Iphone 2G - iOS 3.1.3 - Crash Springboard :( :( :(

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
broky11
Host
Host

Iphone 2G - iOS 3.1.3 - Crash Springboard :( :( :(

Příspěvek od broky11 »

Stala sa taká nepríjemná vec... po inštalácií témy do iphonu 2G bežiacim pod
iOS 3.1.3 sa resetoval springboard aby sa tá téma načítala... musel som však
skúsiť hard reset aby som sa vôbec dostal do telefónu samotného..
Výsledok je prázdna čierna plocha takmer na každej obrazovke okrem nastavení
a neustále vyskakujúca chyba Springboard has just crashed a vždy keď ho resetnem dostanem sa k tej istej situácií resp. chybe. Nepomohli aj 100 percentne overené fixy či reinštalácia témy alebo iné témy inštalované do mobilu cez cydiu. vždy skončím pri hard resete alebo ako sa to volá.

Som naozaj v koncoch. Ak by HOCIKTO vedel o HOCIJAKOM riešení, PROSÍM vás, pomôžte mi dostať sa z tohto Safe Modu. Hocijaká pomoc sa cení.

Ďakujem

PeterKiss

Re: Iphone 2G - iOS 3.1.3 - Crash Springboard :( :( :(

Příspěvek od PeterKiss »

Asi myslis safe mode nie ?

Urob nasledovne chod do cydii a odinstaluj tu temu nie re-install ale un-install Ak som ta spravne pochopil nemas pristup do winterboardu pretoze mas na ploche len ikonu nastaveni.

broky11
Host
Host

Příspěvek od broky11 »

velmi sa v tom nevyznam dakujem za rychlu odpoved.. mam pristup do winterboardu a tam su nejake temy ktore asi nie su kompatibilne alebo vobec neviem co sa deje :( neviem co mam v tom winterboarde robit mam 3.1.3 firmware a tam je vela tem a furt mi ukaze ten error ze springboard has crashed... hide winterboard je vypnuty, debug logging je vypnuty summerboard mode je zapnuty.

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Tak chod do cydii a odinstaluj tu temu ktora to sposobuje.

Najlepsie bude dat von cely winterboard ono to tie temy odinstaluje samo.
Ak problem bude pretrvavat chod do cydia/packages/ a vyhladaj si balik ktory si instaloval posledny a daj ho von un-install a iphone by sa mal rozhybat.

broky11
Host
Host

Příspěvek od broky11 »

ako to dám von? momentálne som pri plne funkčnom kompe s internetom ale nemám prístup k wi-fi ani k mobilným dátam... cydia tým pádom nechce odinštalovať nič... ako to spraviť prostredníctvom PC?... a chcem sa spýtať.. ak vyhodím tie témy čo som nainštaloval a odstránim winterboard, je šanca že sa naštartuje ten original springboard čo tam bol pred inštaláciou tej témy? :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Nemas net v mobile ?
Tak chod do winterboardu deaktivuj vsetky temy restart ak nepomoze tak len najst wifi a zistit co si instaloval posledne a odinstalovat.

broky11
Host
Host

Příspěvek od broky11 »

neni cesta cez PC?.. nejaky program alebo ako?....

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Je kopa programov :"i-fun-box" ktore to vedia ale myslim ze deaktivovat temy dokazes aj bez pc :)
To odinstalovanie je len ako posledna moznost pred restore.

Tak sup do WB vypni vsetky temy nemozes mat pri nich taku fajku a restart SB.
Naposledy upravil(a) PeterKiss dne čtv zář 08, 2011 9:39 pm, celkem upraveno 2 x.

broky11
Host
Host

Příspěvek od broky11 »

no deaktivacia tem nepomohla a chytil som wifi od suseda :D odinštalacia winterboardu tiež nepomohla... ešte skúsim pozrieť či tam nie sú nejaké separátne nainštalované témy alebo neviem.. čo je to ten restore?... kupil som iphone 2G s iOS 3.1.3 a za pána neviem ako sa robí nejaký jailbreak či vôbec ako sa inštaluje systém do toho.. ja som expert na windows mobile ale toto fakt že nie :O čo mám robiť teraz? ako sa robí ten restore?

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Restore je reinstalacia ios v iphone, roby sa v itunes cez pc a ak sa do toho pustis odporucam ip uviest do dfu modu.
Co to je tu najdes na fore.
iphone 2g bude blokovany ale z unlockom nebude problem aj to tu mame a jailbreak sa roby cez web stranku www.jailbreakme.com

Ty si ho v tom stave kupil alebo si to sposobil sam ze je stale v safe mode ?

broky11
Host
Host

Příspěvek od broky11 »

ten mobil bol jailbreaknuty s nainštalovanou cydiou a [zakázáno] a inym softwarom s ios 3 všetko tam bolo už čo som potreboval aj k inštalacii ipa aplikacii a tak ďalej ale ja som dnes našiel na cydii temu že Windows 7 pre iphone a ja debil som chcel priliš veľa od toho telefonu a tak to dopadlo... da sa do toho telefonu nainštalovať aj ios 4? :) :) :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Jejo ono to to dalo censored myslel som "ifun box"to je program z ktorym sa dostanes do suborovej struktury iphonu.

A nestvi ma z ipou mi tu nekradneme tak o tomto uz ani slovo.

Tak odinstaluj tu temu windows 7 v cydii a bude to ok.
Ios 4 tam nedas.
Naposledy upravil(a) PeterKiss dne čtv zář 08, 2011 9:37 pm, celkem upraveno 1 x.

broky11
Host
Host

Příspěvek od broky11 »

prepač mi ja sa v tom fakt nevyznam už o tom neceknem... počuj vieš mne ako totalnemu amaterovi s iphonom napisať postup ako dať restore v itunese a ako potom postupovať pri tom jailbreaku?... :( prosím Ťa naozaj vrelá vďaka za pomoc... to sú len dve kroky? restore a jailbreak? :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Up ^ editol som si post nad tvojim.

broky11
Host
Host

Příspěvek od broky11 »

aha... len akosi mam pocit že ten system v tom je pomaly aj ten kamarat mi povedal že už to mam zadrbane od toho manika od ktoreho som to kupil... všakovaky iny software je tu poinštalovany.. v cydii už nie je žiadna téma windows 7 ktorú som nainštaloval... :( ako to preinštalujem.. naozaj ti vďačím za tvoju pomoc dopredu... ten.. restore a jailbreak.. to sú len dve kroky a ten iphone má firmware novy ktory pre neho je tym padom? a potom fakt ze ako by som ho jailbreakol lebo na nete je milion500 informacii o tom a som z toho zmateny.. :( dakujem vopred :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Zapni itunes a urob si zalohy suborov (kontakty, poznamky, sms)
Vypni iphone a daj ho do dfu (navod tu najdes).
A dalej postupuj podla tohto navodu : http://www.ihackintosh.com/2010/02/jail ... h-redsn0w/

Ak si nebudes vediet rady z textom pouzi prekladac.

Odpovědět