3GS po update ipad BB není signál GSM
-
- Host
3GS po update ipad BB není signál GSM
Po update BB na 06.15.00 a provedení jailbreak přes redsn0w 0.9.9b4 a unlock přes ultrasn0w, není signál GSM. Stále píše žádná služba.
Re: 3GS po update ipad BB není signál GSM
mam podobny problem, ale ne ze by nebyl zadny signal, ale strasne casto signal pada a to i wifi signal nejen GSM
-
- Host
i ja mam to same a kdyz jsem dal zpet 4.1 pres ssh tak taky signal neni ..mam iphone 3gs BB 6.15
tento problem uz je davno vyreseny, redsn0w vydal aktualizaci:
viewtopic.php?f=129&t=49265
viewtopic.php?f=129&t=49265
-
- Host
takže ipad BB už nikdy!!! Přes SHSH nahrána verze fw. 4.1 ale iPhone je stále bez signálu.
Tiez mam ten problem a ten redsn0w vobec nepomohol mal som 4.2.1 tam secko islo aj vtedy som mal 06.15.00 a po nahrati ios 5 nenajde siet, ultrasn0w taktiez nefunguje tak som sa vratil spet na 4.2.1 a stale mi nenajde ziadnu siet, uz sa zacinam zmierovat s tym ze z mojho 3gs je tucny a tazky ipod
ja mam tiez ten problem dal som ios 5 a od vtedy nemam signal da sa s tym nieco spravit
-
- iPhoneHolik
Len hlupy clovek nieco robi, nic si o tom neprecita ake to ma nasledky a potom trieska hlavu o stenu. Ano ipad BB je navod ako odfajcit iPhone. Gratlujem vsetkym zucastnenym.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
-
- Klub čistého iOS
@l0vel
Ano da sa.Najjednoduchsi sposob je vratit tam verziu 4.1,Ta ide spolahlivo a je untethered.
@TomXasS
Ja s tebou nesuhlasim.Je pravda ze len hlupy,alebo niekto kto nechce tolko investovat do tel si kupi blokovany Iph.Ale ak ho uz niekto ma,tak len koli tomu,ze pride o GPS,nema davat bb 6.15??To sa ma nanho len pozerat a tesit sa,ze si z neho nezavola?Ak ma niekto blokovany tel,tak je to o ceste mensieho zla
Ano da sa.Najjednoduchsi sposob je vratit tam verziu 4.1,Ta ide spolahlivo a je untethered.
@TomXasS
Ja s tebou nesuhlasim.Je pravda ze len hlupy,alebo niekto kto nechce tolko investovat do tel si kupi blokovany Iph.Ale ak ho uz niekto ma,tak len koli tomu,ze pride o GPS,nema davat bb 6.15??To sa ma nanho len pozerat a tesit sa,ze si z neho nezavola?Ak ma niekto blokovany tel,tak je to o ceste mensieho zla
-
- iPhone expert
kdyz ma nekdo blokovany ajfoun tak je pro nej nejlepsi ho prodat na ebaji a koupit si tady u mas neblokovanej...takhle odfajcenej ajfoun pak nema zadnou hodnotu kdyz ho chces prodat
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- iPhoneHolik
Presne tak, ak ho mas odfajcit radsej ho predaj do tej krajiny kde pojde.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
ide to. mam v ruke iPhone 3GS iOS5 JB a unlock cez ultrasn0w, cydia , gps, signal => vsetko slape. vsetko som to spachal ja, google a dostupne softy. praca asi 8hodin. Spustam testovanie.
Zdravim z horehronia.
som zabudol ze bb 6.15.00
Zdravim z horehronia.
-
- Host
--Elnabuko--
Nevěřím že ti s iPad BB jde GPS to je blbost.
Nevěřím že ti s iPad BB jde GPS to je blbost.
- rony
- Klub čistého iOS
to ti lokalizuje z btsiek, nie gps :))) ipad bb je pre mobil konecna. jeho dalsi osud je smetna nadoba.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Tak pořád je naděje že se povede downgrade..
-
- Sons of Jailbreak
Podľa mňa už sa nikto nesnaží downgradovať iPad BB na 3GSku alebo na 3G a unlock tiež nie. Už je iPhone 4 a iPhone 4S.
iPhone 5 32GB Black iOS7 | MacBook Pro 13,3" 2012 Intel Core i5 4GB RAM | iPhone 4 16GB White
-
- Starý pes fóra :)
Elnabuko píše:ide to. mam v ruke iPhone 3GS iOS5 JB a unlock cez ultrasn0w, cydia , gps, signal => vsetko slape. vsetko som to spachal ja, google a dostupne softy. praca asi 8hodin. Spustam testovanie.
Zdravim z horehronia.
Pošli screen z aplikace mapy se zaměřenou polohou. Pokud ti to jede, jsi první a jediný na světě.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Mě by to GPS nijak nevadilo, ale štve mě to gsm. Neví někdo teda jak zprovoznit operátora? zkouším to přes tutorialy na utube a přes google, ale přes forecast mi to napíše JB- nemožný, Unlock - možný přes ultrasnow.
Ale cydia se mi nainstaluje v pohodě, ultrasnow taktéž, ale síť nikde, tak fakt nevím kde je zakopaný pes zkoušel jsem o tom založit i topic, ale byl jsem odkázán na řešení gps a wifi na 4.3.3 a tam mi nic z toho nepomohlo. viz locknuté téma viewtopic.php?f=129&t=49843 ,
Ale cydia se mi nainstaluje v pohodě, ultrasnow taktéž, ale síť nikde, tak fakt nevím kde je zakopaný pes zkoušel jsem o tom založit i topic, ale byl jsem odkázán na řešení gps a wifi na 4.3.3 a tam mi nic z toho nepomohlo. viz locknuté téma viewtopic.php?f=129&t=49843 ,
Mám ten samý problém u 3gs ipad BB, po nahrítí OS5 bez signálu, vratil jsem tam 4.1 na který mám zálohu, udělal JB, nainstaloval ultrasnow a signál nikde. Jen vyhledává. Je nějaké řešení?
Tak se mi to právě podařilo vyřešit, v redsn0w 0.9.9b6 jsem zaškrtl update BB a po rebootu mi signál normálně naběhl.
Dan_1 : Udělal jsem to samé a díky, džob well done. díky moc. tak jsem se s tím trápil.