Diskze zde: viewtopic.php?f=4&t=5383
Jak volat z iPhone na pevné linky zdarma (a nejen v Čechách) (Je potřeba Wi-Fi, no, tedy, pokud máte ten patch se kterým se dá volat skrz EDGE tak WiFi nepotřebujete, ale potom to není zdarma.)
Mnozí z nás jistě mají Fring na Skype, ICQ atd. Ale tato aplikace umí něco mnohem lepšího... Jelikož Fring mám už nainstalovaný, tak poskytnu fotky jak instalovat z webu této aplikace. Pokud Fring už máte, skočte rovnou na krok 5.
1) Takže si přidáme repo http://fring.com/iphone.xml
2) V install se nám po refreshi objeví složka fring. Klepneme na ní...
3) A z ní nainstalujeme už samotný fring.
4) Zmáčkneme HOME. Po respringu se nám objeví Fring na springboardu.
5) Teď trochu práce pro počítač. Jděte na freecall.com , tam si stáhněte Freecall.
6) Po instalaci se zaregistrujte a zapamatujte si registrační údaje. (Potom můžete freecall jednoduše vykopat.)
7) Zpátky do iPhone. Spusťte Fring a zmáčkněte dole Comunities.
8 ) Vyberte SIP a dovnitř vyplňte jméno a heslo, se kterým jste se zaregistrovali na Freecall a jako proxy naťukejte sip.voiparound.com
9) Zde Subscribing trvá max. jednu sekundu (to není překlep). Potom vyberte dole dialer, naťukejte +420xxxxxxxxx (vaše číslo, pokud voláte např do USA tak místo +420 napíšete +1 atd.)(místo + stačí 00)
10) Dejte zelené tlačítko SIP (pozor, je tam ještě Skype Out.) a už se volá.
Můžete volat na pevné linky dohromady všude. Někde jsem četl, že máte 300 volných minut na týden, ale nevím.
Zde jsou státy, kam se dá volat zdarma (kde je +mobile, tak tam se dá volat zdarma i na mobil)
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Canada
Czech Republic
Denmark
France
Germany
Hong Kong (+mobile)
Hungary
Ireland
Italy
Luxembourg
Malaysia
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Puerto Rico (+mobile)
Russian Federation
Singapore
Slovenia
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
United Kingdom
United States (+mobile)
Znáte něco levnějšího???
Obrázky v kroku 1,2,3 a 4 jsem stáhl odsud, protože fring už nainstalovaný mám.
Jak z iPhone volat na pevné linky zdarma (přes WiFi)
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.