Iphone 3g 16gb píše "žádná služba"
-
- Host
Iphone 3g 16gb píše "žádná služba"
Mám iphone 3g 16gb neznámého původu .Problém je že mi místo signálu stále svítí hláška !žádná služba"tedy asi je zabloklej.Je v něm firmware 4.2.1(8c148).Jako model mi to píše MB496T což se nejvíc tady na foru podobalo kodu italského vodafonu.Fimware modemu mám 06.15.00.V iphone mám nainstalovanej JB pomocí redsn0w_win_0.9.6b6,zkusil jsem tedy podle tvého návodu kliknout a nainstalovat repo666.ultrasn0w.com,ale nepomohlo to.Zde na foru jsem se dočetl že by to šlo možná jen aktivovat v itunes.Udělal jsem proto reset ale asi nějak špatně jelikož mi svítilo jen nakousnutý jablko.Nakonec se ale podařilo (musel jsem DFU plus restore 3x za sebou bez vyndavavání kabelu)nhodit telefon ale k aktivaci sim mě itunes nevyzval.Na ip byla jen hláška o emergency call která po chvíli zhasla a naběhla hláška že karta sim se bude instalovat a že to nějakou dobu potrvá,ale pak opět naskočila místo signálu hláška "žádná služba"
Momentálně používám telefon spíš jako ipod s instalovanou cydii,ale chtěl bych v něm rozchodit sim kartu.Mám tady k dispozici všechny 3 cz operátory sim karty.
Co navrhujete jako další řešení?
Napadají mě 2 věci,buď custom firmware a nebo downgrade na 3.1.3
Momentálně používám telefon spíš jako ipod s instalovanou cydii,ale chtěl bych v něm rozchodit sim kartu.Mám tady k dispozici všechny 3 cz operátory sim karty.
Co navrhujete jako další řešení?
Napadají mě 2 věci,buď custom firmware a nebo downgrade na 3.1.3
Re: Iphone 3g 16gb píše "žádná služba"
musis pouzit custom..... nic jinaciho, mas tam iPad BB, downgrade na 3.1.3 by ti stejne nepomohl
-
- Host
-
- Host
JJ mám v cydii 1,2 ještě jsem ted koukal a ještě zkoušel znovu přeinstalovat.
I podle návodu (youtube) jsem vše dělal ale nezaškrtával jsem install ipad baseband,ale zřejmě to asi dělal majitel předemnou protože tam mám BB 0.6.15
I podle návodu (youtube) jsem vše dělal ale nezaškrtával jsem install ipad baseband,ale zřejmě to asi dělal majitel předemnou protože tam mám BB 0.6.15
divný, a simka nefunguje? Nemáš nějak rozbitou simku, nějaký kontakty který chyběj? Myslim kontakty u simkarty
-
- Host
nene zkoušel jsem už asi 4ks sim.
všechny operátory
přitom ale když vyjmu sim tak ip reaguje

přitom ale když vyjmu sim tak ip reaguje
mam ten samej problem dokonce 3G 16GB takze mate nekdo nejaky navod? me to hleda signal a pak to pise zadna sluzba ps kdyz dam manualni hledani operatoru tak to napise nelze nacist seznam siti....
-
- Host
MAM STEJNEJ PROBLEM A OPET 3G 16GB ( VELIKOST PAMETI MSLIM TADY NEHRAJE ROLI SPIS PUJDE O 6.15 A V MEM PRIPADE ALE NENI 4.2.1 ALE 4.1 )
NEPÍŠEME CAPS LOCKEM, JINAK BUDEME SMAZÁNI. pe.kova
NEPÍŠEME CAPS LOCKEM, JINAK BUDEME SMAZÁNI. pe.kova
* servis mobilních telefonů Teplice *
hm, takze mam rovnaky problem...vyskusal som uz nahravat aj rozne FW ale nepomohlo. Mam iphone 3G 8 Gb puvodu neznameho,,,,nenapada niekoho nejaka finta kde by mohol byt problem?
me to nakonec vyresily v jednom obchode za 500kč
-
- Host
Aha tak tady udělej reklamua řekni kde.Bo napiš jakým způsobem :-d
Adresu uz nevim je to na Vinohradech tel mam jen tel 606556955
mate nekdo nejaky sposob ako to poriesit? alebo v tom obchode, co presne stym spravili? nemas nejake info?dik