Absinthe - nový nástroj na JB i4s a iPad2
-
- Host
Re: Absinthe - nový nástroj na JB i4s a iPad2
Všetkým pirátom bodaj by zhoreli vaše iphony s JB. Ked nemate na aplikacie načo si kupujete iphone. Takto sa Aplle nepodporuje hanba vam.
-
- Senior uživatel
Ty chudák kto tu hovorí, že ten kto má jailbreak nemá na aplikácie? Jailbreak je na to, že užívateľ môže inštalovať aj platené neoficiálne aplikácie a systém nie je uzavretý
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
-
- Klub čistého iOS
to voski70: Být tebou, začal bych základními informaci např. že Apple se nepíše Aplle a pak teprve někoho napadej.

-
- iPhone expert
Lenže on tam má appku na inštalovanie cracknutých hier 

///M
-
- iPhone expert
@voski70 : kto si že tu máš 2 príspevky a už takto peníš a preklínaš naše prístroje. Najprv si zisti na čo je JB a potom sem píš
Jo a za to APLLE ti dávam palec nahoru

VAROVÁNÍ MODERÁTORA:
Přestaňte se tady dohadovat a obouvat do ostatních, ten uživatel voski70 poukázal správně, v původním příspěvku bylo na obrázku vidět, že tam uživatel cczero má nainstalovanou aplikaci umožňující warez. Akorát voski70 to měl spíš nahlásit moderátorům a my bychom si s tím udělali pořádek, zvolil poněkud nešťastný způsob upozornění na danou věc. MG
Jo a za to APLLE ti dávam palec nahoru

Přestaňte se tady dohadovat a obouvat do ostatních, ten uživatel voski70 poukázal správně, v původním příspěvku bylo na obrázku vidět, že tam uživatel cczero má nainstalovanou aplikaci umožňující warez. Akorát voski70 to měl spíš nahlásit moderátorům a my bychom si s tím udělali pořádek, zvolil poněkud nešťastný způsob upozornění na danou věc. MG
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Senior uživatel
mimo téma:
já teda nevim, co má každej s hrama, hry nehraju a to ani na počítači, jsou mi uplně volný, že je nějaký zakázaný program, resp. ne asi zakázaný, ale nesmí se zde zmínit, jsem netušil do doby, než mi to začalo psát censored, když jsem chtěl napsat název ... sice mi to hlava nebere, protože program je program a automaticky jeho vlastnictví neznamená instalaci cracklých her, když to přeženu, dle této logiky, znamená, vlastnictví nože, nebo pistole, že podřezávám lidi, nebo je střílím? Copak se předpokládá, že místní uživatelé jsou takový "chudáci", že jakmile zbystří ten program začnou bezhlavě instalovat cracklé hry? Proč takové halo, když se někdo, jako svůj první, či druhý příspěvek zde, vypustí připomínku v dětském stylu ..
k tématu, screen jsem použil, jak z nevědomosti výše uvedené a mnou nepochopené problematiky tabu, tak hlavně z důvodu, že nebylo kde a jak ukázat, že po JB mi vznikly v iPhone 2 kamery, jinak to asi ukázat nelze, k čemuž se ovšem nikdo nevyjádřil, jestli to někdo taky má, nebo co to dělá, nebo nedělá s telefonem a o to myslím v tomto vláknu jde ......řeší se úplné nesmysly a vzájemné výpady ..
PS: osobně jsem ten program použil pouze 2x, poprvé, když jsem přes něj upravil barvy oken ve whatspapp a podruhé, když jsem dělal ten screen a vypadá to, že se mi bude maximálně hodit na překopírování něčeho, když budu chtít třeba svoje PNG logo operátora, jelikož mi Total Commander nefachá a nikdy fachat nebude ..
ale vraťme se k JB a dvoum kamerám třeba
já teda nevim, co má každej s hrama, hry nehraju a to ani na počítači, jsou mi uplně volný, že je nějaký zakázaný program, resp. ne asi zakázaný, ale nesmí se zde zmínit, jsem netušil do doby, než mi to začalo psát censored, když jsem chtěl napsat název ... sice mi to hlava nebere, protože program je program a automaticky jeho vlastnictví neznamená instalaci cracklých her, když to přeženu, dle této logiky, znamená, vlastnictví nože, nebo pistole, že podřezávám lidi, nebo je střílím? Copak se předpokládá, že místní uživatelé jsou takový "chudáci", že jakmile zbystří ten program začnou bezhlavě instalovat cracklé hry? Proč takové halo, když se někdo, jako svůj první, či druhý příspěvek zde, vypustí připomínku v dětském stylu ..
k tématu, screen jsem použil, jak z nevědomosti výše uvedené a mnou nepochopené problematiky tabu, tak hlavně z důvodu, že nebylo kde a jak ukázat, že po JB mi vznikly v iPhone 2 kamery, jinak to asi ukázat nelze, k čemuž se ovšem nikdo nevyjádřil, jestli to někdo taky má, nebo co to dělá, nebo nedělá s telefonem a o to myslím v tomto vláknu jde ......řeší se úplné nesmysly a vzájemné výpady ..
PS: osobně jsem ten program použil pouze 2x, poprvé, když jsem přes něj upravil barvy oken ve whatspapp a podruhé, když jsem dělal ten screen a vypadá to, že se mi bude maximálně hodit na překopírování něčeho, když budu chtít třeba svoje PNG logo operátora, jelikož mi Total Commander nefachá a nikdy fachat nebude ..
ale vraťme se k JB a dvoum kamerám třeba

