Odblokování

Pre všetky staršie verzie iOS.
marekz

Re: Odblokování

Příspěvek od marekz »

A jak dlouho čekáte na to odblokování? také na O2 UK? Já to mám objednáno od 15.dubna asi po týdnu kdy se nic nedělo jsem poslal email kdy bude telefon odblokován oni mi odepsali že do 24 hodin tak sem počkal dva dny ale telefon byl stále zablokovaný tak jsem zase poslal email s dotazem co se děje oni odepsali že právě probíhá jakási údržba sítí v O2 UK a Indii.Pár dní poté došel email že telefon bude odblokován nejpozději do 3.května ale ani po tomto termínu mi telefon neodblokovaly zase jsem se emailem dotazoval proč bylo mi odpovězeno že vedoucí týmu O2 v Indii co má toto odblokování na starosti byl propuštěn ale že místo něho nastoupí někdo jiný s tím že mám počkat dalších 5 až 7 pracovních dní termín zase vypršel a telefon je stále blokován.Teď už neodpovídají na emaily ani když se zeptám na stav svojí objednávky v chetu co mají na jejich stránce.Tak jsem poslal email že chci objednávku zrušit a teď čekám co bude.

pofak

Příspěvek od pofak »

já od 17.4 a podobné výmluvy ale At&t.

mne už taky neodpovídají.

marekz

Příspěvek od marekz »

Dnes mi došel mail

Hi Marek,

The o2 automatic service is currently offline worldwide i'm afraid , we have been informed the service will resume at the end of the month, we will keep you updated.

Kind Regards

James

Ale kdybych jim nenapsal tak nevím nic.

pofak

Příspěvek od pofak »

podle mne získávají čas aby nachytali více lidí.

mefistos

Příspěvek od mefistos »

rekl bych ze to officialiphoneunlock.co.uk je na 99% podvod:)

pofak

Příspěvek od pofak »

řekl bych tak 100

marekz

Příspěvek od marekz »

hlavně že tady na fóru někdo tvrdil že je to na 100% funkčí

pofak

Příspěvek od pofak »

na mail at mi vrátí peníze napsali,že to bude v pátek. takže včera dnes a zítra. prostě získávají čas.

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

patricius píše:Vyskúšaj toto. Cena pre teba by bola cca 25€ podľa nich. Osobné skúsenosti s tým nemám. Nejaký úživatelia tu na fóre potvrdili funkčnosť.

posli mi prosim odkaz na vlakno kde je potvrzena funkcnost?
I will maintain an attitude of open-mindedness.

pofak

Příspěvek od pofak »

opět mi napsali z officialiphoneunlock.co.uk,že již brzy to bude-We are just waiting for the confirmation back for your IMEI which is due any day now, we will email you as soon as we have this
takže opět včera dnes a zítra.

marekz

Příspěvek od marekz »

Dnes jsem se díval na stav mojí objednávky

Automatic O2 service (where we simply need the IMEI) is offline until June 3rd. Thus currently, for O2 UK unlocks, we need further information from you in order to unlock your handset.

If you are a Pay Monthly customer, we need:

O2 Mobile Number associated with the O2 handset
Last bill date
Last bill amount
Tariff name

If you are a PAYG customer, please contact sales@officialiphoneunlock.co.uk for more information

Když jsem napsal na ten email jaké informace ode mě potřebují tak odepsali jestli jsem momentálně v UK a to bylo všechno.

Na email ve kterém chci zrušit objednávku a vrátit peníze tak na ten mi vůbec neodpovídají.

pofak

Příspěvek od pofak »

tohle mi poslali když jsem řekl že chci vrátit peníze,jo a zase napsali do dvou dnů to bude ha ha

6. ČASY poskytování služeb
6.1 Všechny ceny a dodací lhůty jsou jak citoval. Dodací lhůty jsou pokyny stanovené relativní sítí.
6.2 Tyto dodací lhůty jsou variabilní a může snížit i zvýšit bez předchozího upozornění - to platí pro všechny odemknout poskytovatelů, stejně jako my - je-li vaše odemknout probíhá, budeme vás neprodleně informovat o všech změnách dodacích lhůtách a průběžně informovat přímo až do okamžiku odemčení.

PikeQ

Příspěvek od PikeQ »

Čus, taky jsem zkusil officialphoneunlock.co.uk. Už začátkem dubna jsem jim zaplatil. Asi měsíc mě pravidelně psali každou chvíli, že na tom pracují... Začátkem května už nepsali vůbec. Před chvílí jsem jim psal, že už mě to nebaví čekat, ať mi vrátí peníze. Obratem mi přišla odpověď, že můj iPhone je již odblokovaný a že mám provést restore. Udělal jsem to a světe div se, funguje to. Takže Super.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Sorry, ale tomuto sa mi naozaj nejako nechce veriť.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

marekz

Příspěvek od marekz »

čemu?
[mod=BEAVERS]Podobné jednoslovné příspěvky si pro příště odpusť a přejdi si s nimi na chat.[/mod]

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Aby to nejaké takéto fake stránky odblokovali. To by toho bolo plný net keby to takto jednoducho ide
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

marekz

Příspěvek od marekz »

Já už tomu také nevěřím ale když někdo tvrdí že to funguje tak to nechápu kde je problém. Je pravda že to teda mají ošetřený i ve smlouvě že se to může prodloužit na jakoukoli dlouhou dobu takže jim nikdo nic nemůže já na to odblokování čekám už 2 měsíce ,každopádně jak to tak vypadá peníze vrátit nechtějí.

