iPod Problém

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
Ghostman

iPod Problém

Příspěvek od Ghostman »

Zdravím, předem bych se chtěl omluvit že je to tu pač to sem asi nepatří ale nevím kam jinam to narvat :( ..
a teď k jádru pudla: cca před půl rokem jsem jailbreaknul iPod (touch, 4G) na iOS 3.4.3, untethered, od té doby jsem ho nevypnul, až do teď (vybila se baterka), a v tom je ten problém .. teď se mi furt dokola restartuje (naběhne jablíčko, pak blik - bílá obrazovka a znovu reset) .. iTunes ani PC jako takové mi ho po připojení přez USB nenajde takže restore nejde (nebo nevím jak) .. budu rád za každou radu, a ještě jednou se omlouvám že je to asi ve špatné sekci a nejspíš to není ani podle pravidel :shock: :sorry:

mefistos

Re: iPod Problém

Příspěvek od mefistos »

pokud mas zalohu dej iPod do DFU a bud proved restore na tvuj stavajici FW nebo proved update na 5.0.1

Ghostman

Příspěvek od Ghostman »

Ehm, asi to bude znít blbě, ale .. jak? :oops:
a možná jsem měl dodat že mi už předtím nešel aktualizovat iOS přez iTunes :cry:

mefistos

Příspěvek od mefistos »

stahni si nejnovejsi iTunes a navod na iREB si najdi v mojem podpisu v seznamu uzitecnych temat:) iREB si stahni taky v mojem podpise v programech :)

Ghostman

Příspěvek od Ghostman »

Takže díky ti za pokus o radu ale nějak se mi nedaří dostat ani do DFU modu (jablíčko, bílá obrazovka, reset a znova) .. :(

Ghostman

Příspěvek od Ghostman »

Dobře kecal jsem, moc děkuju za radu, kdybych mohl dak se nějak odměním ale .. jsem chudý český student :)
ještě jednou MOC děkuju za ochotu :)

/edit můžete přesunout do koše pokud tu něco takového je .. popř smazat / zamčít, whatever .. iPod už valí jako nový, akorát s novějším iOS :D
[mod=BEAVERS]A ty máš teď dostatek času na to, abys studoval pravidla a pak nedělal doubleposty, i když jsi to trochu napravil svým editem.[/mod]

Odpovědět