Pri prechodu ze 4.0.1 na 5.0.1 hlasi neznamou chybu 3194

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
l_RePlay_l

Pri prechodu ze 4.0.1 na 5.0.1 hlasi neznamou chybu 3194

Příspěvek od l_RePlay_l »

zdravim iPhonaky
prosim vas nekoho o mega akutny radu,mam posledni den na reklamaci iPhonu 3GS(16GB) jailbreaknutyho s iOs 4.0.1,abych se zbavil jailbreaku a mohl dat tel na reklamaci(nefunguje mi signal hodne casto a nefunguje mi zamikani/vypinani tel)s jailbreakem mi relkamaci nevezmou,tak potrebuju upgrade na 5.O.1,tim se zbavim jailbreaku.pri upgradovani mi to ale pise :,,iPhone nelze obnovit,vyskytla se neznama chyba 3104´´. Vim ze to tu je uz mozna nekde reseny,predem se omlouvam za mozne opakovani tematu jenze musim za par hodin odvest iPhone na tu reklamaci a nemam cas to hledat.Prosim moc nedavejte mi nejakej ban bo co a poradte.
Díky moc!!
(baseband mam starej takze v tom problem nebude)

creater

Re: Pri prechodu ze 4.0.1 na 5.0.1 hlasi neznamou chybu 3194

Příspěvek od creater »

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=30288
http://osxdaily.com/2010/12/06/error-3194-fix-for-itunes/
mě to dělalo také a pomohlo až když jsem všechny hosts smazal....
Naposledy upravil(a) creater dne úte lis 15, 2011 5:05 pm, celkem upraveno 1 x.

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

Skusal si cez dfu a mas stiahnuty najnovsi itunes?Ak ano a nerozbehas to,tak mas este jedno velmi jednoduche riesenie.
Chod do nastavenie-vseobecne-obnovit-vymazat cely obsah a nastavenie.
To ti tel uplne zmaze a ak by si tam aj novy soft nedostal,aj v tomto stave ho mozes zaniest na reklamacku bez obav z odhalenia JB

l_RePlay_l

DFU nemuzu,nefunguje mi vypinani iPhone(proto to taky davam na reklamaci) a tim padem se nedostanu do DFU ....

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

Tak ho len zmaz manualne ako som ti napisal

l_RePlay_l

add Merfi: Zkousel jsem tu tvou jednodussi variantu,bude to nejspis trvat dlouho ale uvidime,dekuju mockrat za radu ale jeste jsem se chtel zeptat jestli si ses jistej ze i po teto obnove nepoznaji ze jsem tam jailbreak mel?nebo treba budu muset jeste po te obnove zkusit znova upgrade na 5.0.1

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

Ano som.Iphone nepozna obnovenie tovarenskych nastaveni na sposob nokie.Ked das obnovenie,tak ti sw zmaze.Pri zmazanom softe sa ti rozsvieti len jablko a ked ho budu chciet v servise nejak rozbehnut,budu ho musiet flesnut.A tym ze daju novy soft,tak JB zmazu

niky79

Příspěvek od niky79 »

Merfi píše:Tak ho len zmaz manualne ako som ti napisal

Pokud vymaze cely obsah a nastaveni, efekt bude jediny - telefon uz nenabehne a bude se porad restartovat. A tohle presne dela JB a pochyboval bych, ze jim to v servisu nedocvakne.

l_RePlay_l

jeste me ted napadlo,vzdyt muzu rict normalne jak to budu reklamovat ze mi iPhone blbnul(nesel vypnout a nechytal signal-coz je pravda) a tak jsem ho zkousel celej smazat-coz se muze a nemel by byt problem pkud tomu dobre rozumim ne?

PospisilDa
Host
Host

Příspěvek od PospisilDa »

To jsem teda zvědavej jak to dopadne. Až se vrátíš tak napiš jestli ti to uznali.

l_RePlay_l

no jako bude to o prsa korejske zeny a hlavne bych potreboval kdyby mi nekdo potvrdil nebo vyvratil mou posledni teorii-jsem celkem zoufalej uz :-/
Navic kdyz uz mi vcera borec rekl ve Vodafone ze mi (pokud to uznaji) daji nejnovejsi iPhone diky mymu vysokymu pausalu tak by byla celkem skoda kdyby to nevyslo....

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

niky79
Tymto sposobom som reklamoval svoj prvy iphone.
Absolutne ho nemusi zaujimat,ci budu,alebo nebudu mat podozrenie na JB.Jediny sposob ako ho mozu rozbehnut je nahrat tam novy soft.A to JB urcite zmaze
Oni nemozu ukoncit zaruku z dovodu,ze asi by tam mohol byt JB.

Odpovědět