3GSko s iPad BB 6.15.00 GPS Fixed! [nefunguje]
3GSko s iPad BB 6.15.00 GPS Fixed! [nefunguje]
[mod=Metalgirl]Text příspěvku smazán z důvodu používání barev, které nejsou zde na fóru povoleny používat. Autor příspěvku, ať si napíše celý text znova, já to za něj opravovat celé nemíním, nemám na to čas a ani chuť, jak to vidím.[/mod]
Re: 3GSko s iPad BB 6.15.00 GPS Fixed!
Ve slusnosti k zamysleni! (sproste vam to [olor=#FF0000]JISTE[/color] rikaji blizci)
Clovek jse vam snazi pomoc a radi s jasnou již ozkoušenou a vyřešenou věcí kterou česke iPhone forum postrada jak sul! jak chuj to rozvede dopodrobna a da si zalezet at je to easy i pro duchodce bez dalsiho zbytecnyho vyptavani a vy nejdriv smazete pul uzitecnych linku ktere jim usetri hodne casu a nervu a pak to smazete celí! a jen kvuly nepodstatne veci jakoze tam bylo 5 slov vyznaceno barvou!
Lidi ti ktere tato problematyka tizi neresi jestly jsem pravopisny dement nebo jsou dulezite veci zviraznene ale celkova podstata a hlavne ze to bylo DOPODROBNA od linku az po cesty KOMPLET navod i pro vola jak mit zas iP better !
Ale vas zajmaji jen vase scestne pravidla! chapu sproste slova! beru double post ! Ale to ze jste arogantni na nooby, mazete linky a cesty buzerujete za blbosti to je od Adminu [olor=#FF0000]NEPRIPUSTNE[/color]
aspon vite ze to je mozne a jak jsem tu cetl minulou noc prispevek nekoho z adminu jak sekiroval nooba at si precte manual iTunsu a pak at se pta a ze pokud mu jede GPS na ipad BB tak je asi jediny na svete..... KVAKVA KVALITA!
[olor=#FF0000]ADMINE DIV JSE JSEM DRUHY[/color]
A nebyt vasi arogance bylo by nas mrdy!
uz jen z principu to nebudu psat znova
takze lidi sorry ale google vam to prozradi po par hodkach!
(v češtine to nehledejte typicky arogantni češi to mažou)
DEJTE MI BAN PROSIM at jsem nahodou nezavitam zas nekdy a nevidim jak lidi kteri by mely byt autorita s vybranym chovanim se chova jak namyslenej IDIOT! misto tech pic*** jste mohly napsat slusne a kamaradsky at jsi to spravym ale proc ze kdyz to de i arogantne?!
PS:pokud jsi to precetl celi mas aspon malej respekt
I guess next time you gonna be more friendly! we are just people! like [olor=#FF0000]YOU[/color]
a no jasny nezapomen narazky na hrubky ale uvedom jsi ze Disgrafie/dizlexie jsi stejne jako rakovina nevibira!
- rony
- Klub čistého iOS
ja som si to precital. a nic mi to nedalo. disleksia je choroba, kedy clovek pouziva v neocakavanych situaciach nadavky? tvoja zvlast atypicka, vybrala si za obet len i a y. exoticka varianta.
toto forum je postavene na pravidlach, ktore su vopred kazdemu dostupne, chapem tvoj vztek ale nechapem preco az teraz? mal si hucat ked si ich cital.
toto forum je postavene na pravidlach, ktore su vopred kazdemu dostupne, chapem tvoj vztek ale nechapem preco az teraz? mal si hucat ked si ich cital.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
bohuzel ja ty chyby ani nevidim nepripada mi to divne ci jine... ani natom v podstate nezalezi...
anyway chapu ze jste jsi nastavily rules ale pekne ulitle! a kdyz uz tak to reknu normalne pratelsky a ver ze ja a i vecina normalnich lidi jiz tyto zajeby nedelala!!!!!
nemam cas ani chut po pracovnim stresu a vypeti cist nejaky posahany rules maniku v cesku na iP foru....
ty jsi ctes rules kdyz instalujes programy nebo kdyz nastupujes do letadla atd??? NE!
