Je na čase aktualizovať moje obľúbené aplikácie na iPade po pár mesiacoch.
AccuWeather: od prvých dní a nič sa zatiaľ nemení, stačí bohate FREE verzia
GoodReader: stálica od prvých dní, zatiaľ neviem o niečom porovnateľnom a nie príliš drahom
AirVideo: nasadil som po pár týždňoch, je to vlastne jediná app svojho druhu, takže sa nedá príliš špekulovať
Reeder: úplna bomba, čítačka dokonale pracujúca s google readerom s fantastickým rozhraním, absolútne dobre vložené peniaze!!!
Offline Pages a Instapaper: používam v páre pretože niekedy sa mi zdá Instapaper ťažkopádnejší a OP zasa urobia presnú kópiu webstránky, takže trochu ukľudňujem inštinkty, keďže text v Instapaperi je "oholený"
Stanza: má konečne iPad verziu a v pohode sa vyrovnala aplikácii readMe (už som zasa pri Stanze aj keď readMe vyzerá zdravšie)
QuickVoice: používam výhradne na nahovorenie zvuku napr. pre zmixovanie s videom v iMovie, vie poslať nahrávku ako prílohu mailom
Adobe Ideas: ak máte trošku umelecké oko, určite vyskúšajte
iMockups: je vlastne trochu sklamanie, problematické body som už popisoval, príliš malé aktívne plochy na ovládanie prstom, chcelo by to koncept prepracovat viac pre iPad
Sundry Notes: považujem za dobrý multimediálny poznámkovník
DailyMotion: klient pre známy videoserver, podobný app pre Youtube
Mashable: app pre známy webzine
ReelDirector: písal som o ňom recenziu
iTV Shows HD: app, ktorá používa thetvdb.com (čiže pre seriály) - informačná aplikácia,
eBay: až na iPade som si zvykol cez túto app prebiehať searchom eBay

ExploreFlickr: pasívna aplikácia náhodne zobrazí nejaké fotky z Flickr, v podstate je to sklamanie, hľadal som pôvodne klienta pre Flickr a Picasu
ShopStyle: bol som zvedavý a toto je zaujímavý frontend pre eshopy s oblečením, v konečnom dôsledku kdesi na konci zobrazí stránku s tovarom na webe ale samotné prezeranie tovaru je rozhodne zaujímavé, bodaj by to bolo pre viac eshopov, je to dobrý nápad
reMovem 2: túto hru som mal na Windows Mobile
JamPad: klavír

AirGuitar: gitara

Voice Keyboard Lite: s týmto som sa zabával pár hodín
Game Table: pasívna app ponúkajúca možnosť dvom hráčom použiť ipad ako šachovnicu a podobne pre ďalšie stolové hry
Checkers: dáma, ak hráte proti ipadu, tak je dosť inteligentný protivník, GUI je veľmi zlé
Checkers 360: neodporúčam, zlý protihráč ale GUI je výborné
AC-130: síce iphone hra ale na ipad dobre hrateľná, páči sa mi