Ako na Dokumenty (.doc .xls .pdf) v iPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
- Starý pes fóra :)
Ako na Dokumenty (.doc .xls .pdf) v iPhone
Tak dnes som pre vás pripravil návod (návod je určený pre úplných začiatočníkov) ako prehliadať vo vašom iPhone dokumenty či už z aplikácie Word, Excel, Powerpoint alebo Acrobat Reader (.pdf) A co budeme k tomu potrebovať?
Požiadavky:
* Jaibreaknutý iPhone
* Aplikáciu Docs z Cydie (aplikacia je free)
* Pripojenie do súborovej štruktúry iPhone pomocou WinSC alebo T-Pot
Inštalácia aplikácie Docs z Cydie:
- Spustíme Cydiu
- Ťapneme na Sections
- Nalistujeme sekciu Productivity
- Vyberieme aplikáciu Docs
- Ťapneme Install
- Ťapneme Confirm
- Počkáme na koniec inštalácie
- Hotovo
Nakopírovanie súborov ktoré chceme prehliadať v iPhone cez WinSCP
- Pripravíme si teda dokumenty ktoré chceme v iPhone prehliadať.
- Zapneme WinSCP alebo T-Pot podla toho čo používate. Ja som si zvykol na WinSCP takže pokračovať budem s nim.
- V pravom okne mame stromovú štruktúru iPhone. V ľavom okne stromová štruktúra vašeho PC.
- V iPhone štruktúre sa preklikáme na /private/var/mobile
- Stlačíme na klávesnici F7 a vytvorime adresár Dokumenty
- Z vašeho PC teraz prekopírujeme dokumenty do adresára Dokumenty. V ľavom okne sa dostaneme na miesto keď mate uložené dokumenty vo vašom PC ktoré chcete prekopírovať do iPhone. Ja ich mam na Ploche v adresári Dokumenty
- Označíme všetky Dokumenty a prekopírujeme (klávesa F5) ich do iPhone do vytvoreného adresáru Dokumenty
- Hotovo. Môžeme WinSCP vypnúť.
Ako prehliadať dokumenty v aplikácii Docs
- Zapneme aplikáciu Docs
- Zobrazí sa nám súborová štruktúra iPhone a aj adresár kde sme si uložili dokumenty.
- Ťapneme na náš adresár Dokumenty kde sa nám zobrazia naše súbory
- No a už iba ťapneme na súbor ktorý chceme otvoriť.
Dokument PDF
Dokument Word
- Hotovo
Záver:
- Dokumenty boli vytvorene v programe Microsoft Office 2007 a boli uložené do verzie Office 2003 ale skúšal som ich otvárať aj vo verzii 2007 a fungovali. Jedine sa nezobrazili ikonky súborov v stromovej štruktúre podľa tzpu dokumentu.
- Mal som problém ako je aj zo screenshotov vidno že pri spustení aplikácie mi na spodnú časť aplikácie pribudol nejaký čierny pruh... Čím to je neviem.
dodo
Požiadavky:
* Jaibreaknutý iPhone
* Aplikáciu Docs z Cydie (aplikacia je free)
* Pripojenie do súborovej štruktúry iPhone pomocou WinSC alebo T-Pot
Inštalácia aplikácie Docs z Cydie:
- Spustíme Cydiu
- Ťapneme na Sections
- Nalistujeme sekciu Productivity
- Vyberieme aplikáciu Docs
- Ťapneme Install
- Ťapneme Confirm
- Počkáme na koniec inštalácie
- Hotovo
Nakopírovanie súborov ktoré chceme prehliadať v iPhone cez WinSCP
- Pripravíme si teda dokumenty ktoré chceme v iPhone prehliadať.
- Zapneme WinSCP alebo T-Pot podla toho čo používate. Ja som si zvykol na WinSCP takže pokračovať budem s nim.
- V pravom okne mame stromovú štruktúru iPhone. V ľavom okne stromová štruktúra vašeho PC.
- V iPhone štruktúre sa preklikáme na /private/var/mobile
- Stlačíme na klávesnici F7 a vytvorime adresár Dokumenty
- Z vašeho PC teraz prekopírujeme dokumenty do adresára Dokumenty. V ľavom okne sa dostaneme na miesto keď mate uložené dokumenty vo vašom PC ktoré chcete prekopírovať do iPhone. Ja ich mam na Ploche v adresári Dokumenty
- Označíme všetky Dokumenty a prekopírujeme (klávesa F5) ich do iPhone do vytvoreného adresáru Dokumenty
- Hotovo. Môžeme WinSCP vypnúť.
Ako prehliadať dokumenty v aplikácii Docs
- Zapneme aplikáciu Docs
- Zobrazí sa nám súborová štruktúra iPhone a aj adresár kde sme si uložili dokumenty.
- Ťapneme na náš adresár Dokumenty kde sa nám zobrazia naše súbory
- No a už iba ťapneme na súbor ktorý chceme otvoriť.