-
- Pokročilý uživatel
BUG: můžete prosím někdo vyzkoušet funkci hledání ve Spotlights? Pokud něco vyhledám, přejdu na vybranou položku a pak se vrátím zpět k vyhledávání, tak mi další vyhledávání trvá hrozně dlouho, než se něco vůbec najde a jinak se to chvílemi dost seká....
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
-
- iPhone expert
Mne to funguje poriadne a hneď vyhľadáva.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Senior uživatel
Mne niekedy pri vyhladavani nenabehne klavesnica, ale po respringu funguje
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
-
- Mírně pokročilý
prave zkousim ipad2 udelat a prvni krok beginning jaibreak uz dela cca 20minut - je to normalni ? popr muzu to nejak urychlit ?
-
- Sons of Jailbreak
Tak to je divný, já měl JB na 4Sku hotový asi za 5 minut, tohle mi přijde opravdu divný. Podle jakýho JB nástroje to děláš?
-
- Host
2filemonicz: jj taky mi to trvalo nejak mega dlouho kdyz to vemu komplet tak pres pul hodiny Mozna i vic urco... Ale vse ok.mmj jsem to delal hned jak to vyslo.
Ipad 3 32GB 3G Black , Iphone 5 16Gb, Macbook Pro 15" /Core i 7,8gb ddr3 ,240GB SSD ..../
-
- Pokročilý uživatel
Myslim ze zalezi na obsahu (množství dat) v zařízení, protože to v průběhu JB dělá zálohu...
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
-
- iPhone expert
JB je predsa lepšie robiť na čistý prístroj, či sa jedná o iPhone alebo iPad.
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Host
Dalsia vec ludia ak Vám pretrvávajú problemy s bielou ikonou hocijakej aplikácie tak len spustite cydiu a vyhladajte si programik iWipe Cache nainstalovať a vuala problem je odstránený
ak to tu už niekto spomínal tak sory za duplicitu 

