Todo for iPad

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Odpovědět
Juramac

Todo for iPad

Příspěvek od Juramac »

vysla moc pekna aplikace Todo, kterou mnozi jiste znate a mozna ji mate i v iPhonu. ja osobne ne, pouzivam sluzbu me.com, ktera mi vse potrebne zajistuje, ale pro mnohe by mohla byt todo zajimava. Dostala se hned na celo popularity a je velmi dobre hodnocena, graficky vydarena , urcite se bude libit :) A neni ani nijak draha - 4,99 USD.
http://itunes.apple.com/us/app/todo-for ... 87147?mt=8

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Todo for iPad

Příspěvek od rony »

vcera som na nu pozeral, jedine, co trochu vadi je sposob synchronizacie.

Musis mat proste na pocitaci "helper" program. Keby zamakali a spravili Exchange konektor, tak spravia mensiu revoluciu :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

marekl

Re: Todo for iPad

Příspěvek od marekl »

Tak jsem si ji nakonec koupil, protože úkoly na iPadu mi chyběly a Todo je hodně laděný do stylu GTD, což mi vyhovuje.

Synchronizace s Outlookem je opravdu docela šílená, trvalo mi, než jsem ji rozchodil. Nakonec to ale nějak jde. Myslím, že jako primární budu nakonec používat Todo, protože úkolovník v Outlooku nepatří k nejlepší.

Ocenil bych taky trochu méně efektní design, u úkolovníku nepotřebuji vidět grafické orgie v podobě znázorněného bloku. Things by asi byly lepší, ale zase stojí čtyřikrát víc.

Odpovědět