Unlock iP4S 5.1

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
DeliQaT

Unlock iP4S 5.1

Příspěvek od DeliQaT »

Omlouvám se za možná hloupý dotaz, jsem lama co si právě koupila zablokovaný iPhone 4S. Je z USA, fw 5.1, modem 2.0.10. Otázka je asi jasná, zda jde jakkoliv odblokovat abych ho mohl používat na český Vodafone. Koukal jsem na netu na nový Gevey ultra s, že prý to snad jde, ale stojí 800,- a nemám záruku že to opravdu půjde. Prosím STRUČNOU odpověď. Díky :wink:

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Unlock iP4S 5.1

Příspěvek od rony »

velky problem. mimo gevey nic a uprimne moj pohlad, vyhodene peniaze aj za zablokovany mobil a mozno aj za tu gevey.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mefistos

Příspěvek od mefistos »

nejde odblokovat.. mel sis ho koupit v CR!... tusim ze ATT odblokovava telefony svoje pohledej tema a procti si to

DeliQaT

Příspěvek od DeliQaT »

je koupený v ČR z druhé ruky, ale dohledal jsem že pochází z USA. No a ta Gevey sim ultra S???? na youtube jsou návody jak odblokovat..čili jak tomu teda mám rozumět?

mefistos

Příspěvek od mefistos »

najdi si jake telefony a basebandy podporuje.. snaz se trochu prece to nemame hledat za tebe ne...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

spocitaj si kolko do toho este vrazis penazi. porovnaj s cenou podobne stareho neblokovaneho mobilu.

s gevey ti my nic moc nezarucime, mozes pockat, ci sa tu ozve niekto, kto ti bezplatne ochotne poradi, ktoru verziu gevey presne kupit.

a aj tak mobil s gevey je odsudeny na mizerne cakanie, lebo nemozes len tak upgradovat iOS, lebo co ak nepojde volat potom.

chcel si strucne alebo podrobne?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

kvasimodo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kvasimodo »

Jedine Gevey Ultra S v1.6 ,nic jineho nemuzes pouzit.

DeliQaT

Příspěvek od DeliQaT »

jenže tady je podle mě problem s tim operátorem. Jak jsem pochopil tak ta Gevey odemkne operátora kterej funguje na GSM (např ATT) bohužel nikoliv na CDMA (Verizon). fakt nevim co mám dělat :D

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Sphyn0x »

A ty máš CDMA verziu?
///M

DeliQaT

Příspěvek od DeliQaT »

ANO. verizon je CDMA. podle posledních zpráv je asi jediné řešení Gevey Ultra S, která podporuje unlock CDMA, je to ovšem podmíněno JB 5.1.1, který by měl být do konce týdne. pokud bystě měli nějaké odkazy kde novou gevey koupit (ideálně ČR) dejte mi vědět!

Odpovědět