iPhone 5s 16Gb iOS 7.0.3 T-mobile Sk
-
- Mírně pokročilý
Na bile ikonky u 4S mi vzdy pomohl respring. Dnes rano jsem mel bilou ikonku kalkulacky nepomohl respring ani tvrdy restart telefonu. Zabral az Fix 3.
Tady jsou tri moznosti jak si pomoci od bile ikonky:
Fix 1: Navigate to ”SBSettings” -> “System Wide Options” -> “System Options” -> “Fix User Dir Permissions” and then hit “Fix Me”.
Fix 2: To clear your Springboard icon cache, install jailbreak tweak iWipe Cache (available in Cydia under ModMyi repo) should fix the issue permanently. Be sure to enable a theme you wish to use before using iWipe Cache.
Fix 3: If none of the two alternatives solves your problem, then try installing cydia app called ‘iRetiner GUI‘ (available under BigBoss repo). Navigate to “options” tab to fix white/blank stock icons.
Tady jsou tri moznosti jak si pomoci od bile ikonky:
Fix 1: Navigate to ”SBSettings” -> “System Wide Options” -> “System Options” -> “Fix User Dir Permissions” and then hit “Fix Me”.
Fix 2: To clear your Springboard icon cache, install jailbreak tweak iWipe Cache (available in Cydia under ModMyi repo) should fix the issue permanently. Be sure to enable a theme you wish to use before using iWipe Cache.
Fix 3: If none of the two alternatives solves your problem, then try installing cydia app called ‘iRetiner GUI‘ (available under BigBoss repo). Navigate to “options” tab to fix white/blank stock icons.
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"
-
- Sons of Jailbreak
Tak už vyšla 4 verze tohoto JB, tak by mě zajímalo jak si můžu udělat upgrade z verze 0.2 na verzi 0.4 Už jsem se tu jednou ptal a žádná odpověď se nedostavila.
Aj vam sa nezobrazuje usage baterky? Uz som JB urobil 2x prvy necity restore druhy cisty. Spotrebu mi ukazovalo dovtedy kym som nespustil cydiu... a po hlaske preparing filesystem mi to uz nefunguje... 

-
- iPhone expert
Keď respringneš alebo resetuješ iP, štatistiky sa vymažú.
Nabi iPhone do plna a neskôr sa pozri na štatistiky, mali by byť v poriadku.
K biely ikonám mi pomohlo:
Chodte do Cydie -> Manage -> Settings: Zmeniť na Developer.
Nainštalovať libhide, ak už je, tak reinstall.
Reboot/respring a už by sa nemali objavovať. Mne sa odvtedy nezbelela ani jedna. (Potom samozrejme po respringu si to môžte dať späť, netreba mať stále Developer)
Nabi iPhone do plna a neskôr sa pozri na štatistiky, mali by byť v poriadku.
K biely ikonám mi pomohlo:
Chodte do Cydie -> Manage -> Settings: Zmeniť na Developer.
Nainštalovať libhide, ak už je, tak reinstall.
Reboot/respring a už by sa nemali objavovať. Mne sa odvtedy nezbelela ani jedna. (Potom samozrejme po respringu si to môžte dať späť, netreba mať stále Developer)
///M
-
- Host
Dostanu se až do bodu, kdy zmáčknu ikonu a ono se to dodělává. Bohužel to nejede a řekne to že mám zapnout VPN. Když zapnu VPN tak to napíše: chyba konfigurace. Nevíte co s tím?
mám iPhone 4s
mám iPhone 4s
Naposledy upravil(a) mikej561 dne sob úno 04, 2012 4:49 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5 32 gb
ipad 4. generace 32 gb 3G
-
- Host
šak já to dělám na 4S...
iPhone 5 32 gb
Tak restore a znova musis to delat na cistej iphone neobnovuj ani ze zalohy az po brejku
Lidicky poradte co s tym? Uz po druhom JB mam zhodny cas pouzivania a standby
pri tom nic nerobim [sem tam] od plneho nabita ubehlo 3:50 hod. Taky isty cas 3:50 mam usage a standby, baterka 82%
3G, setting time zone, diagno&usage, localization-based iads su vypnute

3G, setting time zone, diagno&usage, localization-based iads su vypnute
-
- iPhone expert
No krasa. Ja niesom zvyknuty. S 5.0. Som mal usage 7 h a standby 1d12h. Cert mi bol dlzen aj prechadzat na 5.0.1.
(( ach jaj
Edit: downgradovat z 5.0.1 na 5.0 sa neda co? Ked nemam SHSH na 5.0...