a kdyz uz teda neco porusis nadavaj ti lidi hned? nebo kdyz jsi kupujes novou televizu a prodavacovy co je znaly rekknes ajoo to ma ten hdDmi conector hned natebe rve arogantne at jsi raci ctes knizku? kamo sorry ale profesionalita PROME zacina ve slusnosti a porozumneni k lidem! Jako sam jsi nekdy vsimni vasich komentu! od teho je to FORUM ze noob se pta zkusenych a kolikrat mluvy pritom uplne o necim jincim ale ti zkuseni jsou tu od teho aby mu to vysvetlil a jetly ne tak naco tu je? pripomina mi to ucitelky ze zakladky "profesorko ja temu nerozumim----odpoved mas davat pozor" bullshit!
anyway nebudu takova sketa a kdyz uz jsem jse navas vykecal a nedostal jsem kupodivu arogantni a vidlackou odpoved na rubu banu tak to celi smazni az povrch a ja jsem hodim odkaz na ten anglickej navod psat zas costume way nebudu...
a jeste TY nejsi onic lepsi !!!! ty jsi mi dal ban pred new year! stejna situace! neziju par let v cr a arogance a namyslenost cechu me dostava do varu!
potrebovaly byjste taky vypadnout abyjste zjistily ze jinde to tak neklape a vsem je uprdele jestly mas nejakyho osuntelyho sheviho nebo lamborginy ale jaky jses! Styska se mi po ceske prirode jak PI** a po mentalite cechu kteri sou na stejne vlne ale prave kdyz ctu nebo jsi vzpomenu na tu aroganci zavist a namachrovanost na upny hovn* je mi to az lito!
jen detail.. vsechno to je dYslexie a dYSgrafie
=)=)=) nice =)=)=) a to je jeste nic oproti pravopisu!
ale kazdymu nadelila priroda jinak.... a ja jse zato nestydím! vzdelany clovek pozna vecinou hned po prvni vete ze to nebude zaskolactvim =)
ale kazdymu nadelila priroda jinak.... a ja jse zato nestydím! vzdelany clovek pozna vecinou hned po prvni vete ze to nebude zaskolactvim =)
-
- Moderatorka fóra
Pikul, promiň, ale když neumíš číst PMka, kde jsem tě slušně žádala, abys to doplnil znovu bez barevného písma, to je potom těžké.
Tady je citace té PM, když se doklikáš k těm PMkám, tak by tam měla být jako příchozí. A promiň, nebylo to jen pět slov, kdyby to bylo jen pět slov, tak to za tebe opravím, ale bylo tam toho více.
Tady je citace té PM, když se doklikáš k těm PMkám, tak by tam měla být jako příchozí. A promiň, nebylo to jen pět slov, kdyby to bylo jen pět slov, tak to za tebe opravím, ale bylo tam toho více.
Metalgirl píše:Doplň, prosím, ten text znovu, ale bez barevného textu. Děkuji.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
tak jo teda tady to mate ipedaci =)=)
[olor=#FF0000]http://modyourphone.com/?p=554 [/color]
neni to zrovna navod dle predstav ale i ja DISDEMEN* to rozchodil po par hodkych na iP 3GS 6.15 bb fw 4.0.1
Už jsem tu psal doposledniho kroku podrobnej navod i s linkama na download ale nejak to nesedelo s komunistickym a pravopisnym citenim slecny MetalGirl tak to smazla a ja to podruhe ****=)=)=) kdyztak message ji ona to ma v merku ze to maze=) ale inac peace =)=)=)=)
GOOD LUCK
MetalGirl..... aaaha tak to zni jinac =) ja jsi prave odskocil spokojenej na obed s new GPS a kdyz se vratim tak jen hledim...
a to jsi me uz jen dorazyla zas tema recima o cj lang. jelikoz nedavno jsi na muj koment dala taky dobrej val ze jsi amm dat cj tabor a zamyslet jse nad sebou....
no jo ale jak kdyz ani nevim jaky i tam patri =) ja uz muzu rict ze umim psat lip anglicky jak cesky ale taky me tam dYs... obcas pekne prudi...
