iPad 2 parametry, popis
Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iPad 2 představen - specifikace, diskuze
takze volna diskusia, fakty uz viete.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
Pred tim jsem se o iPad moc nezajimal, ted jsem koukal ze je k dispozici SD Card reader. Novinka nebo byl i pred tim?
http://www.apple.com/ipad/accessories/
http://www.apple.com/ipad/accessories/
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Mírně pokročilý
No jsem vážně zvědavý, jestli toho 25. bude v iStyle.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
zkuste to nekdo bud promazat od tech fotek a nebo rozdelit do stranek, je to des odskrolovat to dolu.... 
[edit=rony]jabko plus sipka vpravo a mas to na konci stranky. fotky su dobre, zmazem ich ak sem niekto prepise vsetko z nich. resp. prelozi specifikacie.[/edit]

[edit=rony]jabko plus sipka vpravo a mas to na konci stranky. fotky su dobre, zmazem ich ak sem niekto prepise vsetko z nich. resp. prelozi specifikacie.[/edit]
-
- Host
Tak co myslite s tim displayem?
64GB1 $829.00 to bude stat jen 14 a pul?
@lukasm - ti kruplo v makovici, ne? to koupi jen idiot
64GB1 $829.00 to bude stat jen 14 a pul?
@lukasm - ti kruplo v makovici, ne? to koupi jen idiot

-
- Starý pes fóra :)
[mod="masklin"]Přestaňte sem psát nesmysly o prodeji vašich starých iPadů, o tom kde chcete koupit nový a zda bude cena stejná jako v USA![/mod]
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- iPhone expert
Nevím jaký display měl iPad1, ale u tohoto uvádějí IPS technologii. Pokud bude zvládnuta minimálně tak dobře jako u iP4, tak to bude "žrádlo".
Jsem zvědav na skutečné české ceny, ale podle všeho do něj půjdu
PS: díky za fotky v tomto threadu. Na jiné jsem se cestou z práce přes mobil nedostal (engadget ani superapple mi nenaskočil).
edit: Freaders - dle webu apple je tam stále 1024x768. Tedy žádné FHD.
Jsem zvědav na skutečné české ceny, ale podle všeho do něj půjdu

PS: díky za fotky v tomto threadu. Na jiné jsem se cestou z práce přes mobil nedostal (engadget ani superapple mi nenaskočil).
edit: Freaders - dle webu apple je tam stále 1024x768. Tedy žádné FHD.
Naposledy upravil(a) Petrt dne stř bře 02, 2011 8:32 pm, celkem upraveno 2 x.
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- iPhone expert
display je fullHD!
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
Pánové, tak iPad 2 je jasný
Už mu doma chystám pelíšek 
Souhlasím s těmi fotkami zde - měl jsem zapnutý engadget i TV vysílání ze SF (ještě mi tu hraje, jedou tam interview), ale ty fotky tady byly příjemné zpestření a jsou tady OK.
FullHD je video !!!

Souhlasím s těmi fotkami zde - měl jsem zapnutý engadget i TV vysílání ze SF (ještě mi tu hraje, jedou tam interview), ale ty fotky tady byly příjemné zpestření a jsou tady OK.
Freaders píše:display je fullHD!
FullHD je video !!!
-
- iPhone expert
No chlapci, já jsem spokojen, nakonec ten design se mi líbí a z iPadu se čímdál víc stává "počítač". Jsem rád za 3-osový gyroskop, HD zadní kamerka je super a přední VGA na Skype, či FaceTime stačí. iMovie mě velmi mile překvapil, GarageBand mě nezajímá a features v iOS 4.3, FaceTime, PhotoBooth jsou super, moc se těším. Mám zálusk na iPad 2 3G 32GB (měl jsem 3G verzi i iPadu 1). Jen mě mrzí trochu ten display, že není retina, ale co už. Jaká je tedy RAM (?), tu nějak Apple tají
Dual-Core 1GHz A5 mě mile překvapil. Ještě me zajímá, kvalita fotografie zadní kamery, asi 0.3 MPX ne? Sorry za ty blbé dotazy, ale chvilku jsem prošvihnul, zítra mrknu na iTunes, tam to bude 

