kontakty nezosynchronizovali. A takisto mi nechcelo načítať webové rozhranie mailu. Imho to bude asi preťažené, ale skúšať už to teraz nebudem, účet som dal zrušiť.
-
- Host
Ted jsem zjistil neprijemnou vec. V kontaktech se datum narozeni u nekterych lidi zmenil a to prictenim jednoho dne a dokonce tu mam skok o 3 dny.
-
- Mírně pokročilý
Skvělá zpráva pro všechny, kteří mají v rodině iPhone 4 i nějaký starší model. Pokud si aktivujete free účet na mobile me v iPhone 4, stačí pak přihlašovací údaje zadat třeba iPhone 3G(S) a máte ho zdarma ve Find my iPhone..!!!! už bych to rval na blog...
-
- iPhone guru
Dufam ze som nic nepríehliadol, ale ako sa vyhladava v safari na nejakej tej stranke nejake to slovo?
Jaj, uz viem, pomocou google, hlada zaroven aj na webe a aj na aktualnej stranke...
Jaj, uz viem, pomocou google, hlada zaroven aj na webe a aj na aktualnej stranke...
-
- iPhone expert
A víte, co mě jako Jablíčkaře nesmírně mrzí?? Že mě zachránil Windows 7
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Host
Všichni: co je na tom FW pro iPhone 4 sakra tak velkého? velmi dlouho jsme se pohybovali mezi 260-340MB, a teď skok na dvojnásobek?
Kolik vám hlásí iTunes kapacitu iPhone? Mě na 4.1 13.98GB (což znamená přibližně 1GB pro iOS).
iTukan: SHSH na 4.2b3 se mi uložila už před dvěma týdny
To už tu je velmi dlouho, ještě přes iOS4..taky používáš německou QWERTZ?
10x lepší je http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history kde jsou popsány všechny změny
spoléhat se na apple který prezentuje jen funkce, které se dají nejlépe prezentovat (:D jinak to napsat nejde) není to pravé ořechové...
Kolik vám hlásí iTunes kapacitu iPhone? Mě na 4.1 13.98GB (což znamená přibližně 1GB pro iOS).
iTukan: SHSH na 4.2b3 se mi uložila už před dvěma týdny
7luke.com píše:ale zase naopak koukám, že když napíšu "u" na začátku slova a pak ťuknu boční klávesu s diakritikou (čárka), napíše se automaticky "ú", zatímco když to samé dělám uvnitř slova, udělá se automaticky "ů" 8
To už tu je velmi dlouho, ještě přes iOS4..taky používáš německou QWERTZ?
Tea Racer píše:kdyby apple neco delal s rychlosti u 3G, tak by to napsal do vylepseni, jako minule. Necekej vubec nic
10x lepší je http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history kde jsou popsány všechny změny
spoléhat se na apple který prezentuje jen funkce, které se dají nejlépe prezentovat (:D jinak to napsat nejde) není to pravé ořechové...
4x iP 2G 16GB US + 2x iP 3G 16GB US 4.0 + 2x iP 3GS 32GB US 4.1 SB + iP4 16GB 4.1 GP JB + iP4 32GB 4.3.3 RS JB
-
- Sponzor 2014
babca zaujimave. Tam je naprikla spomenute aj zlepsenie iPhonu 3G
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Klub čistého iOS
Pocujte ja som v tychto vsetkych veciach lamka, ked dam update, tak sa mi iP 4 updatne a vsetko mi v nom ostane ako predtym? - kontakty, fotky, hudba, videa, aplikacie atd?