MetalGirl ....
tak jsem jse konecne doklikal k tem messages POZNAMKA jak na skole ve 2:23 pm s a hned nato ve 2:38 pm DELETE
=)=)=) toho aby jsi taky clovek vsiml =) stejne jako jiz nekolikrat jsem hledal volbu Smazat prispevek a zase nevim kde je?! logicky bych ho ocekaval hned vedle "upravit a citovat"
Naposledy upravil(a) _pikul_ dne sob kvě 07, 2011 1:45 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
V tomhle tématu jsem o tvojí češtině neřekla ani prd. Ano, předtím jo, ale to ses tam vysmíval druhým, ten tvůj příspěvek byl dost arogantní a povýšený. Nemám ráda, když se jeden vysmívá druhému a sám jaksi na tom není na 100%. Ale řekni mi, kde v tomto vláknu vidíš něco o tvojí češtině? Já teda jsem se nikde tady v tomto vláknu o tvé češtině nezmiňovala. A co se týče těch oprav, tak se jednalo o ty barvy, nikoliv o pravopis.
Děkujeme za poslání ENG návodu.
Děkujeme za poslání ENG návodu.
ale ale zas tak hrubej jsem nebyl vrat jse tam a uvidis kcemu jsem to komentoval a jak jsem okomentoval i sebe a kdyz vynechas ty hrubky tak vycitis ironii! a psal jsem to brzo rano po party ani jsem nespal a sel hned do prace... neni sice omluva ale to me proste sundalo! =) opet chalan co chce iPad BB do CZ unlock iphonu zakazdou cenu =) nesmala by jses? =)
ja jsi tak vylozil "nemám na to čas a ani chuť, jak to vidím."
ten ang navod delal bohuzel nekdo kdo setril na barvickach az moc =)=) nezda se ti ? =)=) ja jen chtel aby to bylo zviraznene ale pak ve finale jsem sam nedaval tu zlutou a kdyz jsme to chtel zmenit tak uz to nebylo tak easy jak to tam nakopnout a hlavne jsme nepoznal ktera je zas zluta jelikoz to v tech zavorkach neni..
a cemu to vlastne vadi? kdybych to zrovna netrefil tak blbe s tou zlutou tak bylo podtrhle jen to dulezite co chybí v origo ang zneni...
ja jsi tak vylozil "nemám na to čas a ani chuť, jak to vidím."
ten ang navod delal bohuzel nekdo kdo setril na barvickach az moc =)=) nezda se ti ? =)=) ja jen chtel aby to bylo zviraznene ale pak ve finale jsem sam nedaval tu zlutou a kdyz jsme to chtel zmenit tak uz to nebylo tak easy jak to tam nakopnout a hlavne jsme nepoznal ktera je zas zluta jelikoz to v tech zavorkach neni..
a cemu to vlastne vadi? kdybych to zrovna netrefil tak blbe s tou zlutou tak bylo podtrhle jen to dulezite co chybí v origo ang zneni...
Naposledy upravil(a) _pikul_ dne sob kvě 07, 2011 2:03 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
Omlouvám se za svou přehnanou reakci. Máš pravdu, nevěděla jsem, že máš tyto vady, tudíž taková byla reakce. Nyní to vím a omlouvám se. Stejně tak se omlouvám za smazání celého návodu.
=) no problem o omluvy mi nejde
spis sem rad ze jsi si vedoma sveho chovani a doufam ze se ti samotne hnusi kdyz to vemes z pohledu "novacku" ci vykendovich navstevniku... samozrejme to nedelas jen ty... od dob co resim JB a znam toto forum tak ho nemam zrovna v lasce jen diky Aroganci adminu...
a kde je spatne Vedeni tam business neklapne. prave naopak kdyz nekdo zvas Ad. poradi tak ten clovek jsi teho vice vazi jak normalne...
a už dost tech bullshi** jdu si pro vecu a zaplavat a ty prosimte pokud muzes smaz vsecky ty prispevky co nepatri k temu topicu , tohle tema asi lidi nezajma =)))
spis sem rad ze jsi si vedoma sveho chovani a doufam ze se ti samotne hnusi kdyz to vemes z pohledu "novacku" ci vykendovich navstevniku... samozrejme to nedelas jen ty... od dob co resim JB a znam toto forum tak ho nemam zrovna v lasce jen diky Aroganci adminu...
a kde je spatne Vedeni tam business neklapne. prave naopak kdyz nekdo zvas Ad. poradi tak ten clovek jsi teho vice vazi jak normalne...
a už dost tech bullshi** jdu si pro vecu a zaplavat a ty prosimte pokud muzes smaz vsecky ty prispevky co nepatri k temu topicu , tohle tema asi lidi nezajma =)))
_pikul_ píše:=)=)=) nice =)=)=) a to je jeste nic oproti pravopisu!
spis to je demence ja jsem taky dyslektik, dysgrafik a dysortografik a pisu normalne... omlouvat se timhle je fakt ubohost a demence...
