http://jablickar.cz/ios-7-jailbreak-cydia-uvaha/
Edit: pridana anketa

xslide píše:Já už nemám důvod dělat JB :-)
balda88 píše:Já měl JB kvůli iBlacklistu což už nějaký iOS7 obsahuje. Takže JB budu za chvíli ztrácet smysl. Ale JB Apple posunuje dále, takže jestli bude na iOS7 tak ho určitě nasadim.
jackherrer píše:xslide píše:Já už nemám důvod dělat JB
ja uz asi taky ne, ale bude mi chybet zaloha jiz odehranych her ktere do iphonu dokazu dostat (aniz bych hru znovu zahral a nechal pozice v backupu) jen s JB
Metalgirl píše:Třeba když odejdu z dosahu wifi, tak se wifi vypne a automaticky se zapnou 3G a data? Ne? Tak do té doby bude mít pro mě JB stále význam.Na tyto věci jsem si už celkem dost zvykla.
parmin píše:Poptávka po JB tady bude do té doby, dokud JB umožní nahrávání "nezakoupených" aplikací. Takoví uživatelé byli, jsou a budou...
Dokonce si myslím, že kdyby někdo přišel s JB iOS 7 a nabízel ho jako placený za nějakých 10, 20 dolarů, tak ta poptávka tady bude a dotyčný na tom může slušně vydělat.
2L8 píše:Metalgirl ->> mas uplnu pravdueste ma napada to, ze ako poriesia Auxo. Lebo tieto nove funkcie sedmicky mu to zhorsia. Predsalen sa Home tlacidlo aspon trosku odlahcilo v pouzivani.
Kacin píše:A umí 7dmičky něco jako iFile? A jiné ikonky?
speedman píše:Tak to quick reply bude asi najmä o zvyku. Inak nevidim dôvod obchádzať lock telefónu kvôli správam.