Naposledy upravil(a) iphonik4 dne čtv bře 03, 2011 10:44 am, celkem upraveno 1 x.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Host
FHD je kravina... to je OUT video
Ram zustane stejna - jinak proc by neodporezentoval / logicky
iPad3, myslite, kdyz HWrove vydali toto, ze vazne za nekolik mesicu prijde dalsi?
Kazdopadne co display samotny? Ma sice stejne rozliseni, ale nejake jine kravinky nez predchozi? Vite o tom neco? Jak to bude v realu vypadat? Ma tyto technologie jine zarizeni, z ceho by se nechalo usoudit jak to bude vypadat?
Ram zustane stejna - jinak proc by neodporezentoval / logicky
iPad3, myslite, kdyz HWrove vydali toto, ze vazne za nekolik mesicu prijde dalsi?
Kazdopadne co display samotny? Ma sice stejne rozliseni, ale nejake jine kravinky nez predchozi? Vite o tom neco? Jak to bude v realu vypadat? Ma tyto technologie jine zarizeni, z ceho by se nechalo usoudit jak to bude vypadat?
Naposledy upravil(a) Goyer dne stř bře 02, 2011 8:38 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Nevím jak Vás, ale mě ipad 2 trochu zklamal, spíš bych, řekl, že je to ipad 1,5. Kromě kamer a procáku nijaká extra změna. Display vypadá podle spcifikací naprosto stejně, jako u iPadu 1. Podle mě přechod asi jakomezi iP 3G a 3GS. Všimli jste si, že při tom překladu tam Šebela pořád zmiňoval, že ipad wifi verze neumí GPS, což samozřejmě není pravda, neumí jen A-GPS. Jezdím s ipadem a navigonem celkem často a naviguje
Spíš by mě zajímalo, jestli půjde imovie i na starším ipadu - mám IP4, takže přetáhnout video do ipadu a tam sestříhat a zdali půjde tenHDMI konektor na ipad 1. Myslím, že obě věci by snad nemusely být problém.

Spíš by mě zajímalo, jestli půjde imovie i na starším ipadu - mám IP4, takže přetáhnout video do ipadu a tam sestříhat a zdali půjde tenHDMI konektor na ipad 1. Myslím, že obě věci by snad nemusely být problém.
iPhone 5 16GB CZ iOS 6.0
new iPad 16GB white Wifi CZ iOS 6.0
new iPad 16GB white Wifi CZ iOS 6.0
-
- Klub čistého iOS
- rony
- Klub čistého iOS
fotky sa mazat nebudu, prave o tie nam tu slo. kto nevie narolovat na koniec, pc s win ma keystroke aj mac ma keystroke, naucte sa to pouzivat.
teraz osobne: ipad 2 skoro vsetko ako som si myslel, dizajn je nakoniec podobny fotkam, co sli vcera, predvcera, musim ho vidiet nazivo, ale... ako majitel ipadu v nim vidim dost malo, co by ma okamzite rvalo z kresla ze to chcem. je to len take dorovnanie vyvoja technologii. ak ale zistim, ze veci, co s ipadom robim teraz su komfortnejsie na ipad 2, tak idem do neho. vlastne jedine co ma naozaj zaujima je airplay, lebo obcas mam tuzbu video rychlo preniest na velku tv.
teraz osobne: ipad 2 skoro vsetko ako som si myslel, dizajn je nakoniec podobny fotkam, co sli vcera, predvcera, musim ho vidiet nazivo, ale... ako majitel ipadu v nim vidim dost malo, co by ma okamzite rvalo z kresla ze to chcem. je to len take dorovnanie vyvoja technologii. ak ale zistim, ze veci, co s ipadom robim teraz su komfortnejsie na ipad 2, tak idem do neho. vlastne jedine co ma naozaj zaujima je airplay, lebo obcas mam tuzbu video rychlo preniest na velku tv.
-
- Mírně pokročilý
Osobne biele apple produkty mi nič nehovorili...ani biely iphone 4....Ale iPad 2 v bielom prevedení vyzerá nádherne...mohli na čierny iPad 2 dať aj čierny zadný kryt...vyzeral by krásne..
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
-
- Klub čistého iOS
Dnešní Apple event mě vůbec nezajímala a iPad mi byl ukradený, ovšem to co přišlo potom
Tak peníze už jsou nachystaný, jen počkat na 25.
Omlouvám se masklinovi, ale cena je přece jen jedna z nejdůležitějších věcí. Kolik si tak běžně čeští prodejci přidávají? 1000, 2000Kč ?
Mám to cca. 40 minut do Vídně, kde je určitě originální Apple store tak jestli by se mi to nevyplatilo tam.
Děkuji

