VNC klient

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Odpovědět
Crempa
Host
Host

VNC klient

Příspěvek od Crempa »

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s dostupnymi VNC klienty pro iPad? jde me predevsim o desktop connect vs iTeleport. Diky

dwick
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: VNC klient

Příspěvek od dwick »

Zkusenost s iPadem teda nemam, ale kazdopadne jsem vyzkousel mnoho klientu pro RDP na iPhonu a jednoznacne musim doporucit Jaadu (Jaadu RDP / iTeleport).
Perfektni ovladani, skvele zpracovane gui a super pristupna klavesnice a ostatni funkcni klavesy.
Life sucks. And then you die.

AberF

Příspěvek od AberF »

Jaadu funguje vyborne, zrovna vcera sem si s tim dost vyhral. odezva dobra pokud si vystacis se vsim krom videa - jinak iTeleport podporuje hromadu klavesovych zkratek takze vyteznost je vysoka.

Crempa
Host
Host

Příspěvek od Crempa »

Diky za odpovedi. Koupil jsem ten iTeleport a souhlasim ze je to perfektni aplikace.

CML4D

Příspěvek od CML4D »

ahoj,
dnes jsem si testl "jumi mouse desktop lite" free aplikačku a byl jsem nadšený , měla funkční omezení tak jsem šel do full verze za necelé 3ečka.
žádné nastavování nic jen heslo a je to boží. Pro majitele iphonu naprosto nová dimenze ovládání přez 3G z kamakoliv, já jsem podíkář takže jen v rámci wifi z postele :) naprostý luxus.
můžete juknout na video : http://www.youtube.com/watch?v=_IjIAHrS ... _embedded#

sten32
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od sten32 »

Ja som skušal par app ale nikdy to nefungovalo...

lukasm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lukasm »

Včera jsem koupil z APPStoru origo VNC Viewera a maximalni spokojesnot. :wink:
New iPad 4G 64GB, iPhone 5 64GB White

pegancr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pegancr »

no koukam, to neni origo VNC, to je realVNC. Pokud ma clovek instalovany realVNC server (taky za penize), tak je prihlasovani na nej sifrovane. Zkousel jsi i teleport? je horsi nez tohle VNC?
Ja zkousel jen mochaVNC, ezshare a iteleport (jaadu), a zvitezil u mne iteleport predevsim kvuli rychlosti.
jumi mouse desktop pouziva vlastni specialni server aplikace, ne? s tim se na klasicke VNC ani nepripojim?

Odpovědět