ok tak teda, kdybych sel do 3g verze, tak jsem si dal strop 15tis. Nebude potom 16gb malo? Proto jsem myslel 32gb wifi... Jsem student, co dre rukama vedne vnoci...
schmiedy píše:ok tak teda, kdybych sel do 3g verze, tak jsem si dal strop 15tis. Nebude potom 16gb malo? Proto jsem myslel 32gb wifi... Jsem student, co dre rukama vedne vnoci...
Taky mám 16GB verzi. Jak bych ti to vysvětlil, aby to prošlo...
Bez jailbreaku 16Gb stačí, s jailbreakem je to málo
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015
..vyzkoušet a jestli se líbí nebo je touha - nečekat, koupit a užívat. Až bude k mání nová generace (a to je buhví kdy) prodat nebo darovat 1 generaci (podle gusta nebo možností) koupit novou generaci a zase užívat. Až bude k mání 3 generace, tak když ji budu chtít tak zase tu předešlou darovat nebo prodat a koupit novou .. atd.
Já jsem koupil 1 gen. wifi 32GB a vůbec mi nevadí, že jsem nečekal až tu bude offiko k mání. Ceny za který se tady nyní prodává mne mile překvapily, ale to, že jsem jej koupil už dříve a dráž je mi fuk - doma a mezi známými je tak v oblibě, že je na něj pomalu pořadník .-) - pár známých si jej po seznámení se, také k spokojenosti pořídilo. Takže u mne je to jasné - až bude nová gen. tak prostě přibyde domu další a je to.. Leda by 1.gen přestala stíhat budoucí nové applikace, pak by šla do světa.
Já žiji teď a teď je pro mne první gen. bezva a až stačit nebude nebo bude nová gen. která když se mi bude líbit tak zase čekat nebudu. Zatím mi, ale 1.gen. k tomu na co jej využívám bohatě stačí. Takže jak říkám : jestli se líbí nebo je po něm touha, tak nečekat, neřešit, koupit, poznat, vybavit aplikacema a užívat..
Ja osobne si myslim, ze pokud by mel kazdy cekat na novou verzi Apple produktu, tak by si nekoupil nic. Protoze by si porad rikal, jake budou nove funkce atd. Ja osobne jsem zatim vsechny Apple produkty kupoval az po jejich oficialnim predstaveni v cr a nelituju. Nemusim mit strach o zaruku atd. Planuju koupi iPadu 1G jeste letos na Vanoce, protoze si myslim, ze tech vylepseni na 2G nebude prilis mnoho. Odhadoval bych to podobne jako iPhone 3G a iPhone 3GS, ale jsou to podle dohady. Navic nikde neni napsano, ze iPad 2G prijde v 1Q.
Jj...uz jsem se taky rozhodl, budu kupovat ipad 16gb 3g + wifi, nad tim 3g jsem dlouho uvazoval, az jsem se k tomu rozhoupal, poridim si internet bez smlouvy jen jako datove balicky a hotovo..::) snad tech 16gb bude stacit, ale nechci jit pres 15tis. Holt se budu muset uzkromnit..
Ať tam budeš mít jakoukoliv paměť, tak jí zaplníš. Já 16GB vnímám jako naprosté minimum, kde prostě budeš muset rozmýšlet jestli tolik hudby, videa nebo takový a makový software.
myslim si, ze v ipade moc hudby mat nebudes. su aj mensie mp3 prehravace
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Sakra vy jste mě tu pěkne nahlodali, já jsem si koupil iPhone 4 a zalíbil se mi tolik ze jsem si koupil iMac. Pak jsem manželce prodal netbook eee a koupil nový Macbook Air 11" a k tomu iPhone 4. A ted neustalé dilema nad iPadem, je vubec neco na co bych ho potřeboval mam-li doma naprosto skvělý macbook air?
MINICOOPER píše:A ted neustalé dilema nad iPadem, je vubec neco na co bych ho potřeboval mam-li doma naprosto skvělý macbook air?
No ale ten Air ma manzelka ne? Takze duvod ke koupi ipadu specialne pro tebe urcite je sedi se s nim lepe na gauci nez s notaskem aby ti pak nezustal air a manzelka nezabavila ipad
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
kde na to berete peníze? já měl iP 3G, ten jsem prodal a koupil iP4, což ze mě vycucalo poslední zbytky peněz.. kdybych měl takových peněz jako vy, už bych doma měl iMac, mb air, iPad a kdo ví co ještě.. No jo, studentovi, který nerad chodí po brigádách, se střádá špatně.