Tak peníze už jsou nachystaný, jen počkat na 25.
Omlouvám se masklinovi, ale cena je přece jen jedna z nejdůležitějších věcí. Kolik si tak běžně čeští prodejci přidávají? 1000, 2000Kč ?
Mám to cca. 40 minut do Vídně, kde je určitě originální Apple store tak jestli by se mi to nevyplatilo tam.
Děkuji
ja cekam na march 11th, nekdo kdo se pohybuje na Apple scene, nevite jak je to obvykle s dostupnosti v US Apple Storech, den, dva po uvedeni ?
- rony
- Klub čistého iOS
majky, oficialny predaj znamena, ze ceny cz sk predajcov diktuje apple. cize ziadne prirazky. a fakticky taky iphone sa celkom v cz oplati...
samozrejme ist do rakuska sa pon oplati vtedy ak u nas nebude. to da rozum.
ramku nespominali lebo je to banalna informacia :) ani u iphonov sa to dlho oficialne nezverejnilo.
pocitam, ze je vyssia. som zvedavy hlavne na pouzivanie safari, to je vec, ktoru na ipade pouzivam najcastejsie, a neverim, ze su ludia, ktori by trvali na tom, ze nieco na nom potrebuju este viac :)
samozrejme ist do rakuska sa pon oplati vtedy ak u nas nebude. to da rozum.
ramku nespominali lebo je to banalna informacia :) ani u iphonov sa to dlho oficialne nezverejnilo.
pocitam, ze je vyssia. som zvedavy hlavne na pouzivanie safari, to je vec, ktoru na ipade pouzivam najcastejsie, a neverim, ze su ludia, ktori by trvali na tom, ze nieco na nom potrebuju este viac :)
-
- Host
johny03 píše:ja cekam na march 11th, nekdo kdo se pohybuje na Apple scene, nevite jak je to obvykle s dostupnosti v US Apple Storech, den, dva po uvedeni ?
Steve při keynote říkal: "Nemám strach, že by se moc neprodával". Takže půjde hodně na dračku. A nejen v USA. Myslím, že apple zabodoval. Počkat o něco déle na iOS 5 a bude to nejvíc. Nikdy mě iPad nezajímal, ale tohle u mě zabodovalo. Už šetřím a myslím, že i vy.

-
Tady neni o cem diskutovat, jednim slovem jako ten cesky moderator UZASNY
BTW: Uz jsem ho predcastne koupil.... tak se nemuzu dockat
Kde najdu cely zaznam videa z dnesniho eventu??

BTW: Uz jsem ho predcastne koupil.... tak se nemuzu dockat

Kde najdu cely zaznam videa z dnesniho eventu??
Muzu se zeptat jak si ho koupil ?
BTW: ten kdo si chce stale koupit stary iPad ma nyni moznost se slevou 100$
http://store.apple.com/us/browse/home/specialdeals/clearance/ipad
BTW: ten kdo si chce stale koupit stary iPad ma nyni moznost se slevou 100$
http://store.apple.com/us/browse/home/specialdeals/clearance/ipad
OT: Mal by niekto záujem o dovoz z Kanady? 