-
- Starý pes fóra :)
OT: jak já nesnáším, když někdo neumí pořádně česky a používá anglické výrazy a ještě ke všemu blbě 

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Moderator fóra
Tak po precteni tohoto topicu mam k autorovi par poznamek:
Myslim ze tvou popsane vady nemaji co docineni s tim aby sis precetl pravidla fora, to ze ti Metal jeste posle PM s upozornenim nez ti ten post smazala a ty se na Zpravy nekoukas je TVUJ problem!
Kdyby si kazdy uzivatel co se prihlasi na forum precetl pravidla, jak by mel, vyplnil profil atd. tak by tady, jak ty rikas arognatni, nikdo nebyl.
Vsechno by fungovalo v krasne harmonii a my se vlastne asi i nudili, tim ale ze na to uzivatele kaslou, vcetne tebe! , nebo nevim cemu si nerozumnel v tom ze se nemaji pouzivat barevny text! tak je nekdo musi usmernovat. Nekoho staci jenom upozornit ale nekomu zkratka nepomuze vubec nic, jako v tvem pripade, kdy jsi i pres upozorneni vesele pouzival barvicky dal.
V kazde fungujici spolecnosti, jsou nejaky pravidla, ktere by se meli dodrzovat, a je vzdy i nekdo kdo na to dohlizi aby vse fungovalo jak ma. Tady na tomto foru to mam za ukol jako moderator ja, moderator od slova moderovat, takze usmernovat diskuzi a davat pozor nato aby tady nebyl bordel. A aby se tady v tom navstevnici vyznali. Ne tady delat hotline support (house-MD sorry za ty eng slovicka
)
To ze se ti nelibi je TVUJ problem, protoze prihlasenim tady si s tim souhlasil, protoze to je vsechno v pravidlech.
Klidne si o me mysli ze jsem dalsi arogantni Moderator, ale kdyby TY,a jinaci uzivatele, jsi nemel PROBLEM s tim neco dodrzovat, co je tady tady dano, tak ja bych nemusel byt, podle tebe, arogantni.
Kdyz jsem tady chodil jeste jako uzivatel, tak jsem obdival ty moderatory, kteri si tady vzdycky sjednali poradek, stacilo jedno upozorneni a byl v topicu pokoj. Dodrzoval jsem pravidla a nemel nikdy s nikym problem.
Takze si ve svem volnem case precti pravidla fora, a budeme radi kdyz se jima budes ridit.
Myslim ze tvou popsane vady nemaji co docineni s tim aby sis precetl pravidla fora, to ze ti Metal jeste posle PM s upozornenim nez ti ten post smazala a ty se na Zpravy nekoukas je TVUJ problem!
Kdyby si kazdy uzivatel co se prihlasi na forum precetl pravidla, jak by mel, vyplnil profil atd. tak by tady, jak ty rikas arognatni, nikdo nebyl.
Vsechno by fungovalo v krasne harmonii a my se vlastne asi i nudili, tim ale ze na to uzivatele kaslou, vcetne tebe! , nebo nevim cemu si nerozumnel v tom ze se nemaji pouzivat barevny text! tak je nekdo musi usmernovat. Nekoho staci jenom upozornit ale nekomu zkratka nepomuze vubec nic, jako v tvem pripade, kdy jsi i pres upozorneni vesele pouzival barvicky dal.
