Proč mi po JB hlásí český iPhone NO SERVICE?
Proč mi po JB hlásí český iPhone NO SERVICE?
Zdravím všechny,
Pomocí programu redsn0w_win_0.9.9b4 jsem jailbreaknul iPhone 3GS s OS 5 koupený v čechách (odpovídá to i dle seriového čísla, jedná se o new Bootrom).
JB proběhl, iPhone ale nenalezl žádnou síť, ani WIFI a nešel spárovat s iTunes, který mi nutila restore. Po restore vylo vše OK, ale bez JB.
Prosím řekněte mi někdo, v čem by mohl být problém. Jailbreak jsem už nedělal 3 roky tak už se v tom neorientuji.
Díky za připomínky byť jen odeslání na již existující téma, které můj problém vyřeší.
Pomocí programu redsn0w_win_0.9.9b4 jsem jailbreaknul iPhone 3GS s OS 5 koupený v čechách (odpovídá to i dle seriového čísla, jedná se o new Bootrom).
JB proběhl, iPhone ale nenalezl žádnou síť, ani WIFI a nešel spárovat s iTunes, který mi nutila restore. Po restore vylo vše OK, ale bez JB.
Prosím řekněte mi někdo, v čem by mohl být problém. Jailbreak jsem už nedělal 3 roky tak už se v tom neorientuji.
Díky za připomínky byť jen odeslání na již existující téma, které můj problém vyřeší.
Re: Proč mi po JB hlásí český iPhone NO SERVICE?
Zkus jen znova JB. Mě to udělalo to samé a napodruhé OK.
-
- Klub čistého iOS
Skus ho deaktivovat a aktivuj ho s orig sim
Jak to myslíš?
Deaktivovat=udělat restore s čistým firmwarem (před tím ještě vyndat sim)
pak jailbreak
a pak vložit SIM a aktivovat(=připojit k iTunes?)
Trošku nevím jak přesně ty kroky máš na mysli.
Deaktivovat=udělat restore s čistým firmwarem (před tím ještě vyndat sim)
pak jailbreak
a pak vložit SIM a aktivovat(=připojit k iTunes?)
Trošku nevím jak přesně ty kroky máš na mysli.
pokud vim redsn0w ma moznost "deactive" tak to muzes udelat
No, to se mi nezdá. Na Google nic takového není a ani v Redsn0w jsem takovou položku nenalezl. Pro mě znamená deaktivace restore. Teď jde o to, v jakém pořadí a zda s nebo bez přítomnosti SIM to všechno provést.
-
- Klub čistého iOS
Tak ako pise mefistos..Redsnow ponuka moznost deaktivacie.Ak by si urobil restore a potom urobil brejk,tak uz mas iph aktivovane..Potom by si uz zbytocne daval do tel kartu.Nemal by si co aktivovat.
Tak se mi to povedlo, funguje Cydia a jde i Wifi, ale iTunes mi hlásí:
Itunes cannot read the contents of the iPhone. Go to the Summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings.
Nevíte, v čem může být problém tentokrát?
EDIT:
Tak už jsem se přehoupl i přes tento problém, ale stále nejde syhcnronizovat iPhone s iTunes. Píše to: The iPhone could not be synced because the sync session failed to start.
Díky.
Itunes cannot read the contents of the iPhone. Go to the Summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings.
Nevíte, v čem může být problém tentokrát?
EDIT:
Tak už jsem se přehoupl i přes tento problém, ale stále nejde syhcnronizovat iPhone s iTunes. Píše to: The iPhone could not be synced because the sync session failed to start.
Díky.