JB iOS 5.1 tethered - redsn0w 0.9.10b6
Re: JB iOS 5.1 tethered - redsn0w 0.9.10b6
lenze tamto je 5.0.1 ja mam 5.1 to nevadi ?
takze som to spravil a stale pise vyhladava siet... co z tym mozem spravit?
takze som to spravil a stale pise vyhladava siet... co z tym mozem spravit?
Zdravím,
Omlouvám se, ale s JB nemám zkušenosti, takže se možná budu ptát blbě. Jailbreak jsem udělal pomocí Redsn0w, mám iPhone 4 iOS 5.1. Všechno jsem uděal jak se píše na netu, cydia, aplikace všechno běží, ale jakmile se telefon vypne nebo restartuje, nic nefunguje.
Můžete poradit, jak to dát dohromady nebo co delam špatně?
Děkuju.
Omlouvám se, ale s JB nemám zkušenosti, takže se možná budu ptát blbě. Jailbreak jsem udělal pomocí Redsn0w, mám iPhone 4 iOS 5.1. Všechno jsem uděal jak se píše na netu, cydia, aplikace všechno běží, ale jakmile se telefon vypne nebo restartuje, nic nefunguje.
Můžete poradit, jak to dát dohromady nebo co delam špatně?
Děkuju.
-
- Moderatorka fóra
Napíšu to krátce a nebudu vysvětlovat, proč to tak je. Po každém vypnutí či restartování iPhonu, je potřeba ho připojit znovu k PC a přes redsnow zvolit v extras volbu just boot. A to pokaždé.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Roman, ide o to, ze si treba davat pozor na to, aky jailbreak je vydany pre dany IOS, to znamena, ze pokial je tethered, ako tento, tak potrebujes urobit presne to, co napisala Metalgirl. Casom by mal vyjst aj Untethered a to uz je plnohodnotny bez ombedzenia spustat telefon pomocou PC. Tak dufam, ze som pomohol a pochopil si trosku viac, kde je problem, pretoze tu sa niekedy vacsinou clovek nedozvie presne to, kde je problem, ale problem si ty, ze pises...
-
- Moderatorka fóra
OT: edulo: Tady není problém, že se uživatel zeptá. Ale dle mého, pokud už se člověk montuje do takových věcí, měl by si o tom zjistit sám mnohem více. Navíc ani tak není potřeba vědět, čím to je, ale co má udělat, to je to hlavní. Pamatuji, jak jsem kdysi začínala a pročítala spousty zahraničních fór, než jsem přišla na základy JBku a jiné věci okolo toho. Dokonce, i jak se začalo řešit SHSH, tak tady na fóru o tom nic nebylo. Pročítala jsem zahraniční anglická fóra, než jsem přišla na to, o čem to je, své znalosti jsem pak předala zde na fórum. Ale ať tu člověk udělá cokoliv, je to stále málo, na mody se bude plivat stále a pořád a furt. 

-
- Moderator fóra
to si doufam delas srandu, ono kdyby uzivatele trosku zapojili mozek a zkusili svuj dotaz nejdriv napsat do vyhledavace na foru tak by 95% dotazu vubec nebylo a forum by slouzilo k tomu k cemu ma - k sireni novych informaci - a ne k neustalemu opakovani informaci ktere byly receny nespocetnekrat a staci si je pouze najit.
BTW: MG ma 8000 prispevku a ty 14, povime si az jich budes mit aspon 500-1000, pricemz 95% z nich budou odpovedi na opakujici se dotazy..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Host
Ved prave preto, ja sa snazim prhliadat na to, ze kazdy niekde zacinal, on ma 3 prispevky, ja 14 a poviem Vam uprimne, myslim, ze neviem ani 10 percent z toho co vy. No podla mojho usudku, ten clovek, ako to napisal a ked som si to dal do hlavy, tak on ani nevedel, ze existuje take nieco ako tethered a untethered a mozno ani nikdy by na to neprisiel, len by to robil tak, ako mu metalgirl napisala. Ja by som aj z tych 10 percent nevedel polovicu, keby nemal svagor Iphone a v podstate tak som sa k nemu dostal a on mi hned hovoril, ze exitsuje UT a TT jailbreak. Ako nic v zlom, len zostal som trosku haklivy na tomto fore na Moderatorov, ked moderatorovi nebolo za vela napisat koment na to, ked som v jednom prispevku napisal, ze ma to se.e
Ale budis. Vzdy je to o pristupe. A hlavne PEACE