V kazde fungujici spolecnosti, jsou nejaky pravidla, ktere by se meli dodrzovat, a je vzdy i nekdo kdo na to dohlizi aby vse fungovalo jak ma. Tady na tomto foru to mam za ukol jako moderator ja, moderator od slova moderovat, takze usmernovat diskuzi a davat pozor nato aby tady nebyl bordel. A aby se tady v tom navstevnici vyznali. Ne tady delat hotline support (house-MD sorry za ty eng slovicka

To ze se ti nelibi je TVUJ problem, protoze prihlasenim tady si s tim souhlasil, protoze to je vsechno v pravidlech.
Klidne si o me mysli ze jsem dalsi arogantni Moderator, ale kdyby TY,a jinaci uzivatele, jsi nemel PROBLEM s tim neco dodrzovat, co je tady tady dano, tak ja bych nemusel byt, podle tebe, arogantni.
Kdyz jsem tady chodil jeste jako uzivatel, tak jsem obdival ty moderatory, kteri si tady vzdycky sjednali poradek, stacilo jedno upozorneni a byl v topicu pokoj. Dodrzoval jsem pravidla a nemel nikdy s nikym problem.
Takze si ve svem volnem case precti pravidla fora, a budeme radi kdyz se jima budes ridit.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Mírně pokročilý
Prečo tu zas preberáte jeho problémy myslím si že každý nech si niečo napíše ale tým by debata mala hasnúť skor by sme sa mali venovať či to naozaj funguje.. a či to tu niekto s užívateľov naozaj testoval a ako dopadol rád by som dotoho išiel ale teraz potrebujem funkčný Ip ...tak až neskor by som to vyskúšal ...
týmto by som poprosil ak to niekto vyskúšal nech napíše či to ozaj funguje
týmto by som poprosil ak to niekto vyskúšal nech napíše či to ozaj funguje

->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
House_MD píše:OT: jak já nesnáším, když někdo neumí pořádně česky a používá anglické výrazy a ještě ke všemu blbě
každy nemuže byt dokonaly jako ty!
-
- Pokročilý uživatel
_pikul_ : plně s tebou souhlasim v prvnim příspěvku......oni tady budou až tak zažraný do takovejch pravidel až iPhone forum ztraci svuj význam.....
- rony
- Klub čistého iOS
venovat sa tomu budeme, mam tu link, minimalne to prelozim ja alebo niekto iny, dame k navodom a pockame, kto ochotny to vyskusa a potvrdi funkcnost a prida poznamky k navodu, klasicky postup, keby sa na nas zosype nejaky navod, kde moze byt kopec podmienok, ktore sa objavia az po tom ako prestane byt informacia senzaciou.
ja si minimalne precitam anglicky a podla toho zvazim ci je zaujimave doplnit varovanie o ipad bb o moznost s tym nieco robit.
na prve pozretie: je to fix problemu s gps. mozno funguje ale ak niekomu nezaberie, znamena to len to, ze autorovi zabral, inym tiez a mozno vsetkym nezaberie.
spociva v instalacii jednej temy pre winterboard, editacii jedneho suboru a reboote.
kto ma cas, otvori vlakno v sekcii Ostatni navody a prepise to cesky.
psychos: chces jeden den bez pravidiel? ludia od stola maju nadherne predstavy, len v realite im nic poriadne nevychadza. je tu niekolko tisic uzivatelov, popis svoju predstavu fungovania fora bez pravidiel. kludne sa rozpis, my sa budeme inspirovat a ak rucis za fungovanie, tak padne nase presvedcenie, ze pravidla tvoria uspesne, prehladne a uzitocne forum vacsine uzivatelov a to za stavu, kedy niektori z nich aktivne sabotuju tento ciel. mozno si idealista a veris, ze ludia si uvedomuju ake je dolezite respektovat inych a bez pravidiel to urobia lepsie. neviem, popis nam to. diky moc.
ja si minimalne precitam anglicky a podla toho zvazim ci je zaujimave doplnit varovanie o ipad bb o moznost s tym nieco robit.
na prve pozretie: je to fix problemu s gps. mozno funguje ale ak niekomu nezaberie, znamena to len to, ze autorovi zabral, inym tiez a mozno vsetkym nezaberie.
spociva v instalacii jednej temy pre winterboard, editacii jedneho suboru a reboote.
kto ma cas, otvori vlakno v sekcii Ostatni navody a prepise to cesky.
psychos: chces jeden den bez pravidiel? ludia od stola maju nadherne predstavy, len v realite im nic poriadne nevychadza. je tu niekolko tisic uzivatelov, popis svoju predstavu fungovania fora bez pravidiel. kludne sa rozpis, my sa budeme inspirovat a ak rucis za fungovanie, tak padne nase presvedcenie, ze pravidla tvoria uspesne, prehladne a uzitocne forum vacsine uzivatelov a to za stavu, kedy niektori z nich aktivne sabotuju tento ciel. mozno si idealista a veris, ze ludia si uvedomuju ake je dolezite respektovat inych a bez pravidiel to urobia lepsie. neviem, popis nam to. diky moc.