-
- Host
Takze sumasumarum - je to obycejny upadate. Naproto totozne jako 3G ver. 3GS.
Na cteni mailu a brouzdani po webu mi staci totozne rozliseni funkce. FaceTime ma stejne minimum lidi na druhe strane, vykon CPU nevim na co a posilat si videa domu na TV, uprimne, vazne, kdo to dela?!
Podle serveru Cult of Mac se nechal slyset no name zamestnanec, ze podstatne rozdilnejsi a opravdu plnohodnotny bude az iPad3. Cili naprosto totozna situace jako loni u iP4.
Takze cekam na podzim.
Na cteni mailu a brouzdani po webu mi staci totozne rozliseni funkce. FaceTime ma stejne minimum lidi na druhe strane, vykon CPU nevim na co a posilat si videa domu na TV, uprimne, vazne, kdo to dela?!
Podle serveru Cult of Mac se nechal slyset no name zamestnanec, ze podstatne rozdilnejsi a opravdu plnohodnotny bude az iPad3. Cili naprosto totozna situace jako loni u iP4.
Takze cekam na podzim.
V UK na apple store, je to ale jen predcastna koupe, protoze store nefunguje, vypises tam svoje apple ID email a oni ti daji vedet prednostne, takze ted cekam abych mohl dokoncit koupi... v US je to taky na spadnuti...
Sakra ten je nadupanej
Bože proč jenom se mi tak nelíbí ten zadek?
Jinak bych se asi taky už chystal do Vídně, kdybych se teda zbavil jedničky. Asi prodat teď, nebo nikdy...

-
- Klub čistého iOS
Goyer píše:...Podle serveru Cult of Mac se nechal slyset no name zamestnanec, ze podstatne rozdilnejsi a opravdu plnohodnotny bude az iPad3. Cili naprosto totozna situace jako loni u iP4.
Takze cekam na podzim.
Tak tímto si mě teď pěkně nas... Sakra, co když vyjde za půl roku iPad ještě 2x rychlejší?

-
- Host
Takže iPad2 ako hore niekto spomínal niečo podobné ako 3G a 3GS nie to isté lebo predsalen sú tu aj zmeny "z vonku".
Osobne si myslím, že jediné prečo by mal človek svoj iPad meniť za nový je len kôli prednej kamerke na video hovory prostredníctvom FaceTime.
To že nový ipad je tenší, dobre bude to estetickejšie. Ale mne hrúbka starého vôbec nijako neprekážala.
S mojho pohladu si zatiaľ myslím, že majitelia starého iPadu sa až tak nebudú bažiť za novým.
Apple sa dorovnal ostatným štandardným tabeltom na trhu.
Osobne si myslím, že jediné prečo by mal človek svoj iPad meniť za nový je len kôli prednej kamerke na video hovory prostredníctvom FaceTime.
To že nový ipad je tenší, dobre bude to estetickejšie. Ale mne hrúbka starého vôbec nijako neprekážala.
S mojho pohladu si zatiaľ myslím, že majitelia starého iPadu sa až tak nebudú bažiť za novým.
Apple sa dorovnal ostatným štandardným tabeltom na trhu.
-
- Host
No já fakt nevím, co jste tu všichni tak nadšení, mně to přijde jen lehce vylepšené aneb "Thinner. Lighter. Faster. Not Cheaper." Jen tak bych se zeptal, k čemu iPad vlastně obyčejně využíváte nejvíce?
-
- Host
Majky:Goyer musí čekat na něco lepšího,když má Ipad 1 kterýho by se ted těžko zbavoval za dobrou cenu,ale ti co Ipad ještě nemají,tak je Ipad 2 jasná volba
Takhle bys klidně mohl čekat na Ipad 3,Ipad 4,Ipad 5 a nikdy by sis ho nekoupil

Takhle bys klidně mohl čekat na Ipad 3,Ipad 4,Ipad 5 a nikdy by sis ho nekoupil

-
- Host
Jsem trochu rad jak to dopadlo nic super zlomoveho nepozoruju pecka to rozhodne je ale vzhledem k tomu ze mam iPad par dnu a jsem nadsen a hlavne za tu porizovaci cenu u nej zustanu a pockam na iPad3 na to moje domaci a cetovatelsky "zvykani" naprosto postacuje.
-
- Klub čistého iOS
@Olaf321: No to máš taky pravdu, to je jak s iPhonem, člověk by mohl čekat pořád na novější generaci.
Ještě počkám, až opadne euforie a zvážím, jestli jej doma a ve škole opravdu využiju. Když to dobře dopadne, tak za měsíc tady
Ještě počkám, až opadne euforie a zvážím, jestli jej doma a ve škole opravdu využiju. Když to dobře dopadne, tak za měsíc tady

