iPhone 4s model MD239B/A blokovaný, info

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
ceap

iPhone 4s model MD239B/A blokovaný, info

Příspěvek od ceap »

Dobry den/Ahoj,

poridil jsem dost blahove relativne laciny blokovany iPhone 4s s tim, ze odblokace nebude problem - delal jsem to preci kdysi na 3G hodne snadno. Kdyz jsem ale zacal patrat po netu, zjistil jsem, ze je to celkem orisek.

Dostal jsem se ale k tomu, ze telefon je model MD239B/A, ktery by mel byt podle vseho, co jsem nasel, tovarne neblokovany. Presto vyzaduje aktivaci. Snazil jsem se samozrejme vypatrat, pro jakeho operatora byl blokovany - jedna sluzba ukazala ze Orange, ale podle toho, co jsem cetl tady na foru to nemusi byt 100% a chtel bych to overit jeste u jineho zdroje. Ostatni sluzby ukazuji pouze "sim locked" a nic vic (iphone carrier checker mi pada).

Nemel byste, prosim, nekdo nejakou radu (krome tech, ze jsem nemel kupovat blokovany mobil apod.:)? Nejde nejak vyuzit toho, ze by to mel byt "tovarne neblokovany" kousek?

Diky! C.

dantasik
Host
Host

Re: iPhone 4s model MD239B/A blokovaný, info

Příspěvek od dantasik »

Zadej imei na s-url.ro - napise zdali je blokovany nebo ne, aktivaci chteji vsechny...
Event ja mam registraci na tom s-urlo.ro tak muzu dat pozadavek na vycteni na blokaci. Je tam 1imei denne zdarma..

ceap

Příspěvek od ceap »

Na S-url pise "Unlock: False", coz popravde nevim jak si prebrat :) Diky...

dalzap
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od dalzap »

Že je telefon blokován

brownicek
Host
Host

Příspěvek od brownicek »

nekde na netu sem nasel firmu, ktera za poplatek (radove desitky korun) zjistila po odeslani penez cca do 10 dnu podle imei resne operatora..

jakmile budes znat tuhle informaci, staci se podivat na cenu napr. na officialiphoneunlock.co.uk. Ti nabizeji i sluzbu zjisteni operatora, ale da se to sehnat jinde i lepe. az budes vedet na jakeho operatora je to blokovany, zjistis pribliznou cenu..

Ja sem odblokovaval iphone 4 na ebay.com asi za 150, ale u nekterych operatoru za to chteji i 3000. je ale potreba si dat pozor na podvodne prodejce tehle sluzeb.

Odpovědět