-
OT: vy pořád nechápete jednu věc: ta pravidla jsou tu kvůli pořádku a řádu. Aby tady nebyl bordel, informace měly nějakou hodnotu. Nikdo by neřekl ani slovíčko, kdyby tu byl smysluplný návod a v něm něco barevně zvýrazněno. Ale když ten příspěvek vypadá jako papoušek, jsou v něm chyby, je nepřehledný a o čem je pochopíte až po desátým přečtení, tak je to o ničem.
A TY zas nechapes milej Alfe ze muj problem je s vasi casto nevhodnou reakci na poruseni pravydel.
Sorry ale ten navod byl strucnej a podrobnej ze by ho pochopyl i duchodce PRIZNAVAM ze tech zvyraznenejch vet bylo hodne a netrefil jsem barvy ale najivne jsem jsi myslel ze od teho tam ty barvy jsou.... ale zas neval blbosti ze byl onicem to mi zveda adrenalin vic jak ten delete!
Malej provokativni postreh slecna Metalgirl bud zije mimo CZ a pouziva origo operatora k iphonu nebo jak spis typuji ma ceskej model jiz pro cz standartne odbloklej a ma chybu v profilu a to je Moderator a taky asi necetla pravydla nebo je snad rebelsky sabotuje ci upne normalni mistake kteremu pravy vy moc nerozumite?
=)=)=)
:Registrován: pon úno 15, 2010 9:17 pm
Zařízení: iPhone 3GS 16GB
Verze iOS: 4.3.1
Jailbreak: ano
[olor=#FF4000]Unlock: ne [/color]
GameCenter ID: Metalgirl
Naposledy upravil(a) _pikul_ dne sob kvě 07, 2011 10:23 am, celkem upraveno 1 x.
- rony
- Klub čistého iOS
ok, spravime experiment, prelozime navpd, das nam kontaktne udaje, mail a cojaviem icq, skype. pod navod ich dame a budes zbierat skusenosti o jednoduchosti navodu, si ochotny? ake kontakty das je na tebe, minimalne tam dam odkaz na tvoje pm spravy a na vlakno s diskusiou a budes aktivne odpovedat ludom, co tam budu pisat. vyskusaj si to.
radi sa toho zbavime a radi ti dame kompletne kompetencie k tomu, aby si to tam riadil bez pravidiel len podla toho ako si schopny posudit jednoduchost navodu a predpokladam, ze sa nikto nebude na nic pytat a teda ziadna zataz na teba to nebude.
slovo chlapa chcem od teba a to slovo je ano alebo nie. ziadne ine obkecavacky nechcem, to robia baby.
ak povies ano, nebude ziadny mod, ktory by ta diskriminoval a rucim za to ja osobne, lebo som zvedavy ci tvoje slova platia.
radi sa toho zbavime a radi ti dame kompletne kompetencie k tomu, aby si to tam riadil bez pravidiel len podla toho ako si schopny posudit jednoduchost navodu a predpokladam, ze sa nikto nebude na nic pytat a teda ziadna zataz na teba to nebude.
slovo chlapa chcem od teba a to slovo je ano alebo nie. ziadne ine obkecavacky nechcem, to robia baby.
ak povies ano, nebude ziadny mod, ktory by ta diskriminoval a rucim za to ja osobne, lebo som zvedavy ci tvoje slova platia.
-
pikul: co to meleš za ootiny? iPhone pro ČR je neblokovaný. Ne odblokovaný...
-
- Host
mam dotaz: to je jen pro 3Gsko ?
bystry: jo je to prej skouseny na trojkach G/GS ale nevi co to udela s 4
a ja sam mam GS a slape to =)
ADMIN....
