Jak na vyhľadávanie v kontaktoch a kalendári

Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.

Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
Zamčeno
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Jak na vyhľadávanie v kontaktoch a kalendári

Příspěvek od rony »

Pokiaľ Vám chýba klasické vyhľadávanie v kontaktoch a udalostí v kalendári, tak je tu ideálna aplikácia (po zaplatení drobného poplatku autorovi): Search.

Obrázek

Obrázek

Názor: Nadávate, že otravuje s Donate? Zorganizujte dobrovoľnú zbierku autorovi a poproste ho, aby uvolnil program zadarmo :-)

Tiež by som ako autor súhlasil s tým, že mi niekto zaplati nejakú pevnú sumu. Vždy lepšie ako to zbierať po troškách :-)

Koniec koncov, ak nemáte v kontaktoch stovky alebo tisícky kontaktov, tak to ani moc nepotrebujete, celkom dobre sa listuje aj pomocou zvislej abecednej lišty.

Web aplikácie Search.
Diskutujte v téme o Search.app

Update: pre istotu som odkazy v texte podciarkol, napriek tomu si tuto aplikaciu objednavaju ludia odomna. Takze vsetkych popletenych upozornujem, ze na LINKY V TEXTE prispevkov sa da klikat!!! a dokonca sa otvori ina webova stranka s dalsimi informaciami. Tak sa uz preboha prisposobte tretiemu tisicrociu a naucte sa orientovat na webe :-)

Zamčeno