iPhone 4 16 GB Black MC603C

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
Searison
Host
Host

iPhone 4 16 GB Black MC603C

Příspěvek od Searison »

Dobrý den,

prosím můžete poradit jak bych mohl zjistit odkud můj iPhone pochází ? Respektivě na kterého operátora je blokovaný ? Nemohl jsem na toto téma nikde nic nalézt.

iPhone 4 16 GB Black MC603C IMEI 01 242300 081574 6

Mohu to nějak zjistit ? Něco jsem zkoušel googlit ale nic moc věrohodnýho.

Zkouším řešit přes ATT ale je to jen střelba na slepo .. podle krabičky nic nepoznám. Potřeboval bych to zjistit přímo z přístroje.

Díky předem za rady ... rád bych zjistil, jestli moje prosby o UNLOCK u ATT jsou oprávněné a mají smysl :)
iPhone 4S 16GB White iOS 5.1 prozatím lock...

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iPhone 4 16 GB Black MC603C

Příspěvek od Barberry.pha »

http://www.cyber-gsm.com/2010/09/how-to ... -unlocked/

podle te stranky je to Canada, takze u AT&T budes mit smulu, ale podle toho by nemel byt blokovany, zkousel si do neho davat micro sim?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Searison
Host
Host

Příspěvek od Searison »

Zkoušel jsem do něj dávat ostříhanou T-Mobile sim a psalo mi to not-valid sim ... ale neostříhal jsem jí špatně, jelikož v jiným tel. mi funguje normálně tak netuším.

Je nějaká možnost jak 100% zjistím, jestli teda blokovaný je nebo ne ? Aktuálně tam mám iOS 5.1 JB

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Dle informací na internetu by měl být factory unlocked, tedy by měl fungovat na všechny sítě. Jsi si jistý tou SIM kartou? A navíc připojil jsi iPhone k iTunes na počítači?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

zkusil bych original micro sim a nemel na ni zapnuty pin, to obcas taky dela neporadek, a vice jak pise Metalgirl,
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Searison
Host
Host

Příspěvek od Searison »

Sim karta mi po ostříhání a návratu do normálního telefonu funguje... iPhone jsem dostal v DFU modu, aktualizoval jsem jej na 5.1 hodil do něj sim , a tam jsem zkončil ( hláška jako u lock phonu ) , i při připojení na iTunes to samé, provedl jsem proto jailbreak, abych jej mohl alespoň aktivovat a používat jako iPod.

Na fórech jsem se dočetl, že označení MC603C neznamená nutně, že je unlock, jen že je z Canady a může být i lock ... tak nevím, když si zavolám na podporu Apple tak chtěj sériové číslo produktu koupeného u nich a pokud není produkt koupen u nich tak si to mám vyřešit s distributorem... takže vlastně nemůžu problém ani začít řešit, jelikož nevím u koho ho tedy lock mám :(

Vyzkouším dnes originál micro-sim a později večer napíšu zda jsem stále tam kde předtím.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

http://support.apple.com/kb/HT1937 tady je stránka, kde jsou vypsaní operátoři dané země, klikni na USA a Canadu. Jeden z těch operátorů to musí být. Je možné, že ho někdo před tebou vzal na paušál a je locknutý na toho daného operátora. Z toho jen dva operátoři nabízejí autorizovaný unlock, tedy factory unlock, takže je možné, že je i není blokovaný, záleží, jestli ten, co ho kupoval před tebou, si ho nechal odblokovat od operátora nebo ne.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Searison
Host
Host

Příspěvek od Searison »

Tak micro-sim ( originál ) stále nemám, ale hodil jsem iPhone na iTools 2012 Beta a ve view details mi to u SIMSTATUS píše : kCTSIMSupportSIMStatusOperatorLocked .... z čehož usuzuji, že locknutej je , dle vašich rad usuzuji také, že je lock u nějakého canadkého operátora... tudíž zkusím ty dva co to odblokovávaj a jestli to nevyjde tak mám smůlu.

Pokud je tedy iTools kvalitní nástroj a pochopil jsem jej dobře.

EDIT: Tak je lock na 100% a pokud jsem to dobře pochopil je z Kanady... můžu tedy nějak zjistit od jakého konkrétního operátora by mohl být ?

Rik4ES
Host
Host

Příspěvek od Rik4ES »

xxx
Naposledy upravil(a) Rik4ES dne čtv lis 24, 2022 12:54 pm, celkem upraveno 1 x.
[prepacte, odkaz zmazany na ziadost moderatora]

Searison
Host
Host

Příspěvek od Searison »

Mno jenže já nemám paypal :/ má to někdo alespoň odzkoušené ?

Odpovědět