NE!
Duvody:
Pracuji 6 dni v tydnu mam 2 zamestnani, necetl jsem pravydla, neumim poradne cesky, nerozumim dostatecne problematice daneho tematu jak by mel Moderator rozumet!
A PROTO JSE DOTEHO NES**U a aby jsme jsi to ujastnily NIKDY jsem nehanil vasi praci ze ji delate malo nebo blbe ale JEN ze jse kolikrat chovate jak idio** a ne jednou jsem tu i vyse napsal RESPEKT ale to CHOVANI je ZAKLAD!!!!!!!!!!!
edit:
House_MD píše:pikul: co to meleš za ootiny? iPhone pro ČR je neblokovaný. Ne odblokovaný...
mas uplnou pravdu! to meni potom vse! =)
Bystry to chlapec =)
používej upravit, doubleposty tu nejsou povoleny. H_MD
- rony
- Klub čistého iOS
2post: a sorry zan
Tu je preklad, _pikul_ ho môže autorizovať, či tam nie sú nejaké faktické chyby: viewtopic.php?f=13&t=43866
Predtým ako začnete klásť otázky, prečítajte si samotný návod:
Návod Fix nefunkčného GPS na telefónoch s iPad basebandom 6.15
Toto vlákno sa stáva diskusným vláknom k uvedenému prekladu návodu.
Tu je preklad, _pikul_ ho môže autorizovať, či tam nie sú nejaké faktické chyby: viewtopic.php?f=13&t=43866
Predtým ako začnete klásť otázky, prečítajte si samotný návod:
Návod Fix nefunkčného GPS na telefónoch s iPad basebandom 6.15
Toto vlákno sa stáva diskusným vláknom k uvedenému prekladu návodu.
- rony
- Klub čistého iOS
_pikul_ prave to chovanie ako idioti by si si mohol vyskusat tym, ze budes odpovedat a riesit problemy s navodom, ktory ako tvrdis, je jednoduchy aj pre dochodcov, dame ti sancu overit si, ze nemas pravdu a zaroven overit si, ze to chovanie ako idioti si velmi rychlo osvojis a presvedcis sa, ze z druhej strany sa ti to zda idiotske pretoze sa ta to dotklo a urazilo ta to. Z nasej strany je to len trvanie na vopred zverejnenych pravidlach. Ja rozumiem len tomu, ze chces, aby sme s kazdym jednali individualne a davali si pozor. Nas je tu 20, aktivne v jednu chvilu pracujeme mozno traja. Pisu sem desiatky ludi. Sorry clovece, ty mas svoju pracu a svoje dovody, a my mame svoju pracu a svoje dovody.
Prepac, ja som tiez zamestnany, tiez mam svoje priority, takze to beriem naozaj s usmevom. Pretoze tie iste naroky na cas ake popisujes mame aj my. Ak mame tvrde a prisne reakcie, vyplyva to z toho, ze naozaj nic nam nekaze riesit kazdeho osobne a individualne a citlivo. Nikto z vas kecalov nam nenapisal predstavu fungujuceho fora, kde by to bolo inak ako to je teraz. Recicky o arogancii modov si nechajte, lebo ak vam vadi, dajte sem navod a priklad ako sa treba spravat, potrebujeme ho vidiet, ze funguje.
Bez toho je to len kecanie o niecom, co ste si nevyskusali. Garantujem vam, ze sa budete spravat rovnako zoci voci desiatkam a stovkami ludi.
_pikul_ prid sem o niekolko dni a uvidis, kolko ludi bude rozumiet navodu ako vravis, pre dochodcov.
Prepac, ja som tiez zamestnany, tiez mam svoje priority, takze to beriem naozaj s usmevom. Pretoze tie iste naroky na cas ake popisujes mame aj my. Ak mame tvrde a prisne reakcie, vyplyva to z toho, ze naozaj nic nam nekaze riesit kazdeho osobne a individualne a citlivo. Nikto z vas kecalov nam nenapisal predstavu fungujuceho fora, kde by to bolo inak ako to je teraz. Recicky o arogancii modov si nechajte, lebo ak vam vadi, dajte sem navod a priklad ako sa treba spravat, potrebujeme ho vidiet, ze funguje.
