iPhone 3GS iOS 5.1 restore
-
- Host
iPhone 3GS iOS 5.1 restore
Ahoj,
měl bych dotaz , dnes jsem udělal update a restore na 5.1 iOS normalne jsem ho nahral udelal spustil a klasicky se mi objevilo nastaveni Jazyka , regionu atd. pak jak jsem měl udelat k pripojeni k iTunes , tak jsem se pripojil k wifi a chtel jsem nastavit iPhone pomoci wifi, napsalo mi to opakovaně ze je iTunes nedostupne a mam to skusit pozdeji coz jsem skusil nekolikrat a pořad to psalo. Potom jsem skusil nastaveni pomoci iTunes pres kabel , jak mi v itunes zaclo tak mi to napsalo "There is SIM card installed in the iPhone You are attemping to activate. Nevite jak to mam nastavit , kdyz to nejde pres wifi ani pres iTunes ? děkuji snad tohle tema tady nikde neni.
měl bych dotaz , dnes jsem udělal update a restore na 5.1 iOS normalne jsem ho nahral udelal spustil a klasicky se mi objevilo nastaveni Jazyka , regionu atd. pak jak jsem měl udelat k pripojeni k iTunes , tak jsem se pripojil k wifi a chtel jsem nastavit iPhone pomoci wifi, napsalo mi to opakovaně ze je iTunes nedostupne a mam to skusit pozdeji coz jsem skusil nekolikrat a pořad to psalo. Potom jsem skusil nastaveni pomoci iTunes pres kabel , jak mi v itunes zaclo tak mi to napsalo "There is SIM card installed in the iPhone You are attemping to activate. Nevite jak to mam nastavit , kdyz to nejde pres wifi ani pres iTunes ? děkuji snad tohle tema tady nikde neni.
3GS 32GB 5.1.1 UnTethered
-
- Pokročilý uživatel
Re: iPhone 3GS iOS 5.1 restore
ten iphone ti neveme simku.....takže je asi blokovaný na jineho operatora......napiš to truchu vic srozumitelněa vic info o iphonu......ja třeba ted taky dělal restore na 5.1 ale nastaveni jazyka nebo regionu se me to teda neptalo mel sem rovnou cz....moc nechapu vyrazi jako nastavit iPhone pomoci wifi nebo nejde pres wifi ani pres iTunes
-
- Host
Tak takhle , normalně jsem udelal restore , bohužel tenhle iPhone po koupi jsem si nevšimel a ma fimware ipad basebad 6.15 ,po restore jsem ho zapl odemknul a chtěl nastaveni jazyka a pak regionu , a pak pres pripojeni pres wifi chtel Nastaveni iPhonu , a ja zkoušel hodne wifi , ael po každe mi to napsali , že neni možno se spojit s apple a mam to skusit pozdeji nebo pres iTunes, a v iTunes mi to piše stou SIM. Snad je to srozumitelne. Jinak sem ho nakoupil s Aukra a bohužel se mi nezminil , že se jedna o Velkou Britani :/ takže jsem dobre naletel..
-
- Pokročilý uživatel
jj si naletel.....je to blokovany iphone a mas ipad BB takze ti nefunguje gps (jen pro tvoje info).....přes to nastaveni se musis dostat budto applu blbne server tak to pujde za chcvili a nebo je neco s tvoji wifi.....a ten iphone je blokovany na jineho operatora než ceskyho tak ti neveme simku.....stahni si nekde cfw a nebo si ho vytvor z haktivaci a pak znova restoruj......jestli nechapes co ti pisu tak si najdi jak vytvorit cfw pres snowbreeze
-
- Host
jj ja vim , Tak celkově GPS mám někde.. jde mi hlavně o volani a sem tam abych si něco zahral.. Musim vyskoušet uplně jinou wifi , jinak jsem myslel ze , kdybych udelal JB tak pres cydii stahnu ultrasnow a tim odblokuji na české operatory ne ? Aspon si to tak myslim , že by to tak mělo jit. Jinak JB na 5.1 nemáš ? odkaz nebo tak ?
)

