Zdravím, mám problém s hlasovou navigací navigací Sygic. Cca před měsícem jsem si koupil tuto verzi Sygicu. Až doteď naprostá spokojenost, ovšem dnes jsem ji po dělší době zapnul a nefungovala hlasová navigace, v levém horním rohu se mi zobrazilo, že je deaktivována (viz 1. obrázek), když na ni kliknu, zobrazí se mi hláška "platnost balíčku Voice Guidance+" skončila (viz 2. obrázek). Za prvé nechápu, jak mám službu obnovit (chce to pomocí Sygic ID, které ani nemám) a za druhé chtějí mi snad říct, že pokud chci, aby byla navigace po měsící nadále hlasová, mám dále platit? U plné verze za €39.99? Nejedná se o nějakou předplacenou verzi pomocí Vodafone. Jedná se o plnou, placenou verzi s Evropskými podklady. Děkuji
Sygic problém s hlasovou navigací
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Sygic problém s hlasovou navigací
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Mírně pokročilý
Re: Sygic problém s hlasovou navigací
Napsal bych na support sygicu.
-
- iPhone expert
Už jsem jim napsal, tak uvidíme
EDIT: takže jsem to vyřešil sám reinstalací. Jinak na supportu mi napsali:
EDIT: takže jsem to vyřešil sám reinstalací. Jinak na supportu mi napsali:
Sygic Support <support@sygic.zendesk.com> píše:Dobry den,
preposlal som Vase screenshoty sefovi nasho testingu. Hned ako urobi potrebne upravy na nasom serveri a odpise mi, dam Vam vediet.
Best regards,
Karel
Sygic Customer Support
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Host
Ahoj, nechci zakladat dalsi tema protoze mam podoby problem...
Nainsatloval jsem si na iPad FREE Sygic All regions ... po vyprseni jsem 29.6.2013 koupil "Sygic GPS Navigation: All regions, EUROPE" do je v mailu z iTunes.
A ted mi to hlasi ze platnost zkusebni verze vyprsela
v menu MUJ SYGIC je Stav licence (Europe life time licence) kdyz na to kliknu nuti mne to znovu koupit
pod tim je Prejit na vyssi verzi: Ziskat dozivotni navigaci ... zase koupit
Jsem prihlaseny pres Sygic a (mail a heslo a vpravo nahore se zobrazuje zeleny panacek) kdyz sem nebyl prihlaseny nepsalo to "Europe life time licence" ted to sice pise ale navigace nejde
Nevim jaky je spravn postup... kdyz to odinstaluju tak smim nahodit zase jen
FREE Sygic All regions ...
Diky za jakoukoliv radu ...
EDIT:
Vyreseno supportem Sygicu. Pry manulane prirazena licence zarizeni ... nasledne jsem nainstaloval jakoukoliv mapu a vse bezi jak ma.
R.
Nainsatloval jsem si na iPad FREE Sygic All regions ... po vyprseni jsem 29.6.2013 koupil "Sygic GPS Navigation: All regions, EUROPE" do je v mailu z iTunes.
A ted mi to hlasi ze platnost zkusebni verze vyprsela
v menu MUJ SYGIC je Stav licence (Europe life time licence) kdyz na to kliknu nuti mne to znovu koupit
pod tim je Prejit na vyssi verzi: Ziskat dozivotni navigaci ... zase koupit
Jsem prihlaseny pres Sygic a (mail a heslo a vpravo nahore se zobrazuje zeleny panacek) kdyz sem nebyl prihlaseny nepsalo to "Europe life time licence" ted to sice pise ale navigace nejde
Nevim jaky je spravn postup... kdyz to odinstaluju tak smim nahodit zase jen
FREE Sygic All regions ...
Diky za jakoukoliv radu ...
EDIT:
Vyreseno supportem Sygicu. Pry manulane prirazena licence zarizeni ... nasledne jsem nainstaloval jakoukoliv mapu a vse bezi jak ma.
R.