Garmin víago™
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: Garmin víago™
iPhone 5S 32GB + iPad Air 128GB + iPod nano 5g 8GB + iPod Classic 80GB
MacBook pro 17' + iMac 21' + MacBook Air
MacBook pro 17' + iMac 21' + MacBook Air
-
- Pokročilý uživatel
-
- Klub čistého iOS
Možná to souvisí s tím, že Garmin koupil před časem Navigon, takže nemá důvod si komplikovat život. Ano, je to možná trošku "nefér" k těm, co si koupili mapy, ale to je normální, že výrobci končí s aplikacemi, i placenými a nahrazují je jinými. Například Apple teď také zrušil třeba skvělou photo app Aperture a už ji nebude ani prodávat a ani nijak dál podporovat. A tato app přitom zrovna levná nebyla. A takových app je spousta.To je prostě vývoj, s tím nic nenaděláte.
Apple hračky
-
- iPhone expert
Manek49: This apps is no longer available for purchase or download. Tzn. odpověď na Tvoji otázku, co se s aplikací stalo.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Pokročilý uživatel
-
- iPhonefil
Ale dobré je, že si alespoň můžeme pouštět to video! Tedy dokud tam je
Nicméně rozhodnout se ukončit vývoj aplikace, kterou začali prodávat před pár měsíci, navíc v době, kdy vlastně přišli hodně pozdě a jako poslední ......
Nicméně rozhodnout se ukončit vývoj aplikace, kterou začali prodávat před pár měsíci, navíc v době, kdy vlastně přišli hodně pozdě a jako poslední ......
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Pokročilý uživatel
O víkendu napíšu na support, že chci vrátit prachy, to jsem zvědavej, co z nich vypadne
-
- Klub čistého iOS
Jestli ti vůbec odpovědí, tak stejně ničeho nedosáhneš. Žádná aplikace není majetkem uživatele, ten platí jen za možnost ji používat. Takže chtít vrátit jeden dolar a nebo případně za užívání map, to je poněkud úsměvné. Je to , jako sníst oběd v restauraci a za měsíc si vzpomenout, že ti tam nechutnalo a nebo už tam nemají to, co jsi tam měl naposledy a chceš proto vrátit peníze.... Ale zkus to , za to nic nedáš.
Apple hračky
-
- Pokročilý uživatel
Je mi jasný, že mi neodpoví Ale srovnání s obědem je poněkud zcestné. Appku jsem stáhnul zadara v akci, ale za mapy jsem zaplatil, sice ne moc ale i to se počítá. Přijde mi to jako bych si do čtečky karet koupil paměťovku a najednou přišel výrobce čtečky a sebral mi ji, mam sice kartu, ale nemam ji v čem prohlížet
-
- iPhonefil
cuting: ty zřejmě tu aplikaci a ty mapy nemáš. Ono ty mapy (v akci tuším za 10éček) nebyly tak zcela offline. Ale při každém spuštění aplikace si tato on-line kontrolovala, jestli to máš legálně = pokud jsi nebyl on-line, navigace nemakala.
Neboli Manek49 za své prachy nemůže aplikaci použít vůbec - není to tedy o jakési aktuálnosti map.
EDIT: Teď jsem to spustil a navigace funguje. Takže Manek49 - o co přesně ti jde? Že není ke stažení? Ve své iTunes knihovně ji nemáš???
Neboli Manek49 za své prachy nemůže aplikaci použít vůbec - není to tedy o jakési aktuálnosti map.
EDIT: Teď jsem to spustil a navigace funguje. Takže Manek49 - o co přesně ti jde? Že není ke stažení? Ve své iTunes knihovně ji nemáš???
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
-
- Host
Neviem, čí pozerám dobre, ale táto aplikácia už nie je k dispozícií v slovenskom AppStore.
-
- iPhone expert
Koukas dobre, ale kdyby jsi se kouknul v tomto vlakne o par prispevku vyse, koukal by jsi jeste lip
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Host
mrzic: sorry, moja chyba, čítal som prvú stranu a nevšimol som si to.