-
- Pokročilý uživatel
jj s tim odblokovanim mas pravdu pres ultrasnow.....ja ted mel na 3GS 5.1 a bylo to dost pomaly takže bych ti doporučil 5.0.1 nebo nižší a s tim JB když nahrajes ten cfw jak sem ti psal tak v nem už bude rovnou i JB a haktivace....sezen si nebo vytvoř cfw nahraj ho tam a pak ho odblokujes přes ten ultrasnow a bude to
-
- Host
jj dobra rada díky, ale problem je to ze jsem cfw jeste pres snowbreeze nedelal, mam ho staženy ale nevim co klikat spiš , aby to bylo na ten muj iOs 5.1 , nebo třeba vubec nevim jak přehrat na 5.0.1 zpet.. :/ jak jsi to dělal ty ? na to už je JB? jsem poněkud zmaten ..
Pomohl by mi detailni návod jak udelat CFW ve snow na 5.1 nebo jak nahrat zpet 5.0.1 . Jinak jsem strahl 5.0.1 CFW koncovka .ipsw a pres shift+ restore jse mchtel nahrat , po te mi to vyjede chybu..
Pomohl by mi detailni návod jak udelat CFW ve snow na 5.1 nebo jak nahrat zpet 5.0.1 . Jinak jsem strahl 5.0.1 CFW koncovka .ipsw a pres shift+ restore jse mchtel nahrat , po te mi to vyjede chybu..
-
- Pokročilý uživatel
to je normalní že se někdy při restore objevy chyba....najdi si podle cisla co to je za chubu a nebo jen pouzij pred restore ireb
-
- Host
Tak jsem udelal CFW pres Snowbbreeze , ale jak sjem pres shift+ restore chtel udelat restore napsalo mi to chybu 3194 tak jsem pouzil navod s tohodle topicu viewtopic.php?f=13&t=43880 a zkousel jsem i napsat do hosta 74.208.105.171 gs.apple.com podle jineého navodu , a porad jak chcu udelat restore mi to piše.. takže nevim kde dělam chybu , tak nemužu udelat zadne resotre ted :/. Jinak mužu ted 5.1 udelat treba na FW 4.3.3 ?
-
- Pokročilý uživatel
to zkoušej....pouzil si před restore ten iReb ??...mas ten iphone v DFU modu ?? delal si cfw v nejnovejsim snowbreeze v nejnovejsim iTunes ?? jo a vlastně jinej cfw nez 5.1 tam asi nenahaješ jestli nemas na ten fw SHSH zalohu to si zjistiš v Cydii nebo v TU.....je toho hodně 

-
- Host
iReb jsem použil před restore, ale to oprabvuje jen chybi 1600 a výše, takže to nema vlastně vliv na tu moji chybu, samožrejmě že jsem dal DFU mod , jinak by se mi neobjevilo restore když nemam iPhone aktivovanej , nejnovějši snow myslím že mám (2.9.3) , ale nevim jestli jsem udělal ten CFW spravně, jelikož jsem stahoval přes snow normal iOs 5.1 a jmenovalo se to sn0wbreeze_iPhone_3GS-5.1-9B176.ipsw ,nevim ale jak zacnu delat snow tak jestli mam dat Old-Bootrom nebo New-Bootroma potom dále jestli dat Simple mode, expert mode nebo Baseband Preservation mode? teoreticky asi ten posledni ne ?
Edit: SUpr tak jsem odstranil chybu 1394 , oběvila se mi chyba 1600 tak jsem použil ireb a dal znovu restore s vytvořeným CFW v snowbreeze a vida, na iphonu sviti nakousnuta vločka a resotruje se
) tak jsem zvedav co potom , dufam, že to zas po mě nebude chtit Aktivaci iPhonu ..
Edit: Super, ted ho nemuzu ani zapnout..
dobře sem si to ted doj*** xD
Edit: Tak jsem ho zpet restoroval , a zase je furt stejnej ..xDHlavně nemůžu iPhone kativovat po restore, skoušel jsem to přes wifi jak od kamose tak moji a pořad mi to pise ze se nedokazalů spojit se servrem, a pres iTunes mi to pise Please carte jak jsem psal uplne nahoře. Nemužeš mi prosimtě poradit teda , co dat ? New-bootrom + basebant preservation ? nebo nevim pravě.. :/ Jk jsem dal´new bootrom a ten baseband, tak jsem normlane nahral 5.a spustil a zas nejde aktivovat pres wifi jak jsem psal..
Edit: SUpr tak jsem odstranil chybu 1394 , oběvila se mi chyba 1600 tak jsem použil ireb a dal znovu restore s vytvořeným CFW v snowbreeze a vida, na iphonu sviti nakousnuta vločka a resotruje se