Jinak já jsem četl o spoustě lidech, co si po iP 4 koupili iPad a byly tak zklamaní displejem, že ho museli prodat.. prý jak si člověk zvykne na Retinu display, nedokáže se na nic jinýho dívat... a já, ptž nemám finance kupovat každej rok novej iPad, asi počkám na iPad 2, který bude mít snad větší rozlišení a ramku (šetřím už teď, a nevím, jestli našetřím)
Teď mě napadá, nechat si dát iPad jako Vánoční dárek od rodičů by nemusel být špatný nápad:-D
OT: Kup si ho.. ja jsem taky student na VS, pritom chodim na brigady, zbijecka, zednicina, prace na vysokozdviznym voziku, doprava a podo. co se da,pak vsechny penize venuju do apple a do pritelkyne + moto a auto. Dokud nemam deti, tak si uzivam
Nie sme vsetci studenti tazko sa to chape ale po zamestnani sa budes moct svoj rozpocet riadit sam. Takze bud pojdes 2-3x rocne kamsi po svete alebo na tyzden tlacit zadok do piesku alebo si kupis iPad. To uz bude na tebe Peniaze su boli budu, len sa treba naucit s nimi vyjst Cim skor sa naucis s peniazmi, tym menej otazok budes mat
Precenujete Retinu, precenujete. Uvedomte si, ze VSETKO, co prinasa je na tej istej ploche viac bodov. Ale az taka dolezitost? ani moc nie. Isteze by ma trapil skutocne kockaty displej ale to uz su extremy. Povedzme, ze pre iphone je uz Retina tiez skoro extrem.
myslím, že i jako student ti nic a nikdo nebrání v tom, abys chodil o víkendu nebo v týdnu do práce. I kdybys rovnal zboží v obchoďáku, tak těch 10K Kč při troše snahy vyděláš. Moje kamarádka studuje vysokou, do toho má 2 práce. Bydlí s přítelem v bytě, který si sami zařídili a platí. Nikdy sem ji neslyšel, že by fňukala nebo si zoufala, že má málo práce... Třeba práva jsou pro práci jako stvořená - do školy chodím akorát na 3 hodiny jednou týdně . Kdyby se mi chtělo, taky se zapojím do pracovního procesu
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
To samé informatika - 4 hodiny týdně ve škole Jen to chce tu práci hledat a snažit se. Je třeba si užívat, práce bude v životě ještě dost, ale to už jsme úplně OT.
Jinak jsem se dneska podíval v Datartu na iPad a nevidím důvod čekat na dvojku - teda aspoň co by se mého využití týkalo (net, seriály, hry). Už jsem měl cukání vytáhnout kartu a jeden si odnést s sebou
Tiez si myslim, ze KED sa budete miesto skoly venovat prilis roznym bezcennym aktivitam, tak vam to bude luto.
Ked uz nic ine, tak popremyslajte, na co nebudete mat v normalnom zamestnani, ked uz skutocne budete musiet zarabat peniaze, tak tie veci robte pocas skoly a hlavne take, ktore po skole nalezite vyuzijete aby ste sa nemuseli trapit tym, ze pracujete s odporom
House_MD píše:myslím, že i jako student ti nic a nikdo nebrání v tom, abys chodil o víkendu nebo v týdnu do práce.
já nepsal, že nemůžu sehnat práci, já psal, že jsem línej:-D a btw, nejsem VŠ student, ale SŠ, takže cca 38 hodin tejdně ve škole:-D (hodina = 60 minut, né 45)
ale jinak jako Vánoční dárek by to projít mohlo:-D
OT:ja jsem na tom asi nejlip, obor pozemkove upravy a prevody nemovitosti, 45minut ve stredu a 45 minut ve ctvrtek a to je to prezencni studium, jinak zbytek casu dopo i odpo travim jako kazdy jiny v praci, je jedno jaka to je, ale je to prace, za kterou mam penize a za ktere mam apple hracky ....) prace je a bude, tak jako penize, jen si chce jit za svym cilem.
Pokud se dočká iPad USB konektoru pro připojení disku pro import/export dokumentů nebo jiných dat, tak se čekání vyplatí, protože z toho bude úplně jinak použitelné zařízení pro pracovní účely. Aspoň tedy pro mě, takže já čekám..
MINICOOPER píše:A ted neustalé dilema nad iPadem, je vubec neco na co bych ho potřeboval mam-li doma naprosto skvělý macbook air?
No ale ten Air ma manzelka ne? Takze duvod ke koupi ipadu specialne pro tebe urcite je sedi se s nim lepe na gauci nez s notaskem aby ti pak nezustal air a manzelka nezabavila ipad
Tak to dopadlo teda zejtra dopadne tak jak jste říkali jdu si pro iPad prostěveci od Apple mají své kouzlo jen me to dost rujnuje Jsem na to fakt zvedavej, neustale okupuju macbook air mé manželky, protože je to fakt rychlá mašinka, až mam blbý pocit že zanedbávám muj iMac. Jsem na to fakt zvědavej Začalo to "blbým" iphone 4 - že já vul nezustal u HTC a mohl jsem mít klid a ušetřit už nějakých 90 tisíc? ( 2x iP4, iMac, Macbook AIR, iPad) Miluju Apple fakt GRGRGR chi chi
Zažívám teď stejné dilema Pořád jsem si myslel, že počkám na dvojku, ale poslední články spíš naznačují, že by mělo jít o změnu typu 3G -> 3GS, takže opravdu nevím...Co jsem tak všude četl, tak výkonu je snad dost a foťák ani facetime kameru nepotřebuju. Čekal jsem na lepší rozlišení, to ale asi nebude. Jediné z čeho mám strach je to, že současný iPad má jen 256 MB RAM Stačí vám to? A myslíte, že to bude stačit i v budoucnu např. na lepší hry?
