Dost se na JB 4.1 tesim, jelikoz sem by jeden z tech hlupejsich, jelikoz sem si udelal po koupi iphone 4 jailbreak na 4.0.1 a udelal restore bez shiftu ( pro mou smulu to bylo v patek a ve stredu vysl FM 4.1 ) takze sem si uzil JB asi tak 3h, no jo Tatar. Naivne sem hledal vsude mozne jak udelat downgrade, ale uz to neni jako za doby kdy byl unlock pres ziphone:-D uz je to skoro mesic a mooc se tesim:-)
Ja byl zas zvedavej na GameCenter a tak jsem upgradoval, byl jsem jsi jist ze jsem kliknul na Make it easy v cydii (ulozeni blobs pres cydii neni moc zarucene ) ,po vyzkouseni GC jsem se chtel vratit,jenze uz nemohl zpet na iOS 4.0.1 ptz saurik server mi nenasel shsh ulozeny.. No ale iP bez JB je taky parada .Jen nemuzu menit temata
omyl, protože mezi 4.0.1 a 4.1 byl ještě 4.0.2, který také není JBklý .. v době započetí prodeje iP 4 v ČR už se 4.0.1 opravdu nepodepisoval, jen 4.0.2 .. Kdo si udělal SHSH zálohu, má jí leda pro 4.0.2 a tudíž kdokoliv si s iP 4 koupeným v ČR udělal restore, nemůže mít do dnešních dnů JB..
Jinak nevím, jestli když si v době podepisování 4.0.2 udělám SHSH z FW 4.0.1, jestli se vůbec nějaká funkční SHSH záloha vytvoří. Já klikl na Make my life easier a prý mám funkční zálohu na 4.0.2 (ačkoli mám 4.0.1 FW).. to mi není jasný, ale obejdu se bez toho,.. zatím
ale to je Offtopic, tak konec diskuze na tohle téma
Vzdy se ti vytvori SHSH zaloha na FW ktery se momentalne podepisuje, je jedno jaky mas FW
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2 iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2 Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2