Nejde volat s iOS 5.0.1 JB
Mam problem volat s iPhone 4s..mam JB a vcera vsechno jeste šlo a ted kdyz chci volat či posilat sms tak se nic neodesle..kdyz mi nekdo vola, tak u nich to vyzváni a na mem displeji se nic neobjeví...
Restore telefonu nepomohl..
Restore telefonu nepomohl..
-
- Moderator fóra
Pokud nepomohl restore a odzkouseni bez JB tak udelej znovu restore abyses zbavil JB a reklamuj ho.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Re: Nejde volat s iOS 5.0.1 JB
no ja som mal zase problem s mms. Musel som ist do ich nastaveni a "ozivit" ich, teda ze som tam vosiel a nanovo napisal jeden riadok...
Ahoj nechci zakladat nove tema ale mam uplne stejny problem mam IP4S 2mesice s JB uplne bez problemu a dnes rano nemuzu nikomu volat a kdyz nekdo vola me tak to zvoni a u me ticho... Muze me nekdo poradit jak udelat restore 5.0.1 mam stazenej IOS ale kdyz dam tel do DFU shift+obnovit vyberu ios a pak to hodi chybu ze se to nemuze spojit s apple. Hosts prepsane a stejne to nejde. Nasel sem tu navod pres iFaith ale ten me zase pise ze nepodporuje 4S je nejaka sance tam tu 5.0.1 dostat? Jo jinak SHSH mam na 5.0 , 5.0.1, 5.0.1r, 5.1. Predem diky za rady.
-
- Host
Ten stejny problem mel muj bratr udelal restore znivu jb a good ale neni to vada telefonu
Ja jsem problem vyresil tim, ze jsem proste vypnul a zapnul mobilni data. A wifi nechal vypnutou...nevim, cim to bylo, ale tohle pomohlo a pokazde, kdyz se to stane znovu, tak tohle pomuze...
Ja to vyresil ios 5.1 zacalo to haprovat a jelikoz musim byt stale na telefonu nemel jsem na vyber skoda JB... Byla to chyba JB nejsem odbornik ale jelikoz ted vse frci predpokladam ze to byl soft pritom pouzivam jen cydii zadny warez nebo neco podobneho....
-
- Starý pes fóra :)
Zkusil byl vypnout a zapnout data a obnovit nastavení sítě.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?