Edit: Super, ted ho nemuzu ani zapnout..

Edit: Tak jsem ho zpet restoroval , a zase je furt stejnej ..xDHlavně nemůžu iPhone kativovat po restore, skoušel jsem to přes wifi jak od kamose tak moji a pořad mi to pise ze se nedokazalů spojit se servrem, a pres iTunes mi to pise Please carte jak jsem psal uplne nahoře. Nemužeš mi prosimtě poradit teda , co dat ? New-bootrom + basebant preservation ? nebo nevim pravě.. :/ Jk jsem dal´new bootrom a ten baseband, tak jsem normlane nahral 5.a spustil a zas nejde aktivovat pres wifi jak jsem psal..
-
- Pokročilý uživatel
najdi si tady navod jak vytvorit cfw pres snowbreeze.....musis nahravat cfw s haktivaci to znamena že itunes po restore nebude chtit vložit zadnou sim protoze bude uz aktivovanej....dej expert mode a tam si postupne zaskrtnes např. aby byl s haktivací a tak....do snow musis vlozit ofic. ioOS 5.1 a ono ti to předela na ten cfw......a jestli mas old nebo new bootrom si musis zjistit v necem ted nevim.....zalezi na tom jestli budes mit tethered JB a nebo untethered JB......
-
- Host
Super, přesně tohle jsem chtěl vědet
Jdu na to pak napišu vysledek =) (Jinak bootrom zistim pres iDetector.
edit: mmnt ted tomu nerozumim .. tak do redsnow vlozim original iso 5.1 a on si to prdela na ten cfw ? tak proc teda delam ve snowbreeze ten CFW ? kdyz pak mi nejde ani nahrat do iPhonu.. :/ nevim jak udelat stoho 5.0.1 ://
Pokud odbře chapu , musím udelat prvni JB přes redsnow na 5.1 , tim ho vlastně aktuvuji atd, a pak ten udelany CFW ve snowbreeze vložim do itunes pres shift + restore ?
edit:
Můj problém vyřešen jednoduše.
Díky návodu uživatele parles! Tím to děkuji.
stáhni si redsn0w http://www.redsn0w.us/
otevři redsnow dej extra dej tam selct ipsw
vyber normální fw 5.1 dej install cydia + install iPad BB.
Jak jednoduché až prosté. =)

edit: mmnt ted tomu nerozumim .. tak do redsnow vlozim original iso 5.1 a on si to prdela na ten cfw ? tak proc teda delam ve snowbreeze ten CFW ? kdyz pak mi nejde ani nahrat do iPhonu.. :/ nevim jak udelat stoho 5.0.1 ://
Pokud odbře chapu , musím udelat prvni JB přes redsnow na 5.1 , tim ho vlastně aktuvuji atd, a pak ten udelany CFW ve snowbreeze vložim do itunes pres shift + restore ?
edit:
Můj problém vyřešen jednoduše.
Díky návodu uživatele parles! Tím to děkuji.
stáhni si redsn0w http://www.redsn0w.us/
otevři redsnow dej extra dej tam selct ipsw
vyber normální fw 5.1 dej install cydia + install iPad BB.
Jak jednoduché až prosté. =)
-
- Starý pes fóra :)
nemáš zač
když můžu tak rád pomůžu

Lock. MG

Lock. MG
Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black
Audi S8 V10