Dokument PDF
Dokument Word
- Hotovo
Záver:
- Dokumenty boli vytvorene v programe Microsoft Office 2007 a boli uložené do verzie Office 2003 ale skúšal som ich otvárať aj vo verzii 2007 a fungovali. Jedine sa nezobrazili ikonky súborov v stromovej štruktúre podľa tzpu dokumentu.
- Mal som problém ako je aj zo screenshotov vidno že pri spustení aplikácie mi na spodnú časť aplikácie pribudol nejaký čierny pruh... Čím to je neviem.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
Re: Ako na Dokumenty (.doc .xls .pdf) v iPhone
Dakujeme za info, doplnene do navodu.
Zbytocna diskusia okolo toho, myslim, ze si mozete pozriet ci ja app free alebo platena (pise to tam)
Zbytocna diskusia okolo toho, myslim, ze si mozete pozriet ci ja app free alebo platena (pise to tam)
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Ahoj mám s touto aplikací problém vše jsem udělal podle výše uvedeného návodu nakopíroval jsem dokumenty třeba v .txt nebo .doc a načítá mě to strašně dlouho teda spíš to pouze načítá a nejni schopný to otevřít ani menší soubory mám tento problém jen já nebo někdo ví kde je chyba? Díky moc.
-
Ja som mal jediny problem s dokumentom Excelu... inac mi fungovali vsetky dokumenty v pohode. Skus app preinstalovat popripade vyskusaj aplikaciu z App store napriklad Memory Stick.
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
díky hned jdu na to vyzkoušet ten memory a to lze také třeba přes ten diskaid dát do iphona třeba dokument?
-
Najdi si Memory Stick tu na fore je tu cela tema o tom.
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Ahoj díky za tip ale ta aplikačka memory stick nejni nikde asi zmizela jak jsem se na foru dočetl takže mám smůlu a už ji neseženu
-
Ale su v tom clanku spomenute dalsie podobne app tazke si to precitaj znova
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Pokročilý uživatel
dodo_mt píše: Mal som problém ako je aj zo screenshotov vidno že pri spustení aplikácie mi na spodnú časť aplikácie pribudol nejaký čierny pruh... Čím to je neviem.
dodo
Myslim ze je to pruh v ktorom sa zobrazuje reklama (vydel som to už na viacerich app z cydie). Bol čierny preto lebo si nebol pripojený na internet takže to nevidím ako problém .
Nie nie je to pruh reklamy... Su tam este nejake volby tej aplikacie... Dokoca chvilku po spusteni sa to tam objavi ale potom sa zmeni na cierny pruh...
Naposledy upravil(a) guzmen dne úte led 27, 2009 11:48 am, celkem upraveno 1 x.
Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Ahoj hele a nejdou nějak otevírat přílohy přijaté v emailu ? ve formátu .doc .. díky .. Petr
-
.doc .xls .pdf .ppt .txt .mov sa daju z mailu jednoducho otvorit. Staci kliknut, stiahnu sa a mozes pozerat, neadju sa vsak upravovat (editovat)
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
jeste ze jsem si stahl AirSharing kdyz byl jeste zdarma, zvlada i macovsky dokumenty
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Zdravim Vas ! ja by som sa chcel spytat : vsetko mi ide v poho len ma to stale vyhadzuje von ... cize ak si pozeram nejaky dokument po nejakom case cca 30 sekund a ma to vyhodi do hlavneho menu ... neiete poradit kde by mohol byt problem ???
-
- Host
Potřeboval bych poradit kam se mi z PC do iPhone přesunou dokumenty. Ve složce docs/root je nemůžu najít a strom z obrazovky neodpovídá tomu co mám v telefonu.
-
/private/var/mobile/ tu hladaj vsetko Ci uz si tam adresar vytvoris alebo pouzijes adresar Documents to je uz na tebe...
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Pokročilý uživatel
s diskAID je to jednoduchšie.
-
- iPhone expert
Ahojte! Da sa to aj bez JB! Brat ma iPod Touch ... A stacilo mu, ked si poslal na mail hocijaky subor, napr. .doc, .xcl a pod. a uz to len na nete otvoril a islo mu to precitat v icku ... Ale zasa nevyhoda, ak nie ste na nete (wi-fi), tak to tazko otvorite
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
to je první nevýhoda, druhá je že podpora některých formátů není a pokud je, tak nemusí být korektní.
jinak co se týká programů na dokumenty, tak předevčírem jsem zakoupil Airsharing Pro, běhá perfektně, sice cca 200czk, ale kolik už původní airsharing zachránil zápočtů a zkoušek
jinak co se týká programů na dokumenty, tak předevčírem jsem zakoupil Airsharing Pro, běhá perfektně, sice cca 200czk, ale kolik už původní airsharing zachránil zápočtů a zkoušek
MacBook Pro Retina 15 10.10