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
iPhone 3GS ma take "jenom" 256MB RAM, a nijak nepocituju nedostatek pameti. Osobne taky cekam na iPad2, ale urcite ne kvuli vice RAM. Tesil jsem se na vyssi rizliseni, ale kdyz nebude, zily si kvuli tomu trhat nebudu .
Presne o tychto sklamaniach pisem. Ludia CAKAJU ako blbci, lebo maju vysoke ocakavania. Miesto toho, aby sa 6 mesiacov, ci rok zabavali s aktualne predavanym kusom, tak cakaju. Ked k tomu dojde, tak zistia, ze si to nekupia, lebo NEJAKA hlupost im v tom zabrani. A tak bud zacnu znovu cakat alebo v skepse urobia nejake hlupe rozhodnutie :-)
Uvazujte vzdy len nad tym, co skutocne existuje a ignorujte aviza firiem, ktore naslubuju vzdy viac ako moze cokolvek na trhu realne splnit. Najma ak mate pocit, ze to naozaj chcete, tak nie je nad cim spekulovat.
Preco? Tak boze moj, kupim to a o 6 mesiacov ohlasia novy model, mozno tak o dalsi pol rok bude dostupnejsi. Tak stale mam rok na pouzivanie teraz predavaneho a potom sa V KLUDE ROZHODNEM, ze upgradnem. Medzitym mi pekne ludia zreportuju ako je to z novym modelom a zvazis, ci sa to vobec oplati.
ps: pamat s novym iOS na "starom" ipade je na pocudovanie celkom ok, ono sa to neprejavuje tym, ze by sa ipad "spomalil" alebo ako zvyknu windowsy byt odrazu akesi divne. Len s tou pamatou nadalej ked mas v Safari par kariet s webkami, tak po istom case sa zacnu znovu nacitavat, je to jediny viditelny vysledok. Nie je to az take zle ako som cakal pri prechode na iOS 4
Naozaj skoda cakania, dnes by si uz mal naozaj jasno, ci iPad je to prave a uz len by si posunul termin kupy druheho na neskor, ked uz naozaj bude preskumany a overeny. Mne tato taktika vychadza - vynechal som 3GS...
Já vím...kdybych ho koupil hned jak byl v ČR, tak by byl klid. Jenže já zaslechl ty skvělý předpovědi pro iPad 2, tak jsem znejistil...většina z nich ale pravděpodobně nebude. Asi počkám na představení dvojky a pak uvidim. Jsem student, takže u mě není tak jednoduchý upgrade na novou verzi, proto se tolik rozmýšlím.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Souhlas s Rony . Pokud by clovek stale cekal na neco noveho a lepsiho, co prijde za rok ,tak by stravil pul zivota v cekarne... I kdyz ja osobne si na ten druhy rad pockam. Momentalne jej vubec nepotrebuji, vse,co na cesty potrebuji , mam v iPhonu a iPad planuji koupit ,jako prijemnou hracku a doplnek. A prave proto, ze mne takrikajic bota netlaci, tak si tech par mesicu na dvojku rad pockam.
Také čekám. Jen se obávám informace, že do Evropy dorazí po třech měsících po uvedení na trh a to ještě pouze do retail obchodů Apple. Z toho plyne Mnichov nebo listopad na Andělu..
to ber ako istotu, ved o tom uz mesiace pisem, aby sa ludia netesili, ze uz teraz v zime si pojdu ipad 2 kupit.
Je mi to jasné. Jsem smířený s červnem v Mnichově. Udělám si z toho pěkný rodinný výlet a nákup nové hračky. Pokud do té doby nebude retail i CZ, ale to je jen takový vlhký sen a ještě OT.
z mnichova bude ten ipad jediny zazitok, zvysok bude ako prejst internym oddelenim nemocnice :) a pojdes tam v cervenci (moja predpoved) ;)
No i to je možné. Pokud ho nejdřív koupím, tak si asi pamětihodnosti moc neužiju:) Btw nevíte, jestli je možné si třeba i dnes objednat na apple storu německém i s tím gravírováním vlastního textu na zádech a pak si ho vyzvednout na té pobočce? Na počkání to tam asi nedělaji.
Já uvidím, podle toho co bude mít novej iPad a podle toho se rozhodnu. Taky bych případně jel do Mnichova. Akorát vůbec nevím, jak to udělat abych vůbec věděl, že s ním odjedu...budou tam určitě fronty ne? No to už je trochu OT