pofak

Příspěvek od pofak »

no ono 3 tisíce není zase tak jednoduché,když deska stojí 5.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Hmm, napr. reklama? Ver tomu, že by sa o tom že to ide vedelo všade kde sa aspoň kúsok o iPhonoch zaoberajú. Neodporúčam nikomu do toho dávať peniaze a ešte viac, keď sem príde niekto a hneď prvý príspevok je o tom, že mu ide niečo takéto platené
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

pofak

Příspěvek od pofak »

mají to pořešený luxusně na youtube videa, na netu ve všech hodnoceních mají nad 90 procent. jak to vypadá to je to špičkový tunel.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Nehovorim ze to nieje mozne, ale ze o tom pochybujem a to dost silno. Ale dost OT
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

PikeQ

Příspěvek od PikeQ »

Tak to vypadá, že se to odblokovalo jen na jednoho operátora a to na toho, co tam byl v době restore. Vodafone. Dneska jsem tam dal simku z O2 a píše to žádná sim.

pofak

Příspěvek od pofak »

a meila ti poslali že je to hotové? zkusím taky restore a o2.

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

Drive se to to uz resilo. Taky to slo pres ebay a podobny stranky tomuhle. Neveril bych nicemu, ikydz neni uplne vyloucene, ze to jeden iPhone ze 100 odblokuje a zbytek okradou.

Spis by me zajimalo to tvrzeni, ze to tady nekdo na foru potvrdil jako funkcni. Kde a kdy?
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

skolyp

Příspěvek od skolyp »

po precteni pripevku se stejne zeptam . Da se odblokovat iphone 4 blokovany u AT&T iOS 5.1 firmware 04.12.01 ?

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

Driv, nez se zeptas, zkus hledat.

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=56111

PikeQ

Příspěvek od PikeQ »

Napsali mi toto:
Hi
Your iPhone is now unlocked!
How to complete the unlock process:
- Put incompatible sim into your iPhone
- Connect iPhone to iTunes - if it doesn't unlock then disconnect, wait 5 seconds, then re-connect. You should now be unlocked and see the iTunes "Unlock Complete" screen
- If iTunes still doesn't say you're unlocked simply restore your handset.

NOTE : This is the only "lifetime" unlock solution for Apple iPhone as the IMEI is registered as "Unlocked" in Apple database. Your phone will always be unlocked even after each new update of your phone firmware !

Kind regards

Official iPhone Unlocking Team Support
http://www.officialiphoneunlock.co.uk

Sales & Support: 0871 890 3127

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

A je tedy doopravdy odblokovany, zkousel jsi?

yesi
Host
Host

Příspěvek od yesi »

iPhone 5 32GB • iOS 7.0.3

PikeQ

Příspěvek od PikeQ »

Jak jsem psal, Vodafone jede v pohodě, ale O2 píše žádná sim.

pofak

Příspěvek od pofak »

mně oficialiphoneunlock pro jistotu napsali že můj tel je kradený! proto to nepůjde a bla bla. peníze asi nevrátí.

yesi
Host
Host

Příspěvek od yesi »

Mas JBnuty mobil? Sprav restore (neaplikovat ziadny JB) a spravit kroky od officialiphoneunlock a potom by to teoreticky malo ist (ak neklamali na tej stranke, ktoru som postol vyssie). A ak sa zadari/nezadari, az potom urob JB.

Kvako
Host
Host

Příspěvek od Kvako »

Odblokovanie je možné výmenou dosky iPhonu. Ja to momentálne riešim. Vyzerá, že si to dám spraviť nech mám pokoj už na vždy.

pofak

Příspěvek od pofak »

výměnu desky mi taky někdo nabídl za 5 tis asi taky udělám. officialiphoneunlock jsou podle mne podvod,udělají jeden ze sto přes operátory přes které to jde.

pofak

Příspěvek od pofak »

up

tak se omlouvám za to že sem řekl že officialunlockipnone je podvod,sice místo 3 dni to bylo měsíc a půl ale hotovo!

yesi
Host
Host

Příspěvek od yesi »

Jo, a kolko si platil?
Predpokladam, ze pracuju tak, ze kontaktuju toho operatora a ponuknu mu prachy za unlock. A od teba si vypytaju tolko, co od nich ten operator + bonus. To mozes ist rovno k tomu operatorovi aj ty sam, hodit mu balik penazi na stol, prehodit par cvicnych fraz a mas to hned.

pofak

Příspěvek od pofak »

2400 kč byl to tel pod smlouvou at&t. mám ještě t mobil německo můžeš zkusit. je mi jedno kumu něco zaplatím.

marekz

Příspěvek od marekz »

Jo asi to tak bude protože mě napsali toto:

The full automatic service for O2 and Tesco has resumed but is very expensive (£92). So what we offer is a manual unlock until the price we get charged drops to a more reasonable level.
This simply means we require a little more information from you in addition to the IMEI:
PAY MONTHLY:
O2 Mobile Number associated with the O2 handset
Last bill date
Last bill amount
Tariff name
If you are a PAYG customer, or are unsure of the iPhone history, you will need to get hold of an O2 PAYG sim and put £20 of credit on the sim card. Then you will need to make two phone calls and
The telephone number of the PAYG sim
What these two numbers are
The topup date
How much the top-up was for.
The exact amount of credit remaining on the sim.
Upgrade to full automatic unlock - 10 day unlock guaranteed (£42)
Upgrade to full automatic unlock for blacklisted handsets - 10 day unlock guaranteed (£52)

Odpovědět