Bez toho je to len kecanie o niecom, co ste si nevyskusali. Garantujem vam, ze sa budete spravat rovnako zoci voci desiatkam a stovkami ludi.
_pikul_ prid sem o niekolko dni a uvidis, kolko ludi bude rozumiet navodu ako vravis, pre dochodcov.
OK uz me to FAAAAAAAAKT nebavi... PROMIN P*C* ze jsme daval tak spatne navody a rady POLEPSIM se a uz nebudu davat ZADNE!
nemam sice ipad BB ale docela me zajima jestly Vam to funguje.Kdo skusil at da vedet.Mam kamarada ktery updatnul na Ipad BB a chci mu pomoct no nechci s jeho ip skouset psi kusy.Predem dekuji.
-
- Host
nj tiez by ma to zaujimalo ci to mam skusit prejst na ipad bb.
- rony
- Klub čistého iOS
moramiki píše:nemam sice ipad BB ale docela me zajima jestly Vam to funguje.Kdo skusil at da vedet.Mam kamarada ktery updatnul na Ipad BB a chci mu pomoct no nechci s jeho ip skouset psi kusy.Predem dekuji.
ak uz v tom ipad bb je, tak toto nie je devastacny pokus.
ale ipad bb by som do telefomu nedaval len preto ze existuje tento navod lebo neriesi nic z ostatnych problemov. plati teda varovanie, ze ipad bb nie.
_pikul_ píše:OK uz me to FAAAAAAAAKT nebavi... PROMIN P*C* ze jsme daval tak spatne navody a rady POLEPSIM se a uz nebudu davat ZADNE!
ty vyzvy neprijimas lebo nemusis a od nas chces, aby sme sa prisposobili tvojej nalade, sorry, ziadny respekt voci tebe. spravas sa typicky plno kecov a narokov ale len voci druhym.
poprosim ta: vulgarity aj s hviezdickami, ci bez nich, ci mas alebo nemas akekolvek problemy, sem nepatria, slusne vyjadrovanie bez vulgarit zvladnes aj s postihnutim. ja som vulgaritami po tebe nehadzal, tak to nerob ani ty. o to ta prosim a vyzadujem to. ak od nas ziadas nieco, coho nie si schopny sam, si pokrytec. ziadna choroba nesposobuje neokrochane spravanie plne vulgarity.
-
- Moderatorka fóra
Nevim no, nekterym nestaci normalni omluva, stejne si me bude brat nadale do huby. Chlape, ted za poslednich par prispevku jsi ukazal, ze nejsi schopny slusneho chovani. Vizitku si tu delas sam.
-
- Host
Tak Iphone 3GS s 06.15.00 OS 4.2.1 - nefunguje. nahrál jsem ho do Winterboardu, zapnul, vypnul iphone - nic, respring - nic
aplikace: MotionX, pocketGPS, mapy.cz, ještě stahuju offline maps, ale asi nic :/
aplikace: MotionX, pocketGPS, mapy.cz, ještě stahuju offline maps, ale asi nic :/
Iphone 3GS 6.1.2. JB - BB 05.13.04 
GC: Cvrckin

ani mne to nefunguje... tiez 3GS 4.2.1...
// aspon keby bola moznost ten baseband dat na povodny, aby som ho mohol predat ako blokovany ale aspon funkcny :/
// aspon keby bola moznost ten baseband dat na povodny, aby som ho mohol predat ako blokovany ale aspon funkcny :/
Naposledy upravil(a) double dne pon kvě 09, 2011 9:36 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý uživatel
Nefunguje. Škoda. 

-
- Host
taky mi to nejde
-
- Sons of Jailbreak
OT: Welcome in flame war! Ze se na to nevykaslete 

/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
-
- Pokročilý uživatel
Restorol som na custom fw 4.3.3, použil som nový ultrasn0w a GPS konečne asi po 3/4 roku funguje 

-
- Host
takže jsi nahrál čistej Custom, novej ultrasnow a použil tuto záplatu a jede ti to jo? Zítra se pokusim nahrát novej OS abych to taky zprovoznil...
Iphone 3GS 6.1.2. JB - BB 05.13.04