iPhone4: Po dokončení restore telefon zůstává v DFU (SHSH?)
iPhone4: Po dokončení restore telefon zůstává v DFU (SHSH?)
Asi jsem to docela podělal...
No nicméně vytvořím IPSW pomocí snowbreeze, pomocí Umbrelly a iTunes se nahraje do iPhone4, objeví se hláška o úspěšném nahrátí a že bude následovat reboot. Nic se neděje....předpokládám je to tím že jsem idiot a nezezálohoval si SHSH...už se mi ho nepodařilo vytáhnout ani pomocí iFaith...
Je vůbec šance s tím jakýmkoli způsobem něco udělat?
No nicméně vytvořím IPSW pomocí snowbreeze, pomocí Umbrelly a iTunes se nahraje do iPhone4, objeví se hláška o úspěšném nahrátí a že bude následovat reboot. Nic se neděje....předpokládám je to tím že jsem idiot a nezezálohoval si SHSH...už se mi ho nepodařilo vytáhnout ani pomocí iFaith...
Je vůbec šance s tím jakýmkoli způsobem něco udělat?
Re: iPhone4: Po dokončení restore telefon zůstává v DFU (SHS
jakej se tam snazis nahrat fw? jestli sis koupil iPhone s fw 4.3.5 tak uz tam jinej fw nenahrajes ani se sn0wbreeze ani nijak.. budes si muset pockat na 5.0
Mno vtip je v tom že nevím co za FW tam bylo než jsem to zprasil....hlavně proto že jsem neměl původní SIM
koupil si ten telefon v cr?
Nn, je původně z Norska
pak budes muset udelat update na 4.3.5 a az budes na obrazovce mit pozadavek o aktivaci pouzij redsn0w ten ti udela tethered jb a telefon ti aktivuje
-
- Moderatorka fóra
Ale bacha na to, jestli je blokovaný na operátora, tak z toho bude mít iPod akorát tak, pokud si nesežene gevey SIMku.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
tak jako tak s tim nic neudela.. sn0wbreeze 4.3.5 nepodporuje a jinou mosnozt bohuzel nema
Tak gevey SIM je něco s čím se dovedu smířit, respektive je to lepší než iBrick....
EDIT:
Jo jinak jak přesně udělám ten update na 4.3.5? Pomocí iTunes nebo tou redsn0w utilitou?
Nedělej doubleposty, používej tlačítko upravit pod příspěvkem a dopiš svou další myšlenku. Sloučeno. MG
EDIT:
Jo jinak jak přesně udělám ten update na 4.3.5? Pomocí iTunes nebo tou redsn0w utilitou?
Nedělej doubleposty, používej tlačítko upravit pod příspěvkem a dopiš svou další myšlenku. Sloučeno. MG
pomoci iTunes das update.. jeste pred tim si edituj hosts a smaz si tam ty 2 radky co ti Tinyumbrella udelala.. pak dej update a nech to doject.. redsn0w pouzijes jako posledni