3GS po update ipad BB není signál GSM

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
bazisuk
Host
Host

3GS po update ipad BB není signál GSM

Příspěvek od bazisuk »

Po update BB na 06.15.00 a provedení jailbreak přes redsn0w 0.9.9b4 a unlock přes ultrasn0w, není signál GSM. Stále píše žádná služba.

G1nom

Re: 3GS po update ipad BB není signál GSM

Příspěvek od G1nom »

mam podobny problem, ale ne ze by nebyl zadny signal, ale strasne casto signal pada a to i wifi signal nejen GSM

gen1
Host
Host

Příspěvek od gen1 »

i ja mam to same a kdyz jsem dal zpet 4.1 pres ssh tak taky signal neni ..mam iphone 3gs BB 6.15

G1nom

Příspěvek od G1nom »

tento problem uz je davno vyreseny, redsn0w vydal aktualizaci:
viewtopic.php?f=129&t=49265

bazisuk
Host
Host

Příspěvek od bazisuk »

takže ipad BB už nikdy!!! Přes SHSH nahrána verze fw. 4.1 ale iPhone je stále bez signálu. :evil:

wardog

Příspěvek od wardog »

Tiez mam ten problem a ten redsn0w vobec nepomohol mal som 4.2.1 tam secko islo aj vtedy som mal 06.15.00 a po nahrati ios 5 nenajde siet, ultrasn0w taktiez nefunguje tak som sa vratil spet na 4.2.1 a stale mi nenajde ziadnu siet, uz sa zacinam zmierovat s tym ze z mojho 3gs je tucny a tazky ipod :(

l0vel

Příspěvek od l0vel »

ja mam tiez ten problem dal som ios 5 a od vtedy nemam signal da sa s tym nieco spravit

TomXasS
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od TomXasS »

Len hlupy clovek nieco robi, nic si o tom neprecita ake to ma nasledky a potom trieska hlavu o stenu. Ano ipad BB je navod ako odfajcit iPhone. Gratlujem vsetkym zucastnenym.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

@l0vel
Ano da sa.Najjednoduchsi sposob je vratit tam verziu 4.1,Ta ide spolahlivo a je untethered.
@TomXasS
Ja s tebou nesuhlasim.Je pravda ze len hlupy,alebo niekto kto nechce tolko investovat do tel si kupi blokovany Iph.Ale ak ho uz niekto ma,tak len koli tomu,ze pride o GPS,nema davat bb 6.15??To sa ma nanho len pozerat a tesit sa,ze si z neho nezavola?Ak ma niekto blokovany tel,tak je to o ceste mensieho zla

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Freaders »

kdyz ma nekdo blokovany ajfoun tak je pro nej nejlepsi ho prodat na ebaji a koupit si tady u mas neblokovanej...takhle odfajcenej ajfoun pak nema zadnou hodnotu kdyz ho chces prodat
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3

TomXasS
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od TomXasS »

Presne tak, ak ho mas odfajcit radsej ho predaj do tej krajiny kde pojde.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi

Elnabuko

Příspěvek od Elnabuko »

ide to. mam v ruke iPhone 3GS iOS5 JB a unlock cez ultrasn0w, cydia , gps, signal => vsetko slape. vsetko som to spachal ja, google a dostupne softy. praca asi 8hodin. Spustam testovanie.

Zdravim z horehronia.
som zabudol ze bb 6.15.00

Zzdenda
Host
Host

Příspěvek od Zzdenda »

--Elnabuko--
Nevěřím že ti s iPad BB jde GPS to je blbost.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

to ti lokalizuje z btsiek, nie gps :))) ipad bb je pre mobil konecna. jeho dalsi osud je smetna nadoba.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Re4DeR
Host
Host

Příspěvek od Re4DeR »

Tak pořád je naděje že se povede downgrade..

WebScript
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od WebScript »

Podľa mňa už sa nikto nesnaží downgradovať iPad BB na 3GSku alebo na 3G a unlock tiež nie. Už je iPhone 4 a iPhone 4S.
iPhone 5 32GB Black iOS7 | MacBook Pro 13,3" 2012 Intel Core i5 4GB RAM | iPhone 4 16GB White

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Elnabuko píše:ide to. mam v ruke iPhone 3GS iOS5 JB a unlock cez ultrasn0w, cydia , gps, signal => vsetko slape. vsetko som to spachal ja, google a dostupne softy. praca asi 8hodin. Spustam testovanie.

Zdravim z horehronia.
som zabudol ze bb 6.15.00

Pošli screen z aplikace mapy se zaměřenou polohou. Pokud ti to jede, jsi první a jediný na světě.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Marsim

Příspěvek od Marsim »

Mě by to GPS nijak nevadilo, ale štve mě to gsm. Neví někdo teda jak zprovoznit operátora? zkouším to přes tutorialy na utube a přes google, ale přes forecast mi to napíše JB- nemožný, Unlock - možný přes ultrasnow.
Ale cydia se mi nainstaluje v pohodě, ultrasnow taktéž, ale síť nikde, tak fakt nevím kde je zakopaný pes :( zkoušel jsem o tom založit i topic, ale byl jsem odkázán na řešení gps a wifi na 4.3.3 a tam mi nic z toho nepomohlo. viz locknuté téma viewtopic.php?f=129&t=49843 ,

Dan_1

Příspěvek od Dan_1 »

Mám ten samý problém u 3gs ipad BB, po nahrítí OS5 bez signálu, vratil jsem tam 4.1 na který mám zálohu, udělal JB, nainstaloval ultrasnow a signál nikde. Jen vyhledává. Je nějaké řešení?

Dan_1

Příspěvek od Dan_1 »

Tak se mi to právě podařilo vyřešit, v redsn0w 0.9.9b6 jsem zaškrtl update BB a po rebootu mi signál normálně naběhl. :-)

Marsim

Příspěvek od Marsim »

Dan_1 : Udělal jsem to samé a díky, džob well done. ;) díky moc. tak jsem se s tím trápil.

Odpovědět