-
- Host
Má s tímto JB na 3GS někdo problém? Mě třeba nefunguje iBooks. Spustím, napíše mi, že se vyskytl problém s konfigurací mého zařízení iPhone, ať ho obnovím v itunes a znovu stáhnu iBooks. Restart telefonu samozřejmě nic nevyřešil. Smazání iBooks a znovu naistalování také ne. Jdu obnovit přístroj 

iPhone 3GS 16 GB; iPad 1 16 GB wifi
-
- Moderator fóra
Na ibook existuje v cydii fix, na zadnem JB zarizeni iBook nefunguje korektne, a nic krome toho fixu nepomuze, pokud je nutnost mit JB.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Host
Děkuji za odpověď, o fixu jsem vůbec nevěděl. Chtěl jsem JB hlavně kvůli activatoru a sbsettings, což stejně ještě není na 5.1 funkční, takže si počkám, ale alespoň jsem nemusel kvůli ibooks obnovovat, kdybych věděl o fixu. No nic, mohl jsem si ušetřit čas. Budu si to pro příště pamatovat 

iPhone 3GS 16 GB; iPad 1 16 GB wifi
-
- Host
Zdravím Vás.
Chtěl jsem si hodit JB na 5.1. Stáhl jsem si nejnověší iTunes (už jsem i odinstaloval a znovu nainstaloval) a při spuštění redsnow mi to neustále hlásí could not load mobiledevice.dll hned při úvodní obrazovce. Když dám jailbreak, tak při přechodu do DFU mode (už jsem jej několikrát dělal, takže vím jak na to) mi to napíše, že nemůže detekovat iPhone. Nevíte někdo co s tím?
Díky. NNJM
Chtěl jsem si hodit JB na 5.1. Stáhl jsem si nejnověší iTunes (už jsem i odinstaloval a znovu nainstaloval) a při spuštění redsnow mi to neustále hlásí could not load mobiledevice.dll hned při úvodní obrazovce. Když dám jailbreak, tak při přechodu do DFU mode (už jsem jej několikrát dělal, takže vím jak na to) mi to napíše, že nemůže detekovat iPhone. Nevíte někdo co s tím?
Díky. NNJM
-
- Moderator fóra
jako prvni vec co me napadne v souvislosti s blackrainem je ze bys mel najit tu knihovnu a redsnow spoustet z mista kde se knihovna nachazi..
pochopils to? pokud ne rozvedu to.
pochopils to? pokud ne rozvedu to.
-
- Host
No jo, jenže já tu knihovnu mobiledevice.dll nemůžu nikde najít. Už jsem dokonce zkoušel přidat knihonvnu itunesmobiledevice.dll, jak jsem našel někde na netu a taky to nepomohlo.
-
- Moderator fóra
je tady: C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support
zkus ji stahnout znovu a narahradit(nejdriv si ale tuhle zazalohuj) a nebo jak sem rikal v prvni zprave nakopiruj bud redsnow k te knohovne a tam ho spust nebo tu knihovnu k redsnow a spust to, pri nejhorsim to muzes zkusit na jinem pocitaci.
myslim ze kdybys KOMPLETNE odinstaloval itunes tj i s registry atd tak to po nove instalaci delat nebude.
mas nejnovejsi itunes? nekde sem myslim slysel ze na 5.1 JB (tethered) je treba nejnovejsi itunes.
zkus ji stahnout znovu a narahradit(nejdriv si ale tuhle zazalohuj) a nebo jak sem rikal v prvni zprave nakopiruj bud redsnow k te knohovne a tam ho spust nebo tu knihovnu k redsnow a spust to, pri nejhorsim to muzes zkusit na jinem pocitaci.
myslim ze kdybys KOMPLETNE odinstaloval itunes tj i s registry atd tak to po nove instalaci delat nebude.
mas nejnovejsi itunes? nekde sem myslim slysel ze na 5.1 JB (tethered) je treba nejnovejsi itunes.
-
- Starý pes fóra :)
Postupuj dle tohoto vlákna viewtopic.php?f=27&t=51609
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
zdravim chtel bych se tak jen optat pro informaci kdy si myslite ze vyjde asi untethered? dekuji za odpoved
-
- Moderator fóra
21.12.2012
-
Určitě na 100% vyjde 1.4.2012.
-
- Host
Tony1: ses si opravdu jistej?
-
Moje nervy to je Apríl nikdo tu neví kdy vyjde UT, pochop to prostě vše záleží na několika lidech na světě co budou mít chuť a čas.
-
- Moderatorka fóra
Až řeknu, tak výjde. 

