USB disk for iPad - mate nekdo zkusenosti?

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Odpovědět
Juramac

USB disk for iPad - mate nekdo zkusenosti?

Příspěvek od Juramac »

mate nekdo zkusenosti z touto aplikaci ? http://itunes.apple.com/us/app/usb-disk ... 75533?mt=8
Zajimalo by mne, jak to funguje, jestli to funguje s pripojenym USB klicem(donglem) do USB ctecky a nebo jak . Mozna jsem slepy, ale v tom popisu na appstore jsem to nikde nevidel.....

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Re: USB disk for iPad - mate nekdo zkusenosti?

Příspěvek od mrzic »

Koukal jsem na to a přijde mi to, že je to podobný jako GoodReader. Soubory tam dáš jen přes USB a PC/Mac iTunes -> File Sharing a pak si je můžeš v iPadu prohlížet. GoodReader je o míle dál.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

Juramac

Příspěvek od Juramac »

takze ty soubory das na USB dongle a ten pripojis pres redukci, kterou mam k iPadu ? Pokud si pamatuji, tak pres USB sli dat do iPadu jen fotky z fotaku, jine soubory iPad pres USB nevidel.....

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

myslel to asi tak, ze to pripojis k usb konektoru pocitaca :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Jak píše Rony, myslel jsem to tak, že propojíš iPad s PC/Mac přes kabel a ve sdílení souborů si nasypeš soubory do iPadu. Stejně jako v GoodReaderu. O USB dongle neni nikde zmínka. Předpokládám, že jsi chtěl připojit flasku k USB dongle na iPadu a z ní číst soubory. Tak to bohužel nefunguje. Vyžaduje to iTunes.

P.S.: nemám USB dongle a nemůžu prakticky vyzkoušet....a o to Ti asi šlo :)....ale v návodu o něm není ani zmínka.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Rony : Ano, to mne prave zmatlo. Uz nazev aplikace i ikona hovori o USB disku a zobrazuje USB dongle, ale v popisu jsem nenasel o nem ani slovo. Proto jsem sem dal ten dotaz.... :)

Odpovědět