Edit: downgradovat z 5.0.1 na 5.0 sa neda co? Ked nemam SHSH na 5.0...
-
- iPhone expert
-
- Senior uživatel
Ani ak by si mal SHSH by to nešlo.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
neake postrehy (zlepsenie, zhorsenie) pri JB absinthe 0.4 ?
Skusal niekto?
Skusal niekto?
-
- Sons of Jailbreak
Tak jak se to vezme no, přijde mi to trochu lepší, ale zase mám hromadu doplňků který tu výdrž budou taky trochu snižovat. Ale jinak bych to asi doporučil

Inak ja som mal vydrz 21:52 totoznu so standby. Vcera vecer som nabil na 100% o 2 v noci odpojil zavrel vsetky app v MT vypol 3G, Wifi a o 11 "rano" som mal 100%

zeby to bolo vsetko koli "beziacim" app v MT?
Vcera vecer som bol odhodlany urobit restore a JB nanovo, tak mozno sa zlakol a spamatal sa

Ahojte, mam len otazku ide v pohode JB na Iphone 4S 5.0.1 ale fw. 01.00.14 ?? ( teraz kupovany)
- pouzit nastroj ktory je na 01.00.13 alebo radsej asi pockat ??
Dakujem
- pouzit nastroj ktory je na 01.00.13 alebo radsej asi pockat ??
Dakujem
Ja mam aktualizovany iOS na 5.0.1 9A406 1.0.14 a v pohode JB prebehol a zatial je dost stabilny pouzil som absinthe 0.2. (zalezi co tam vsetko clovek natrepe z cydie
)
Takze v pohode breakuj
Max mozes vyuzit novy absinthe 0.4 

Takze v pohode breakuj

Diki, to som chcel pocut idem na to 
edit: plne funkcne bez problemov cez absinthe 0.4 ... dakujem

edit: plne funkcne bez problemov cez absinthe 0.4 ... dakujem
-
- Sons of Jailbreak
Zdravím, jen taková malá otázečka.
Neví někdo v čem je rozdíl mezi verzemi absinthe 0.3 a 0.4?
Já jen jestli má cenu znovu dělat restore a jailbreak.
Díky za odpovědi
Neví někdo v čem je rozdíl mezi verzemi absinthe 0.3 a 0.4?
Já jen jestli má cenu znovu dělat restore a jailbreak.
Díky za odpovědi

iPhone 6S space grey 64GB CZ iOS 10.1.1 Vodafone JB Zatím NE
iPad Mini Retina space grey 16GB CZ iOS 8.4 Wifi JB TaiG
-
- Host
Chci udělat můj první jb. Mám 4S, Win XP a Absinthe 0.3. Co jsem se díval, tak to vypadá, že připojim mob, spusím aplikaci, zmáčknu tlačítko a zachvilu to bude? Je tak nebo se pak musí nastavovat ještě nějaká adresa nebo něco jiného?
To VPN pak musím mít zapnuté pořád nebo po instalaci se může vypnout?
S tou baterkou jak se tu semtam píše, že se rychle vybíjí, máte problém všeci nebo jen někdo?
Můžu telefon nějak znefunkčnět?
Moc díky za info.
To VPN pak musím mít zapnuté pořád nebo po instalaci se může vypnout?
S tou baterkou jak se tu semtam píše, že se rychle vybíjí, máte problém všeci nebo jen někdo?
Můžu telefon nějak znefunkčnět?
Moc díky za info.
-
- Klub čistého iOS
No já nemám s baterkou jedinej problém, řekl bych že drží víc než předchozí IP4.

-
- iPhone expert
Ja mám tiež baterku OK a VPN mám vypnuté to stačí zapnúť pri JB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
no ja od kedy vymazavam app v multitaskingu uvolnujem ram a vypinam wifi, pricom 3G vypnute stale tak baterka drzi usage 8:30h standby 1d 18h baterka 1% a to som ho normalne pouzival a este aj 2 filmy avi som pozrel 

-
- Moderatorka fóra
To rikam, nejvice baterii zere 3G a data, nehledejte za tim nic jineho, mam odzkousene. 

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.