-
- Mírně pokročilý
ahoj mam problem pri spusteni redsnow na mac lion na mojom macbook air. ide o to ze vobec nejde spustit ked nan kliknem zobrazi sa iba ikona v docku a skace ked nan kliknem tak zmizne. nevie niekto co s tym ?
dakujem
dakujem
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
Přátelé,
mám iP 4, neblokován s iOS 5.1. a uvažuju o JB, je to reálné nebo se ještě čeká, jinde se dočtu že nee, pak na další, že zas je, tak jen at vím
Díky
mám iP 4, neblokován s iOS 5.1. a uvažuju o JB, je to reálné nebo se ještě čeká, jinde se dočtu že nee, pak na další, že zas je, tak jen at vím

Díky
-
- iPhone expert
Na iP4 je JB a môžeš urobiť a na iP4S ešte nie je takže aj keby si chcel tak neurobíš. Ale ako vidím podľa profilu tak máš iP4 tak JB môžeš urobiť.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
Necituj poslední příspěvek. MG
Díky, uvažuju právě zda to má cenu, ale asi do toho pudu no.
Díky, uvažuju právě zda to má cenu, ale asi do toho pudu no.
-
- Sons of Jailbreak
Kobrovnik, stale pri vyp/zap iphonu budes musiet znovu nakopnut JB cez pc
Redsnow/Extras/Boot
Doporucujem hned po JB stiahnut tweak, semi-tethered ,..
Tel po vyp/zap bude ciastocne funkcny, bude sa dat volat, pisat atd ale bude neaktivny JB, a nainstalovane veci z Cydie, nepojde Safari atd.... viac v teme
Redsnow/Extras/Boot
Doporucujem hned po JB stiahnut tweak, semi-tethered ,..
Tel po vyp/zap bude ciastocne funkcny, bude sa dat volat, pisat atd ale bude neaktivny JB, a nainstalovane veci z Cydie, nepojde Safari atd.... viac v teme
iPhone 8 plus 256GB
-
- Host
Mám pocit ze na 5.1 ješte neni hotov,nebo snad ano??čekam na to sám...??
Jop, chlapi díky. Už jsem to včera zjistil, ještě počkám na úplný JB, je to na pec to furt nabootovat skrze redsnow.
-
- Sons of Jailbreak
furt??? co s tím děláš??
já to mám od začátku a bootoval jsem jednou
já to mám od začátku a bootoval jsem jednou
-
- Senior uživatel
ja jsem mel na iP4 taky teth a nabootoval jsem jednou po samotnym JB a pak uz jsem nikdy nepotreboval, nechapu co stema telefonama porad delate,ze musite porad rebootovat
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
Ma niekto problem s JB? cez redsnOw 0.9.10b6 vsetko sa mi podarilo cydia v mobile ale ked si chcem dat nejaku aplikaciu tak instalacia zlyhala a potom uz neviem spustit ziadnu aplikaciu v Iphone hned to vypina
Ne furt, to je přehnané, ale jak říkali, cydia byla bílá, pak jsem hodit reboot, poté jsem nainstal všechny věci z cydie a to chtělo restart tel, takže další reboot a v tom mě to přestalo bavit...
Zkrátka počkám si
Zkrátka počkám si

-
- Host
Když sem udelal JB tak kdyz se mi vybije nebo ho vypnu tak musim znovu bootnout cydiu,bo mi jinak nejede net a vše kolem. Je nejaky recept nato? Dik za radu. Jinak mam 3gs
-
- Moderator fóra
takhle se to ma chovat.. dokud nevydaji untethered JB tak budes muset vzdy po restartu iphone bootovat pres pocitac.
-
- Senior uživatel
-
- Mírně pokročilý
Zkusil bych, kdyby to slo stahnout.
-
- Senior uživatel
asi trosku zase podvod... jakmile bude JB pro 4s a iPad 2 5.1 tak se to tady urcite dozvis..... a urcite od renovovanych skupin
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- Host
barberry.pha píše:Na ibook existuje v cydii fix, na zadnem JB zarizeni iBook nefunguje korektne, a nic krome toho fixu nepomuze, pokud je nutnost mit JB.
prosím prosím, jak se jmenuje ten fix na iBooks v Cydii? A musím přidávat do Cydie nějaký kanál? Mám 5.1 a potřebuju jak JB tak i iBooks... děkuju moc za info!!! iBooks velmi postrádám

Pomôžte mi :/
Spravil som si jailberak, ale cydia bla biela a neišla tak som sa tu dočítal že trebá dať just boot no a keď to dám tak sa mi to zasekne pri uploading first page (či tak neako) a spadne mi redsnow. Ako to spraviť ?
EDIT : No tak teraz asi na ôsmi krát sa mi to podarilo, len nechápem prečo mi to predtým neišlo, robil som to tak isto, dal som select ipsw vybral som dal som just boot a stale to padlo
Spravil som si jailberak, ale cydia bla biela a neišla tak som sa tu dočítal že trebá dať just boot no a keď to dám tak sa mi to zasekne pri uploading first page (či tak neako) a spadne mi redsnow. Ako to spraviť ?
EDIT : No tak teraz asi na ôsmi krát sa mi to podarilo, len nechápem prečo mi to predtým neišlo, robil som to tak isto, dal som select ipsw vybral som dal som just boot a stale to padlo