Mám iPad 1 64GB 3G WiFi a nový iPad mi teď podle té keynote připadá jako fakt MAZEC PECKA, je to daleko daleko jinčí skok než mezi 3G - 3GS, ale to vám asi dojde časem. Připomíná mi to lidi s iPhone 3G / 3GS, co sami sebe utvrzovali v tom, proč nejít do iPhone4.
-
- Host
Tento nový iPad ide riadne stlačiť cenu starých používaných iPadov.
-
- Mírně pokročilý
Tak "dizáájn" alá včerejší kusy, takže nejspíše u nás většiny lehké zklamání. Naopak určitě potěšilo zvýšení výkonu. Já se jen modlím, aby za chvíli v appstore nebyly gamesy s označením only ipad2 /kvůli výkonu/. Jinak prosím, ví někdo, jak to bude s tím zajímavým "pouzdrem". Půjde dát i na 1čku? Mluvilo se o že je přidělán pomocí magnetů. To je to jediné, co se mi líbilo nejvíce. Jo a pak asi ta kreativní app s nástrojema
Celkem jsem zajímavý na srovnávací videa, co se týče reálného využití výkonu.

-
- iPhoneHolik
Designově to takový skok není ale po stránce HW se v Apple vytáhli to ano,nicméně současný iPAD by mi naprosto na brouzdání po netu bohatě stačil,chvíli jsem jej v prodejně datart zkoušel a je to skutečně výborná mašinka jen bych bral tak s 7" displejem...iPAD je trochu větší ale dá se to.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Mírně pokročilý
Je pekne videt Ceskou republiku mezi takovyma statama jako je napr. Britanie, kde se bude iPad 2 prodavat nejdrive... Aspon to nebude jako s iPadem 1, ktery se da rict, ze sem prisel "nedavno"... Jinak sem si nemyslel, ze si nekdy budu muset koupit iPad, kdyz mam iPhone, ale on je luxusni, tak jeste uvidim... A videli jsme Steva, takze super 

- iPhone 5S 16GB - silver - 19.11.2013
-iPhone 4 16GB - black - VÝHRA
- The New iPad 16GB - white + modrý SmartCover - VÝHRA
- iPod Shuffle 4. Gen. 2GB - silver
- reproduktor Jawbone Jambox - black
-
- The New iPad 16GB - white + modrý SmartCover - VÝHRA
- iPod Shuffle 4. Gen. 2GB - silver
- reproduktor Jawbone Jambox - black
-
- Moderatorka fóra
Gekko gecko: Ta velikost není taková tragédie, i mě s malými dlaněmi, se drží celkem dobře.
Jinak design, teď tu čtu, jak lidi na to dnes nadávají a za pár týdnů to tu budou opěvovat, jako u iPhonu 4.
Jinak design, teď tu čtu, jak lidi na to dnes nadávají a za pár týdnů to tu budou opěvovat, jako u iPhonu 4.

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhoneHolik
Jo dá se na ní zvyknout...víš já používám mivvy Q721 proto mi přijde obří
Cena okolo 12k je taky výborná ale furt nechápu jak může bejt takováhle mašina tak levná....čekal bych základní cenu 25k a on bude stát 12k (snad) jako první generace.Naproti tomu iPhone vždycky stály/stojí přes 15klacků....čím to?

Cena okolo 12k je taky výborná ale furt nechápu jak může bejt takováhle mašina tak levná....čekal bych základní cenu 25k a on bude stát 12k (snad) jako první generace.Naproti tomu iPhone vždycky stály/stojí přes 15klacků....čím to?

iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
iPad 2 představen - specifikace, diskuze
Jsem rad ze nemam duvod menit. Takze ipad 3 za rok nashle... iMac 27" byl skok velikej tady bych si pomohl jen malinko ...