iOS ma uplně nesmyslně resene obrazky kdy se všecko kupí v jedné složce a nejde to presouvat, jen rozkopírovavat, nejde to nak resit ? neni naka aplikace co dela poradek ve fotkach a obrazcích ?
Další vec je camera connection kit, zjistil jsem ze fotky nejdou prohlízet, musí se pretahnout do ipadu, ted jsem na dovolene nafotil 5 GB fotek a musel sem udelat v ipadu 5GB mista abych si je mohl ubec prohlídnout, myslel jsem ze budu moct ipad využít v terenu abych si je mohl pekne prohlídnout a promazat si je pres ipad ale nejde to.
Další problem nastal když jsem chtěl fotky upravit, pouřívám fotoeditor snapseed a photoshop touch, snapseed fotky veme, upraví ale pak to uloží novou fotku, nelze prepsat zdroj tzn musím mít v ipadu dlaších 5 GB místa pro upravene fotky, a jeste se mi to zamíchá do hromadné složky s obrazky ?
Photoshop touch zase za svou užasnou cenu 9 Euro neumí otevrít vsechny fotky, když otevru složku dke mam vsech 1000 fotek z dovolene tak mi to ukaže jen prvních 30 a víc to neukaze tkaze uplně k nicemu

Ptam se daj se tyhle problemy nak resit nebo muzu ipad rovnou odepsat ajko zarizeni pro koukaní, upravu a trideni fotek v terenu ?