Stále ma hodí do Recovery modu

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
goromir
Host
Host

Stále ma hodí do Recovery modu

Příspěvek od goromir »

Zdravim. Mam iPhone 3G 8GB FW 4.2.1 a chcem ho darovat, ale je blokovany, takze som sa pustil do odblokovania. Najprv som ho Jailbreakol cez Redsn0w 0.9.6b5 , nahodil iPad BB, a potom som ho podla postupu chcel odomknut, ale stale vyhadzovalo chybu a tak sa mi to nepodarilo. Chcel som teda do iPhone este raz nahrat Jailbreak, ale to sa mi stalo osudne a uz 4 dni sa s tym perem. Najprv som to skusil cez PwnageTool 4.1.3 Unlock Edition ale ostalo to z chybou 1015. Potom som sa vratil spat cez Redsn0w ale to tam uz tiez neslo. Skusal som to dookola a kombinovane a asi som ho cely dobabral. Teraz som v stave, ze ked to riesim podla navodu, tak mi Jailbreak natiahne a potom sa mi na obrazovke zobrazi Logo Apple asi za 10 sekund zhasne, zase za 3 sekundy Logo Apple a prejde to do Recovery mode. Ked necham asi 5 min. v Recovery, tak potom zhasne uplne. Ked stlacim Power tlacitko, tak zase Recovery mode. Fakt uz rezignujem.
Goromir, iPhone 6 32GB

Parles
Starý pes fóra :)

Re: Stále ma hodí do Recovery modu

Příspěvek od Parles »

na 1015 použij tiny umbrella a exit recovery mode ;)
 Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
 iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black

Audi S8 V10

goromir
Host
Host

Příspěvek od goromir »

Praveze ked to urobim, tak ho vyhodi z Recovery mode ale zase shasne a ked sa ukaze logo, tak zakratko je zase v Recovery mode. Proste dookola. Ako keby sa stale vracal do Recovery.
Goromir, iPhone 6 32GB

Parles

Příspěvek od Parles »

když doděláš restore tak ti vyskočí 1015 tak hned dáváš tiny a exit recovery a nefunguje to ?
 Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
 iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black

Audi S8 V10

Hrdla
Host
Host

Příspěvek od Hrdla »

goromir píše:Praveze ked to urobim, tak ho vyhodi z Recovery mode ale zase shasne a ked sa ukaze logo, tak zakratko je zase v Recovery mode. Proste dookola. Ako keby sa stale vracal do Recovery.

Zkus ho v Recovery modu přepnout do módu DFU a poté udělat restore. Jelikož si tam nahrál iPad BB tak musíš nahrát custom FW.

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Freaders »

Udelej NOBB sost pres redsn0w... najdes to v extras v nejnovejsim redsnow
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3